Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
خیلی بازی دلنشینی هست . از یوبی بعیده

موسیقی های گوش نوازی هم داره
به شخصه خیلی مشتاق ـم ببینم ماجرای Basim قراره به کجا برسه، مخصوصا با توجه به اینکه این کارکتر الان وارد modern day شده و با William Miles هم ملاقات کرده! :دی
بحث پایان دنیا و solar flare که سر AC Revelations دیدیم و از اونور ارتباط اون ماجرا به secret ending ـی که داخل Valhalla از Loki و وقوع Ragnarok نشون دادن، از طرف دیگه اتفاقی که آخر AC III برای Desmond افتاد و باز به نحوی ارتباط پیدا کرد به Valhalla و ملحق شدن Layla به The Reader (دزموند) و خارج شدن Basim از اون چرخه و ...
واقعا دلم میخواد بدونم کل این داستان قراره به کجا ختم بشه. به یه مقطع ـی الان modern day رو رسوندن که به شدت پتانسیل درآوردن یه پایان خوب ازش وجود داره "در صورتی که درست نویسندگی بشه"! :دی باید دید در ادامه چه پلنی دارن.

به شخصه خیلی مشتاق ـم ببینم ماجرای Basim قراره به کجا برسه، مخصوصا با توجه به اینکه این کارکتر الان وارد modern day شده و با William Miles هم ملاقات کرده! :دی
بحث پایان دنیا و solar flare که سر AC Revelations دیدیم و از اونور ارتباط اون ماجرا به secret ending ـی که داخل Valhalla از Loki و وقوع Ragnarok نشون دادن، از طرف دیگه اتفاقی که آخر AC III برای Desmond افتاد و باز به نحوی ارتباط پیدا کرد به Valhalla و ملحق شدن Layla به The Reader (دزموند) و خارج شدن Basim از اون چرخه و ...
واقعا دلم میخواد بدونم کل این داستان قراره به کجا ختم بشه. به یه مقطع ـی الان modern day رو رسوندن که به شدت پتانسیل درآوردن یه پایان خوب ازش وجود داره "در صورتی که درست نویسندگی بشه"! :دی باید دید در ادامه چه پلنی دارن.
شما یکی از پنج نفری تو دنیا هستی که داستان AC رو کامل میدونه :D

789rk4b6756b1.jpg

من بازی رو تموم کردم و باید بگم مثل تمام AC های 7 8 سال اخیر صرفا برام بخش تاریخی و طراحی محیطش جذابیت داشت، مخصوصا که بازم به خاورمیانه برگشت و حس نوستالژی خیلی خوبی ایجاد کرد
توصیه میکنم Historical Site هارو هم ببینید و توضیحاتشو بخونید اطلاعات عمومی/تاریخی خیلی خوبی به شما میده، مثلا ریشه داستان های هزار و یک شب و شهرزاد و ...
طراحی بغداد خیلی قشنگه ولی خب مپ بازی بیشتر در حد DLC ـه که البته نصفشم بیابون برهوته، صحبت های فارسی NPC ها هم مسخره اس :D

گیم پلی بازی بسیار بسیار آرکیده، انیمیشن ها خیلی خیلی ساده هستن و AI رسما در سطح کُمدیه که مجموعا برای من یک تجربه بازی بعضا خنده دار و سطحی رو درست میکرد و فاقد هر گونه چالش و عمقه و مثل تمام AC ها بعد 4 5 ساعت تکراری میشه ولی خب AC ها یک سندرومی دارن که با وجود این مشکلات بازم آدم یک اعتیادی بهش پیدا میکنه و انقدر ادامه ـش میده که دیگه به مرحله تهوع برسه و اون موقع دیگه بازی رو می بوسیم میذاریم کنار! من خودم بعد 25 ساعت دیگه دارم به این مرحله نزدیک میشم و اون آرتیفکت های درویش و چند تا کالکتیبل دیگه رو بگیرم میذازمش کنار!

