Assassin's Creed : Revelations عنوان بعدی کمپانی یوبیسافت !

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

asscreedrev-600x170.png

بنظر میرسه کمپانی Ubisoft به اشتباه در صفحه فــیــس بــوک خود باعث نمایان شدن نام عنوان بعدی سری Assassin's Creed شده و کمی بعد متوجه اشتباه شده و اطلاعات رو حذف کردن ولی بلافاصله از افراد سایت NeoGaf اون شات رو ذخیره کردن و برای دید عموم قرار دادن .​

این در حالی که یوبی سافت قبلا گفته بود اطلاعات شماره بعدی سری Assassin's Creed در ماه می امسال مشخص میشه ولی بنظر میرسه یکم زود این اتفاق به وقوع پیوسته !​

در حال حاظر اطلاعاتی از بازی در دست نیست اما میتونید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر تا شماره ماه می مجله Game Informer صبر کنید و انتظار میره در کنفرانس E3 یوبیسافت هم که در 6 ماه June هست نمایش خوبی از بازی ببینیم .​

با تشکر از امیرحسین (akiba)​

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Soheil
كلا از هربازي كه سالي يكدونه عرضه بشه حالم بهم ميخوره.

دارن گند ميزنن به AC

خدا كنه حداقل تا نيمه دوم 2012 عرضه نشه تا يك بازي درست حسابي ببينيم.

AC: BH كه كپي AC2 بود.
احتمال زیاد برای اواخر امساله یا اوایل 2012 چون هر چی باشه دسامبر 2012 از همون اول برای AC III رزرو شده :d که اگه نشده باشه خیلی احمقن (چون ته سوژس :دی)

پس این بازی هم میره جز لیست آت آشغالا...........حالا که اینطوریه احتمالا تا یه سال آینده 4 عنوان AC در سال به امری عادی تبدیل بشه برا مونترال)x

پس این بازی هم میره جز لیست آت آشغالا...........حالا که اینطوریه احتمالا تا یه سال آینده 4 عنوان AC در سال به امری عادی تبدیل بشه برا مونترال)x
assassins creed 1(2007):81
assassins creed 2(2009):90
Assassins Creed:Brotherhood(2010):90
الان از رو کدوم منطق این حرف گوهر بار را زدید؟AC پسرفتی داشته؟با توجه به میانگین های بالا؟

assassins creed 1(2007):81
assassins creed 2(2009):90
Assassins Creed:Brotherhood(2010):90
الان از رو کدوم منطق این حرف گوهر بار را زدید؟AC پسرفتی داشته؟با توجه به میانگین های بالا؟
عزیز من صحبت طرفدارا هیچ وقت در مورد نمره نیست . کسی برای امتیاز و نمره طرفدار یه بازی نمیشه ! من با AC1 زندگی کردم . به نظر من الطیر و کاریزمای اون + جو بازی خیلی تک بود . توقع داشتم تو AC های بعدش ادامه بدن نه اینکه بخاطر مشکل گیم پلی گند بزنن تو بقیش . کدوم اساسین گروهی حمله می کنه بدون مخفی کاری خاص ؟ :| مگه ژنرال اتزیو ؟ :|

اگه الطیر باشه این فقط یه دونه هیدن بلید داشت و شمشیر و چافو . در حالیکه اتزیو یه پا ترمیناتور شده بود اگه الطیر باشه و دو سه تا سلاح که حال نمیده ...!با اتزیو بد عادت شدیم ...! مگر اینکه یکی از این دانشمندای اون موقع که تریپ اسلامی هم باشه براش ادوات جنگی بسازه ...!

عزیز من صحبت طرفدارا هیچ وقت در مورد نمره نیست . کسی برای امتیاز و نمره طرفدار یه بازی نمیشه ! من با AC1 زندگی کردم . به نظر من الطیر و کاریزمای اون + جو بازی خیلی تک بود . توقع داشتم تو AC های بعدش ادامه بدن نه اینکه بخاطر مشکل گیم پلی گند بزنن تو بقیش . کدوم اساسین گروهی حمله می کنه بدون مخفی کاری خاص ؟ :| مگه ژنرال اتزیو ؟ :|
عزیز من یه نگاه به نام کاربری من بنداز بعد از طرفدار و طرفداری صحبتکن.چیزی که من دارم میگم اینه که چرا فکر میک نید که فقط نظر شما مهمه؟نظر میانگین فن ها و منتقد ها و گیمر ها مهمه!که بیشتری ها از بازی خوششون اومده!بابا به پیر به پیغمبر همین AC:BH که اینقدر می کوبیدش بهترین اکشن ادونچر سال شد و از GW3 که اینقدر فن هاش بهش می نازن بالاتر رفت!

