دوستانی که این تریلر جدیده رو ندیدن پیشنهاد میکنم حتما ببینند چون واقعا آدم رو تو کف میذاره. من تعجبم چطوری تونستن اینقدر گرافیک رو نزدیک به نسخه X360 بالا بسازند. نسخه ی PSP دقیقا مثل نسخه X360ـه و هیچ تفاوتی نداره.
فکر کنم اینجاست که فرق PSP و DS مشخص میشه.![]()
چی بگم آخه واقعا حرفایی میزنید که بچه 12 ساله که الان پیشم وایستاده هم داره میخنده.:laughing:فردین جان منظورم گرافیک که نیست. منظور نوع سبک بازی و Motion Capture کردن حرکات الطیر که هیچ فرقی نداره. در ضمن طراحی شهر هم همونطوره البته با گرافیک پایین تر.درسته قشنگه اما دیگه اینقدر هم اغراق لازم نیست برادر من.
یعنی چی با مال 360 هیچ تفاوتی ندارهچی بگم آخه واقعا حرفایی میزنید که بچه 12 ساله که الان پیشم وایستاده هم داره میخنده.:laughing:

آخه بابا قربونت برم خودت بخون چیزی رو که نوشتی.فردین جان منظورم گرافیک که نیست. منظور نوع سبک بازی و Motion Capture کردن حرکات الطیر که هیچ فرقی نداره. در ضمن طراحی شهر هم همونطوره البته با گرافیک پایین تر.
در ضمن این همه اغراق فکر کنم ارزش این رو داشته باشه که حال و هوای بازی با AC DS اشتباه گرفته نشه.
اقا فقط یه سوالی میگم کنترل بازی خوبه یعنی تو دموهاش معلومه چون بعضی وقتا بازی با Psp یه انالوگ کمتر داره حال ادم میگیره
نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار.منظور این دوستمون gears of war که واسه xbox 360 هست نیست
منظورش god of war مخصوص psp هست که به نظر من میشه گفت حق با ایشونه
گرافیکش تقریبا بهتره