دیگه مشخصه که این سری هیچ جوره امکان بهبود و پیشرفت رو نداره و هر سری فقط ستینگ تاریخیش عوض میشه و به قول معروف خر همونه پالونش عوض میشه!

View attachment 390865

من بازی رو تموم کردم و باید بگم مثل تمام AC های 7 8 سال اخیر صرفا برام بخش تاریخی و طراحی محیطش جذابیت داشت، مخصوصا که بازم به خاورمیانه برگشت و حس نوستالژی خیلی خوبی ایجاد کرد
توصیه میکنم Historical Site هارو هم ببینید و توضیحاتشو بخونید اطلاعات عمومی/تاریخی خیلی خوبی به شما میده، مثلا ریشه داستان های هزار و یک شب و شهرزاد و ...
طراحی بغداد خیلی قشنگه ولی خب مپ بازی بیشتر در حد DLC ـه که البته نصفشم بیابون برهوته، صحبت های فارسی NPC ها هم مسخره اس :D

گیم پلی بازی بسیار بسیار آرکیده، انیمیشن ها خیلی خیلی ساده هستن و AI رسما در سطح کُمدیه که مجموعا برای من یک تجربه بازی بعضا خنده دار و سطحی رو درست میکرد و فاقد هر گونه چالش و عمقه و مثل تمام AC ها بعد 4 5 ساعت تکراری میشه ولی خب AC ها یک سندرومی دارن که با وجود این مشکلات بازم آدم یک اعتیادی بهش پیدا میکنه و انقدر ادامه ـش میده که دیگه به مرحله تهوع برسه و اون موقع دیگه بازی رو می بوسیم میذاریم کنار! من خودم بعد 25 ساعت دیگه دارم به این مرحله نزدیک میشم و اون آرتیفکت های درویش و چند تا کالکتیبل دیگه رو بگیرم میذازمش کنار!

دیگه مشخصه که این سری هیچ جوره امکان بهبود و پیشرفت رو نداره و هر سری فقط ستینگ تاریخیش عوض میشه و به قول معروف خر همونه پالونش عوض میشه!
بعد black flag این و اریجینز تنها اساسین های قابل تحمل هستند

خر خوبی هستند

View attachment 390865

من اصلا هیچ بازی ای رو برای پلات کردن پلی نمیدم!
این رو پلات کردم!😎
تازه مثلا اوپن ورلد بودش که عمرا بازی اوپن ورلدی رو پلات نمیکنم!
میزان حال کردنم رو صرفا میخوام ازش بیان کنم!
کلا معیار های لذت بردنم از یک اثر عجیب غریبه توی هیچ متری مثل متا و اینا قرار نمیگیره ،
جدای از ویژگی های خود بازی که دوستشون داشتم مثل نزدیکی به محیط های خودمون و دیگر ویژگی‌های مشترک ،
کوتاه بودنش و اینکه آخرین اساسینی که پلی داده بودم یونیتی بود و دیگه پلی نداده بودم بی تاثیر نبود!

من اصلا هیچ بازی ای رو برای پلات کردن پلی نمیدم!
این رو پلات کردم!😎
تازه مثلا اوپن ورلد بودش که عمرا بازی اوپن ورلدی رو پلات نمیکنم!
میزان حال کردنم رو صرفا میخوام ازش بیان کنم!
کلا معیار های لذت بردنم از یک اثر عجیب غریبه توی هیچ متری مثل متا و اینا قرار نمیگیره ،
جدای از ویژگی های خود بازی که دوستشون داشتم مثل نزدیکی به محیط های خودمون و دیگر ویژگی‌های مشترک ،
کوتاه بودنش و اینکه آخرین اساسینی که پلی داده بودم یونیتی بود و دیگه پلی نداده بودم بی تاثیر نبود!
با این حساب به نظر من حتما اریجینز رو هم تجربه کن
چون از اون نسخه گیم پلی بازی عوض شد و این سبکی شد
داستان قوی هم داشت و پیش درآمد فرقه اسسین بود و فضا و حال هواش هم خیلی به این بازی نزدیکه و در واقع دنیای خیلی با جزئیات تر و غنی تریم نسبت به میراژ داره