نمیدونم چرا بعضی از دوستان سعی دارن نظر خودشون رو به دیگران تحمیل کنند

باور کنید هم من و هم تمامی کسانی که از بازی انتقاد میکنند هوادار بازی هستند و با تمامی نسخه های بازی هم حال کردن و دوست دارن بازی مورد علاقشون پیشرفت کنه

منم از نسخه اول همراه بازی بودم و حتی نسخه های موبایل بازی رو هم تموم کردم و اگه انتقادی هم میکنم صرفا جهت پیشرفت بازیه ، دلایلم هم صفحه قبل گفتم ولی دوستان کلا از انتقاد خوششون نمیاد و دوست دارن همه بیان و از بازی تعریف کنند و به به و چه چه به راه بندازن

BH بازی خیلی خوبی بود ( اصلا یه شاهکار بود ) ، حقش هم بود بهترین اکشن ادونچر سال بشه ولی AC خوبی نبود ، همونطوری که یکی دیگه از دوستان هم گفت کدوم اساسین رو دیدین که دسته جمعی بره آدم کشی ، پس المان های مخفی کاری بازی چی میشه ؟

در ضمن هیچوقت نمره برای هوادارای بازی ملاک نیست ، مهم لذتیه که از انجام بازی میبری و من به عنوان یه هوادار سری AC از بازی کردن BH به اندازه دو نسخه قبلی لذت نبردم

در ضمن به نظرتون اگه بازی همینطوری پیش بره و سازنده ها نخوان یه دستی به سر و روی بازی بکشن و همش از همین فرمول برای ساخت بازیشون استفاده کنند میانگین نمرات نسخه های بعدی چند میشه ؟

من با این گزوهی جنگیدن اساسین ها آخرای بازی مشکل پیدا کردم (در تناقض بود :d ) ولی اعتقاد دارم BH مخفی کاریش خیلی خیلی بیشتر از AC II بود! AC II همه ی مراحلش رو باید سرت رو مینداختی پایین و ملت رو تار و مار میکردی :d
ولی توی BH مراحل داوینچی که قسمت اولشون 100% مخفی کاری بود! :d
بقیه ی ماموریت ها هم برای 100% کردن کسی که دوست داشته باشه برای دل خودش بازی رو 100% کنه اکثرشون این بود که ماموریت رو بدون کشتن کسی،بدون دیده شدن و یا هزار جور دیگه که مربوط به مخفی کاری بود باید تموم میکردیم! :d

در کل من اعتقاد دارم که BH مخفی کاریش از AC II خیلی بیشتر بوده :d
منم که اکثرا اساسین هام تو ماموریت بودن!:d بدبختا وقت کمک کردن نداشتن :d

من با این گزوهی جنگیدن اساسین ها آخرای بازی مشکل پیدا کردم (در تناقض بود :d ) ولی اعتقاد دارم BH مخفی کاریش خیلی خیلی بیشتر از AC II بود! AC II همه ی مراحلش رو باید سرت رو مینداختی پایین و ملت رو تار و مار میکردی :d
بقیه ی ماموریت ها هم برای 100% کردن کسی که دوست داشته باشه برای دل خودش بازی رو 100% کنه اکثرشون این بود که ماموریت رو بدون کشتن کسی،بدون دیده شدن و یا هزار جور دیگه که مربوط به مخفی کاری بود باید تموم میکردیم! :d

مشکل اینجاست که توی بعضی از ماموریت ها مجبورت میکرد از بقیه اساسین ها استفاده کنی

به قول خودشون we fight in the dark for light ولی بعد وقتی نوبت به مبارزه میشد تو روز روشن میون یه دوجین ملت لشکر کشی میکردن:d.

درست میگی مازیار جان این یه تیکه کاملا توی بازی تناقض داشت :دی

We Fight In The Dark To Serve The Light , We Are Assassin's :d

آخرین ویرایش:

به قول خودشون we fight in the dark for light ولی بعد وقتی نوبت به مبارزه میشد تو روز روشن میون یه دوجین ملت لشکر کشی میکردن:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or