Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
دیشب بازی رو تموم کردم با پلی تایم ۱۳ ساعته
بنظرم تجربه دلنشین و رضایت‌بخشی بود
پتانسیل داستان بازی خیلی بیشتر از اینها می‌تونست باشه، شخصیت های تاریخی بیشتری میتونستن حضور داشته باشن و بهشون پرداخته بشه، بازی می‌تونست مراحل فرعی بیشتری داشته باشه
از ۶۰-۷۰٪ داستان که گذشته یکدفعه ۳-۴ تا مرحله میندازه وسط با استایل کاملا یوبیسافتی که باید بری یک پایگاهی و اول بزنی همه سرباز هارو بکشی بعد فرمانده شون رو
اونجا قشنگ معلوم بود که این چند مرحله یوبیسافتی رو وقتی تصمیم گرفتن که این نسخه رو بعنوان DLC ریلیز نکنند چپوندن تو بازی تا پلی تایم بیشتر بشه وگرنه مراحل قبل و بعد این چندتا مرحله هستند که یک خط مشخصی رو دنبال میکنند
من آخرین اساسینی که بازی کرده بودم یونیتی بود و بعد چندین سال یک اساسین رو بازی کردم و احتمال زیاد بعد این نسخه برم سراغ Origins, Odyssey and Valhalla
امتیازی که به این نسخه میدم: ۸.۳/۱۰
IMG_20240423_175049.png
IMG_20240423_174931.png
IMG_20240423_180805.jpg
20240423171718.jpg

دیشب بازی رو تموم کردم با پلی تایم ۱۳ ساعته
بنظرم تجربه دلنشین و رضایت‌بخشی بود
پتانسیل داستان بازی خیلی بیشتر از اینها می‌تونست باشه، شخصیت های تاریخی بیشتری میتونستن حضور داشته باشن و بهشون پرداخته بشه، بازی می‌تونست مراحل فرعی بیشتری داشته باشه
از ۶۰-۷۰٪ داستان که گذشته یکدفعه ۳-۴ تا مرحله میندازه وسط با استایل کاملا یوبیسافتی که باید بری یک پایگاهی و اول بزنی همه سرباز هارو بکشی بعد فرمانده شون رو
اونجا قشنگ معلوم بود که این چند مرحله یوبیسافتی رو وقتی تصمیم گرفتن که این نسخه رو بعنوان DLC ریلیز نکنند چپوندن تو بازی تا پلی تایم بیشتر بشه وگرنه مراحل قبل و بعد این چندتا مرحله هستند که یک خط مشخصی رو دنبال میکنند
من آخرین اساسینی که بازی کرده بودم یونیتی بود و بعد چندین سال یک اساسین رو بازی کردم و احتمال زیاد بعد این نسخه برم سراغ Origins, Odyssey and Valhalla
امتیازی که به این نسخه میدم: ۸.۳/۱۰

چیزی که برام جالبه اینه که "تقریبا" تمام کسانی که از تجربه Mirage ابراز رضایت میکنن نسخه های اخیر رو بازی نکرده بودن..
که خب البته خیلی جای تعجبی هم نداره. سه گانه قبلی تکرار مکرراتی بود که توی میراژ به شکل گلچین شده (!) ازشون استفاده شده بود.

چیزی که برام جالبه اینه که "تقریبا" تمام کسانی که از تجربه Mirage ابراز رضایت میکنن نسخه های اخیر رو بازی نکرده بودن..
که خب البته خیلی جای تعجبی هم نداره. سه گانه قبلی تکرار مکرراتی بود که توی میراژ به شکل گلچین شده (!) ازشون استفاده شده بود.
من سه گانه اورجینز تا والهالا رو تموم کردم ولی با میراژ هم خیلی حال کردم چون مثل اون سه گانه ماموریت چرت و پرت انچنانی نداشت و سر داستان خوبی تعریف کرد
تو سه گانه قبلی که والهالا که رسما پایان درست حسابیم حتی نداشت و بازی که تموم شد اصلا هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد باز اورجینز و اودیسه کمی بهتر بودن

سلام به همگی
یه دونه از لاست بوک ها مونده تو منطقه Palace of green نمیدونم چطور وارد اونجایی که کتاب هست بشم یوتیوب هم نگاه کردم یه در بالکنی هستش که باید داخل بشم که برای من بسته هستش

سلام به همگی
یه دونه از لاست بوک ها مونده تو منطقه Palace of green نمیدونم چطور وارد اونجایی که کتاب هست بشم یوتیوب هم نگاه کردم یه در بالکنی هستش که باید داخل بشم که برای من بسته هستش
اون با تموم کردن بازی باز میشه
وسط داستانی نمیشه رفت داخلش
چقدر اون ساختمون رو قشنگ درست کردن ، واقعا با میراژ حال کردم

