Assassins Creed Portable

• Thread starter Thread starter Trip@k
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ااااااااااااااااا بابا اين بازيه رو نمي خوان بسازن

پدرمون در اومد از انتظار خيلي دوست داشتم الان

دانلودش كنم كسي نمي كنه كي ساخته مي شه
چرا نمیخوان بسازن؟
من شنیدم توی E3 ازش فیلم هم پخش شده{البته شنیدن کی بود مانند دیدن}
در ضمن گویا بازیهای شاخ psp مثل MG: pw , LBP , G T و همین AC قراره یک اکتبر {هم زمان با عرضه psp go}یعنی 9 مهر عرضه بشه

آخرین ویرایش:
من قبلا توی همین سایت در یک تاپیک خوندم که یک خبر نگار با جید ریموند مصاحبه کرده بود و ریموند هم گفته بود نسخه ی پی اس پی رابط بین داستان یک و دو است و پایان کار الطیر رو نشون میده پس مال پی اس پی با الطیره.از عکس هایی که اومده هم میشه فهمید.
در ضمن در E3 هیچ ویدیو ای از این نسخه ی psp این بازی نبوده
امیدوارم خوب از آب در بیاد

والا اگر کاربر بالای سریم درست گفته باشه اره نمي دونم شايدم حق با تو باشه ولي خدا كنه حرفش درست دربياد اينطوري نونم تو روغنه

:blushing:ببخشید منظورم engine تقویت شده god of war بود:blushing:
اینم عکسش
2.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یک چیز جالب
داشتم ویدیوی E3 ac 2 رو نگاه میکردم و آخرش کاگردانش خواست بره قبلش گفت ac 2 & فکر کنم گفت ac live for psp من دو چیز رو متوجه نشدم:
1.آخرش دوتا ac میاد واسه psp یا یکی.
2.مگه ac live هم میشه؟:biggrin1:(البته درست نفهمیدم چی گفت اما دو تا ac واسه ی psp گفت.لطفا کسانی که این ویدیو و ویدیوهای E3 رو دارن و زبانشون خوبه یک نگاه دیگه ای بندازن ببینن چی میگه
توی کنفرانس سونی آخرش که معرفی ac هست و وقتی ویدیو تموم میشه و کارگردانش قبل از این که بره میگه

دوستان یک چیز جالب
داشتم ویدیوی E3 ac 2 رو نگاه میکردم و آخرش کاگردانش خواست بره قبلش گفت ac 2 & فکر کنم گفت ac live for psp من دو چیز رو متوجه نشدم:
1.آخرش دوتا ac میاد واسه psp یا یکی.
2.مگه ac live هم میشه؟:biggrin1:(البته درست نفهمیدم چی گفت اما دو تا ac واسه ی psp گفت.لطفا کسانی که این ویدیو و ویدیوهای E3 رو دارن و زبانشون خوبه یک نگاه دیگه ای بندازن ببینن چی میگه
توی کنفرانس سونی آخرش که معرفی ac هست و وقتی ویدیو تموم میشه و کارگردانش قبل از این که بره میگه
یکی واسه psp میاد
میگه assassine creed 2 and assassins creed bloodline on psp
میخاسته بکه با هم عرضه میشن یکی psp یکی ps3 xbox360 pc اونجا میگه bloodline اسم psp versionش هست با لهجه میگه

خيلي تعريفشو شنيدم اميد وارم سريع به دستم برسه ولي به نظرم وقتي gowبا اين گرافیک رو
پی اس پی هست حتما گرفیکش رو پی اس پی توپه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or