Multi Platform Assassin's Creed Liberation HD

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Assassin's Creed Liberation HD

18767966776817326857.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Sofia
Engine:
AnvilNext
Genre:
Action Adventure
Ratings: ESRB M
Mode:
Single Player - Multi Player

Assassin's Creed Liberation HD نسخه بهبود یافته Assassin's Creed III Liberation هست که مدتی پیش برای PS Vita منتشر شد و حالا توسط Ubi برا PC هم تایید شد! بازی علاوه بر بهبود گرافیکی تغییرات اساسی زیادی هم خواهد داشت گیم پلی صدا گذاری موزیک ها همه از جمله این تغییرات میشن یک سری مراحل اضافی هم به بازی اضافه شده طبق گفته Ubi بازی از نظر گرافیکی شبیه ACIII خواهد شد.
بازی در بین سال های 1765 و 1777 و در اواخر جنگ بین فرانسه و هند و در شهر New Orleans و Louisiana Bayou ( قسمتی مرداب مانند در رودخانه Louisiana واقع در شهر New Orlean ) رخ میده شخصیت اصلی بازی دختری فرانسوی آفریقایی به اسم Aveline de Grandpré هست.

Aveline de Grandpré

New Orleans

Louisiana Bayou

در تصویر زیر میشه تفاوت گرافیکی Liberation HD با Liberation دید!

2874x1356

Screenshots

1280x720

Trailer

news_ac_liberation_hd_announced-14596.jpg

Annoucement trailer (UK) - 720p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
بد حالم گرفته شد :| این چرا اینجوریه؟!
یک ساعته دارم بازی میکنم هیچی نمیتونم نکته مثبت بگیرم! فریم دهی خیلی بهتر از AC IV هستش (هر چند طبق معمول از 60 سقوط میکنه به 35 ولی از این دیگه کمتر نمیاد) شخصیت اصلی جالبه و محیط بازی تنوع رنگ خوبی داره (این محیط های لودینگ رو توی سری AC دیدید؟ فکر کنم قشنگ ترینش مال همین باشه ;;)) اما کلیتش هیچ سر و تهی نداره. صدا گذاری که افتضاح، داستان هم که هیچی گفته نمیشه، گیم پلی هم که یه مکانیزم زور چپون تغییر لباس توش قرار دادند. حس پوچی دارم وقتی دارم این رو بازی میکنم.
حالا یه سوال: ما چرا لباس Assassin هم تن میکنیم، شمشیر و Pistol نداره؟ :-/ در صورتی که رفتم Shop یه شمشیر بهتر خریدم و توی منوی خرید زده که Pistol هم دارم. با لباس Slave هم یه ساطور از لباسش آویزون کرده اما استفاده نمیکنه!
ایده بی نظیری می شد یک Assassin مونث که خوب ظاهرا به فنا رفته. تنها لحظاتی که برام جالب اومد یکی پوشیدن لباس Lady هستش که همه شروع به سلام کردن می کنند (یک مشت عوضی هم آویزون ما می شند تیکه میندازند :|:d)
یکی دیگه هم اینکه شغل شریف (!) Dancer های سری گذشته به ما تنها محول شده و شخصا باید نگهبان ها را بیاریم یه گوشه ای که بکشیم /:)
پ.ن: توصیه میکنم هیچ وقت با لباس Lady توی آب نیفتید! x_x

دکه R رو نگه دار تا بتونی شمشیر یا بقیه رو انتخاب کنی! ;)

بازی شروع کردم شروع بازی شدیدا افتضاحه خیلی مسخره
تا الان که بازی کردم بازی چیز خاصی نداشته حالا ببینیم در ادامه چی میشه
افت فریم هم که کولاک میکنه بعضی وقتا

افت فریم هم که کولاک میکنه بعضی وقتا
افت فریم داره ولی زیر 35 نمیاد! تنظیمات رو یه خورده کمتر کنید .... زیاد و کم این بازی آنچنان فرقی نداره، پس یه خورده کمتر کنید در ازاش فریم بگیرید

جالبه که انیمشن های بازی اصلا جالب نیست به خاطر CPU ضعیف PSVITA اما بازم فریم نمی ده لعنتی البته بین 40 تا 55 برای من می ده اما بازم خیلی کمه

فقط نمی دونم چرا حس می کنم گرافیکش از 4 بیشتره

جالبه که انیمشن های بازی اصلا جالب نیست به خاطر CPU ضعیف PSVITA اما بازم فریم نمی ده لعنتی البته بین 40 تا 55 برای من می ده اما بازم خیلی کمه

عجب حرفی میزنیا گرافیک 4 کجا این کجا ؟
فیزیک بازی یه جورایی خیلی بی خوده . مثلاََ تو 4 یا 3 وقتی از موانع این ور اون ور میری به قول معروف Free Running میکنی حس وزن کارکتر بهت دست میده ولی این انگار بادکنک داره حرکت میکنه:d

- - -ویرایش - - -

منم تموم کردمش خیلی خسته شدم ازش ولی آخراش خوب بود

خیلی خسته کنندس . من رغبت نمیکنم تموم کنم. بعضی مراحل هم که کلا داری تامب رایدر بازی میکنی مخصوصا پرش با شلاق .