داستان قوی هم داشت و پیش درآمد فرقه اسسین بود و فضا و حال هواش هم خیلی به این بازی نزدیکه و در واقع دنیای خیلی با جزئیات تر و غنی تریم نسبت به میراژ داره
فقط اریجینز عالی بود

ادیسه و والهالا آنقدر طولانی و ملال آور هستند وقتی بهشون فکر می کنم کهیر می زنم . کپی پیست و تکرار مکررات در ماموریت ها و مراحل .

شدو هم فقط طراحی هنری محیط و تغییر فصل هاش زیبا و چشم نوازه و کمی وضعیت ست پیس مراحلش بهتر از والهالا و ادیسه هست و پالیش شده

بعدترش واسه اینکه با این حال کرده بودم تصمیم گرفتم از بین والهالا و اوریجینز یکی رو برم ،
نورث رو از مصر بیشتر دوست داشتم،
نسخه فایو هم داشت گرافیکش بهتر بود.
والهالا رو پلی دادم ، خیلی خوب بود و باهاش میکردم ولی اینقدر طولانی شد و الکی کش پیدا کرد دراپش کردم!
اساسین نهایت ۳۰ ساعت.

من سندیکیت هم دوست داشتم، بیشتر برای ستینگ انگلستان (همینجا بود دیگه؟) و از کرکتر هام خیلی خوشم میومد (خواهر برادر بودن فکر کنم؟) پلتشم کردم همون موقع ها،

بلک فلگ بازی خیلی خوبیه، اما اون نسخه فرانسه هم عالی بود، اسسینز کرید 3 هم به شدت دوست داشتم و دارم مخصوصا به خاطر ستینگ امریکایی، نسخه های قبل اینم که لجندری هستند و حرفی توشون نیست...

اما به نظرم منم بزرگ ترین نقظه ضعف اسسینز های کلاسیک (تا سندیکیت و همین میراژ که وارث اوناست) همین گیم پلی ارکید به شدت سطحی هست، حال میده اما اون عمق کافی رو نداره که ازش لذت ببری،

نسخه های جدید (اریجینز و والهالا اینا) هم متاسفانه کشش ندارم بهشون، شاید اگر ساعت برنارد (!) داشتم بازی میکردم ولی تو 10 سال اخیر، تکرار چند باره یک چیزی مثل ویچر 3 رو (حدود 8 9 پلی ترو و هزار ساعت) به اون نسخه های مدرن اسسینز همیشه ترجیح دادم،

ویچر 3 هم البته گیم پلیش حالت ارکید داره و سطحی هست (هرچند شاخ و برگ هم داره با جادو جمبل ها) ولی ویچر 3 یک جادوی خاصی داره (طراحی محیط، اتمسفر، موسیقی، شخصیت پردازی، کوئست ها و روایت و داستان چه اصلی چه فرعی) که باعث میشه هیچ وقت ازش خسته نشم و رفته کنار سوپر بازی های زندگیم که همیشه در پلی لیستم باقی میمونند.... 3 بار رو پی اس 4 پلتش کردم (ریجن های گوناگون) الانم رو پی اس 5 دارم پلتش میکنم و قطعا در اینده رو استیم و اکس باکس هم نسخه نکست جنش رو میرم و میترکونم... گیم پلی ویچر 3 با وجود سطحی بودن، چابک هست و این چابکی کشش زیادی برام داره...

درود
من هم روی گیم پس اومد گذاشتم دانلود و در کمال تعجب تو دو هفته تموم شد اصلا باورم نمیشد انقدر کوتاه باشه نسبت به سه گانه قبلی.
البته خوب بود ولی به پای اورجین و اودیسه نمیرسه . من زبان گفتاری هم گذاشتم عربی اصلا حال و هوای خفنی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or