• Like
Reactions: rednathan2300
تنها تفاوت بازی با چند نسخه قبل فقط کوچکتر شدن مپ و کم شدن مراحل بازیه و تمرکز بازی در یک شهر که به لطف شهر کوچیک،تونستن پارکور بهتری رو ایجاد کننو گر نه بازی تفاوت خاصی نداری و حتی تو برخی موارد ضعیف ترم بوده.
تنها سلاح بازی شمشیره،در حالیکه تو نسخه های قبل تنوع سلاح بهتری داشتیم
npc ها بازی بشدت رو مخن، چه از لحاظ پوشش یکسان و چه از لحاظ فعالیتها. براشون یکسری کد نوشتن که دائم التکراره.
حتی انیمیشنهاش هم تفاوتی با نسخه های قبل نداره و تو کمبت ضعیفتر بوده
ai بازی، که رسما توهینه. شما با یه سوت بازی رو در میاری، جلوی یه سرباز اون یکی رو asassin میکنی،برمیگرده اون یکی سرباز به حالت عادی
یعنی 5 تا سرباز باشن، همه با سوت تک تک میان و میکشی اونا رو.
چیزی به نام برگشت به ریشه ها نبود و منی که نسخه های قبلو بازی کردم، این بازی ورژن کوچیک شده نسخه های قبل با یه چیت به نام توکن که بخاطر ا ونها برید مراحل فرعی رو
و گر نه فقط بجای 20-30 تا اعضای اوردر رو باید تو نسخه های قبل میکشتی، اینجا شده 5 تا
داستانش بد نبود واین کچیک شدن محیط نکته خوبی بود.
یکجاهایی فارسی میشنیدی که کاملا با هوش مصنوعی ساخته بودن و پرداخت به الموتم خوب نبود.
این همون نسخه های قبل بود که بازم به ورطه تکرار میوفتاد.
6/10

ایرادهایی که گرفتی همه درستن ،
ولی تجربه شخصی من این بود که نکات مثبتش واسم میچربید به نکات منفیش،
طراحی هنری و جذاب و زیبای بغداد ، رفرنس های قابل قبول‌ تاریخی‌ ، پایبندی به ویژگی های اون زمان این منطقه ،
مختصر و مهمتر مفید بودن مراحل فرعی و اصلی و موسیقی و اتمسفر و کلی نکته مثبت ریز و درشت دیگه...
بازی واسه من که حوصله اوپن ورلد های بزرگ و پر از جزئیات و اینونتوری شلوغ رو ندارم ایده آل بود ،
اهل پلات کردن نیستم ولی این رو اینقدر خوشم اومد جزو ۴ ۵ تا بازی هستش که پلاتش کردم 😉

آخرین ویرایش:
ایرادهایی که گرفتی همه درستن ،
ولی تجربه شخصی من این بود که نکات مثبتش واسم میچربید به نکات منفیش،
طراحی هنری و جذاب و زیبای بغداد ، رفرنس های قابل قبول‌ تاریخی‌ ، پایبندی به ویژگی های اون زمان این منطقه ،
مختصر و مهمتر مفید بودن مراحل فرعی و اصلی و موسیقی و اتمسفر و کلی نکته مثبت ریز و درشت دیگه...
بازی واسه من که حوصله اوپن ورلد های بزرگ و پر از جزئیات و اینورتوری شلوغ رو ندارم ایده آل بود ،
اهل پلات کردن نیستم ولی این رو اینقدر خوشم اومد جزو ۴ ۵ تا بازی هستش که پلاتش کردم 😉
شما نسخه های قبلو احتمالا نرفتی، برا همین برات تازگی داری ولی منی که هر کدوم بالای 100 تا 150 اعت پلی دادم، چیز خاصی ندارهو اون ششم فقط برای طراحی و کوچیک شدن بازی هست که با دست و دلبازی دادم و گر نه بجز ایده پلیس طوری که گذاشتنف بقیشون به نوعی برگرفته از نسخه های قبلن و چیز خاصی نداره. بازی رو بهیچ وجه نمیشه حتی با یونیتی قیاس کرد و خیلی جاها مکانهای مختلفو ببینی بازم کپی پیست میبینی چه تو طراحی npc و چه مکانها و حتی مراحلم با وجود کوچیک بودن بازم تکراری میشه.
این بازی تا یه ai درست روش پیدا نشه، اوضاعش خرابه
تو shadows هم اگه دستی به ai نکشن، اونم وضع خوبی نخواهد داشت.

شما نسخه های قبلو احتمالا نرفتی، برا همین برات تازگی داری ولی منی که هر کدوم بالای 100 تا 150 اعت پلی دادم، چیز خاصی ندارهو اون ششم فقط برای طراحی و کوچیک شدن بازی هست که با دست و دلبازی دادم و گر نه بجز ایده پلیس طوری که گذاشتنف بقیشون به نوعی برگرفته از نسخه های قبلن و چیز خاصی نداره. بازی رو بهیچ وجه نمیشه حتی با یونیتی قیاس کرد و خیلی جاها مکانهای مختلفو ببینی بازم کپی پیست میبینی چه تو طراحی npc و چه مکانها و حتی مراحلم با وجود کوچیک بودن بازم تکراری میشه.
این بازی تا یه ai درست روش پیدا نشه، اوضاعش خرابه
تو shadows هم اگه دستی به ai نکشن، اونم وضع خوبی نخواهد داشت.
دقیقا همینه که میگی :دی کلا بجز یک و یونیتی تازه اونم نه کامل دیگه پلی نداده بودم قبل میراژ یا سراب.
الانم والهالا رو پلاس بود گرفتم اینم‌ خوبه :دی

• Like
Reactions: rahyarpaul

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or