هدفه یوبی از این پورت چی بوده واقعا ؟ حداقل قبل IV میداد کمتر میخورد تو ذوق آدم.

بازی در حد ویتا خوب کار شده ولی نه دیگه بیاد HD بده بیرون.

من هم تمومش کردم البته با بی میلی زیاد .من با Assassins Creed IVخیلی حال کردم به امید اینکه از این هم به همون اندازه لذت ببرم اینو شروع کردم که خب از وسطای بازی دیگه به نکشی افتادم |-)به زور دیگه تا اخرش رفتم. بهتره برم سراغ همون دزدی دریایی تو Assassins Creed IV ..

So Goddamn Boring (:| این بازی چند Sequence هستش؟ فقط چون دوستان گفتند آخراش کمی جالب میشه و خودم نمیخوام MGR رو دو روزه تموم کنم، این بازی رو از روی سیستم Unistall نمی کنم.
این بازی توی فرانسه هستش یا آمریکا یا آفریقا؟ ما که هیچی سر در نمیاریم از این :| همه فرانسوی بلغور میکنند، بعد صحبت از امپراطوری اسپانیا میشه، بعد میری جنگل بومی های سیاه پوست میبینی!
یه خورده هم بازی رو شورش رو در آوردند .... به شدت شخصیت Aveline مورد تیکه پرانی های مرد ها قرار میگیره (هیچ پاسخی هم نمیده). خودمون هم چون توی این نقش هستیم آدم یه جوری میشه. صد رحمت به خودداری اتزیو و ادوارد که این همه همکار زن داشتند ;;) کلا هیچ گونه قدرتی توی Aveline دیده نمیشه و آدم به هیچ وجه از ابهتش حساب نمیبره. انتظار یه زن با مسما مثل لارا رو داشتم!
راستی یه نکته مثبت هم پیدا شد :o) AC II رو یادتونه؟ یه شمشیر داشتیم با یه سلاح کوچک تر که از خنجر گرفته تا ساطور قصابی! این نوع سلاح ها توی بازی وجود داره و گیم پلی هم نرمی و لطافت سری های قبل از AC III رو داره. دو شمشیره بودن توی AC IV هیجان انگیز بود اما خیلی برام خشک بود و ضربات زیادی میخوردم همیشه چون اکثرا هم زیاد پیش میومد که Counter عمل نکنه. اما توی Liberation اوضاع بهتره! (سیستم مخفی کاریش که به درد خودش میخوره حداقل اینطوری میریم تو صورت همه در کمتر از 1 دقیقه کل کمپ رو پاک میکنیم :|)
--------
فیزیک بازی یه جورایی خیلی بی خوده
دقیقا ... حتی پارکور هم نکنیم، Sprint معمولی شخصیت اصلی هم بیانگر فیزیک و انمیشن های خشک و ضعیف هستش! ادوارد به هر نیش اشاره ای واکنش نشون میداد
با این موضوع نمیدونم چطور من هم تا حدودی موافقم! به نظرم گرافیک کمی بهتره حالا یا شاید رنگ آمیزی محیط بهتره، یا اینکه فریم بیشتر میده به نظرم میاد ولی در کل گرافیک خوبی داره
البته کیفیتی هم که ما داریم دریافت میکنیم (که به نسبت از AC IV بیشتر هستش) بایستی در نظر داشته باشیم که این بازی خیلی در سطح کوچکی کار شده. محیط ها خیلی خلوته و جزئیات چندانی هم که مشاهده نمیشه.
هیچ نیازی به پورت بازی های یک کنسول دستی برای PC به این شکل نداریم :) Bring on the bigger ones!

با این موضوع نمیدونم چطور من هم تا حدودی موافقم! به نظرم گرافیک کمی بهتره حالا یا شاید رنگ آمیزی محیط بهتره، یا اینکه فریم بیشتر میده به نظرم میاد ولی در کل گرافیک خوبی داره؛ البته کیفیتی هم که ما داریم دریافت میکنیم (که به نسبت از AC IV بیشتر هستش) بایستی در نظر داشته باشیم که این بازی خیلی در سطح کوچکی کار شده. محیط ها خیلی خلوته و جزئیات چندانی هم که مشاهده نمیشه. هیچ نیازی به پورت بازی های یک کنسول دستی برای PC به این شکل نداریم.:) Bring on the bigger ones!

چون ACIV رو Low یا Medium بازی کردید اینجوری به نظرتون میاد.

