دقیقا مهراد جان این بخش هایی که مشخص کردم خیلی بازی رو ساده میکرد و من رو به شدت یاد بازی های Hack'n Slash می انداخت ، تازه انجمن برادری هم به کنار
اره دیگه فقط کنده شدن دست و پا و فیتالیتی کم داشت:d
ولی من باهاش حال میکردم قدرت اتزیو رو نشون میداد!ولی برای AC خوب نبود که البته میشه بخاطر اسپین اف بودنش گذشت ازش چون از این کارا میکنن تو اسپین اف ها تا باز خورد هارو ببینن
نه دیگه مهراد جان دقت نکردی چی شد سبک بازی Action Adventure هست پس اصلا مهم نیست که یکی از اصلی ترین رکن های نسخه اول مخفی کاری بوده و اصلا هم مهم نیست شماره اول بازی چطوری بوده مهم اینه که سبک بازی مخفی کاری نیست LOL
:d
کلا سبک بازی خیلی خاص ـه همه المان های ادونچر رو داره از طرفی اساسا مخفی کاریه!!!چی شد!:d
فکر کنم درست بگی تمامی سلاح های اتزیو به جز دستگاه پروازش ( اگه اصلا سلاح حساب بشه ) رو لئوناردو از روی Codex Page ها درست کرده که متعلق به Altair بوده و در واقع میتونن این سلاح ها رو توی نسخه جدید هم قرار بدن
اره کدکس های الطیر بود که همین منو خیلی اذیت میکرد چون ابوهت و به قول دوستمون کاریزمایی که الطیر داشت حتی اتزیو مُسن هم نداشت بعد وقتی میدیدم انقدر عالم بوده حال میکردم:dولی اینکه یوبی انقدر از کنار الطیر راحت رد شد و هرچی ادامه راه الطیر بود تو DS و PSP نشون داد و بیخیالش شد ناراحتم میکرد که ظاهرا رفتن سراغش ولی انقدر اتزیو رو غول تشن کردنش که حالا با الطیر کنار اومدن مصیبته برای اونایی که با BH حال کردن
STOOOOOOOOOP
!
آرومتر یکم!
مهراد می دنم منظورت چیهبازی آسونتر شده بود,قبول!درست سبش عوض شده بود,ولی خیر سرش این نسخه spin off بود.حالا باز این را هم بزاریم کنار.چیزی که من دارم می گم اینه که در کل<بازی پیشرفت کرده.و این پیشرفت یه چیز غیز قابل انکاره.بیشتر من منظورم به کسانی وبد که پیرو حرف هایی که در مورد NFS و COD گفته شد,برای مطرح کردن خودشون از اینکه امسال هم یوبی سافت AC خواهد ساخت انتقاد می کنند و می گن آشغال می شه.آخه خدا وکیلی تو حرصت نمی گیره؟همین افرادی که گفتم موقعی که AC1 اومد,گفتن چه قدر بازی تراری شده.هیچکومش الان میان بگن که این هم تنوع به بازی اضافه شده؟
در کل,واقعا نامردیه که یه بازی را بخرید,این همه ازش لذت ببرید و بعد بیاید بگید آشغال بود!
نه اشغال نبود من ندیدم کسی بگه اشغال بود فقط خیلی از اصالتش دور شد به زبونه دیگه عامه پسندش کرد یعنی هم مخفی کاری داشت برای فن ها هم میتونستی یه لشکری بریزی وسط زرت زرت سوراخ کنی برای اینوری ها! که به خاطر اسپین اف بودنش میشه نادیده گرفت ولی به یوبی اعتمادی نیست!استعداد داره در حده لالیگ در امر به F دادن فرانچایز هاش
در کل BH نسبت به II پیشرفت زیادی کرده بود ولی مشکلاتی هم داشت که نمیشه چشم پوشی کرد
همین افرادی که گفتم موقعی که AC1 اومد,گفتن چه قدر بازی تراری شده.هیچکومش الان میان بگن که این هم تنوع به بازی اضافه شده؟
اینو قبول دارم همه اونایی که به AC خورده گرفتن وقتی AC2 اومد اولش احلن و صحلن و تعریف و ... یه هفته بعدش میگفتن این مخفیکاریش کو؟خاک بر سره یوبیسافت!

حالا این به کنار همین که میگن شده COD اون مضخرفه اینم مثله اون شده نمیبینن COD هر سال جزو بهترین بازی های سال میشه میانگین بالای 80 داره فقط میگن اَه و اوه،گرچه شخصا قبول دارم اگر AC هرسال ریلیز نمیشد الان همین BH کیفیت بالاتری نسبت به الانش داشت ولی یوبی ـه دیگه
تو gamespot ذکر شده altair spin off......?!
نه،حدسه!
خوب Ubisoft تيزر دوم رو هم بيرون داد:
لينک دانلود-HD
YouTube
VG247
تو تيزر يک Symbol هست که به نظر مي رسه
Phaistos disc باشه.اين نماد رو ميشه در نزديکي جزيره ي Crete در يونان پيدا کرد.پس اين به اين معني که Assassin’s Creed بعدي بايد در يونان باشه؟
بايد منتظر بمونيم.
تریلر رو دیدم و تغریبا مطمئن شدم که با الطیر طرفیم
اگر دقت کنید هیدن بلیدی که به دست طرف هست دقیقا همونیه که به دست الطیر هم هست حتی یکم بیشتر زوم کنید دستکشیم که دسته الطیر بود رو دستش میبینید و درباره Phaistos disc ممکنه داستان بازی یه ربط هایی به یونان داشته باشه مثله اتزیو که به کشور های دیگه سفر میکرد ولی این دست دسته الطیره
این عکس الطیر هست که هیدن بلیدش رو قشنگ نشون میده البته حجمش یکم بالاس