So Goddamn Boring (:| این بازی چند Sequence هستش؟ فقط چون دوستان گفتند آخراش کمی جالب میشه و خودم نمیخوام MGR رو دو روزه تموم کنم، این بازی رو از روی سیستم Unistall نمی کنم. این بازی توی فرانسه هستش یا آمریکا یا آفریقا؟ ما که هیچی سر در نمیاریم از این :| همه فرانسوی بلغور میکنند، بعد صحبت از امپراطوری اسپانیا میشه، بعد میری جنگل بومی های سیاه پوست میبینی!
یه خورده هم بازی رو شورش رو در آوردند .... به شدت شخصیت Aveline مورد تیکه پرانی های مرد ها قرار میگیره (هیچ پاسخی هم نمیده). خودمون هم چون توی این نقش هستیم آدم یه جوری میشه. صد رحمت به خودداری اتزیو و ادوارد که این همه همکار زن داشتند. ;;) کلا هیچ گونه قدرتی توی Aveline دیده نمیشه و آدم به هیچ وجه از ابهتش حساب نمیبره. انتظار یه زن با مسما مثل لارا رو داشتم! راستی یه نکته مثبت هم پیدا شد.:o)
AC II رو یادتونه؟ یه شمشیر داشتیم با یه سلاح کوچک تر که از خنجر گرفته تا ساطور قصابی! این نوع سلاح ها توی بازی وجود داره و گیم پلی هم نرمی و لطافت سری های قبل از AC III رو داره. دو شمشیره بودن توی AC IV هیجان انگیز بود اما خیلی برام خشک بود و ضربات زیادی میخوردم همیشه چون اکثرا هم زیاد پیش میومد که Counter عمل نکنه. اما توی Liberation اوضاع بهتره! (سیستم مخفی کاریش که به درد خودش میخوره حداقل اینطوری میریم تو صورت همه در کمتر از 1 دقیقه کل کمپ رو پاک میکنیم. :|)​

فراموش نکنید که چه استدیویی (USofia) بازی رو ساخته، با محدودیت های یه کنسول دستی ساخته شده و از همه مهمتر بودجه ساخت بسیار پایین تر نسبت به نسخه های اصلی. مسلما مقایسه ش با نسخه های اصلی کاری بس عبث هست.

عجب حرفی میزنیا گرافیک 4 کجا این کجا ؟
فیزیک بازی یه جورایی خیلی بی خوده . مثلاََ تو 4 یا 3 وقتی از موانع این ور اون ور میری به قول معروف Free Running میکنی حس وزن کارکتر بهت دست میده ولی این انگار بادکنک داره حرکت میکنه:d

- - -ویرایش - - -

منم تموم کردمش خیلی خسته شدم ازش ولی آخراش خوب بود

من 4 فقط جزیرشو دیدم که به نظرم گرافیک خیلی معمولی داره(در مقایسه با نسل بعد بودنش) غیر جزئیات خیلی زیادش افکت نسل بعدی خاصی نداره البته فیزیک x به مراتب بهترش کرده اما خیلی بازیش برق می زنه با اینکه مدل ها جای کار دارن اما گرافیک کلیش خیلی خوبه

فیزیک این بازی که بی خوده دیگه اینش قابل درست کردن نبود

من aa گذاشتم high جای جای veryhigh فریمم چسبید به 60 پایینم نمیاد جالبه که very high که بود gpu usage 99 نبود اما فریم کم می شد

این همه از این بازی ایراد دارم میگیرم اما تنوع سلاح هاش خیلی خوبه :x عین AC II هستش و فقط محدود به شمشیر یا تبر نیستیم (نه در حد اون که گرز هم داشت ولی بازم از شماره های اخیر تنوعش بیشتره)
منتهی به قدری فعالیت برای انجام زیاده (!) و اجناس هم خیلی گرونه، من هیچ وقت پول ندارم و بعد از جمع کردن کلی پول، همش سر یک خرید میره!
عزیزان یک Trainer سراغ دارید برای ما؟ (ترینرهای مختلفی رو گرفتم اما عمل نمیکنه)
-----------
لباس اصلی Aveline مثل سربازهای خط مقدم اون زمان میمونه! این ست سفید رو با یک Hood حتما تهیه کنید که خیلی بهتر و قشنگتر از لباس اصلی هستش :d

واسه پول در آوردن باید کشتی بخری و با آذوقه بفرستیشون جاهای مختلف . خوب پول درمیاد
من خودمم با لباس سفید و Hood بازی میکردم :d

- - -ویرایش - - -

بازی خیلی بد بود

آقا یکی پایان بازی برای با توضیح میده ما هیچی نفهمیدیم
کجاشو نفهمیدی عزیز ؟
خیلی سر راست بود که
آخرش نامادری اِولین بهش گفت قسم بخور تا تمپلار بشی و اونم فسم تمپلارها رو به زبون آورد ولی قلباََ نپذیرفت و زیر بار ذلت نرف
واسه همین نامادریشو دار و دسته اش رو یه سره کرد:d

بازی رو تموم کردم و در کسری از ثانیه Unistall شد :bighug: پایان بازی رو اول دیدم خواستم با سر برم توی دیوار بعد فهیدم نه از این شهروندان E رو باید بکشیم تا پایان اصلی بیاد :|
خیلی پورت خوبی میتونست بشه اما خوب ظاهرا بجز گرافیک، شرکت سازنده برای اضافه کردن تنوع به خودش ذره ای زحمت نداده و کاملا هم واضحه که خواسته پولی به جیب بزنه.
همینجا من بدترین AC عمرم رو معرفی میکنم اما به شدت پتانسیل بالایی داشت که خوب متاسفانه یک صدم هم استفاده نشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or