Multi Platform Assassin's Creed Liberation HD

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Assassin's Creed Liberation HD

18767966776817326857.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Sofia
Engine:
AnvilNext
Genre:
Action Adventure
Ratings: ESRB M
Mode:
Single Player - Multi Player

Assassin's Creed Liberation HD نسخه بهبود یافته Assassin's Creed III Liberation هست که مدتی پیش برای PS Vita منتشر شد و حالا توسط Ubi برا PC هم تایید شد! بازی علاوه بر بهبود گرافیکی تغییرات اساسی زیادی هم خواهد داشت گیم پلی صدا گذاری موزیک ها همه از جمله این تغییرات میشن یک سری مراحل اضافی هم به بازی اضافه شده طبق گفته Ubi بازی از نظر گرافیکی شبیه ACIII خواهد شد.
بازی در بین سال های 1765 و 1777 و در اواخر جنگ بین فرانسه و هند و در شهر New Orleans و Louisiana Bayou ( قسمتی مرداب مانند در رودخانه Louisiana واقع در شهر New Orlean ) رخ میده شخصیت اصلی بازی دختری فرانسوی آفریقایی به اسم Aveline de Grandpré هست.

Aveline de Grandpré

New Orleans

Louisiana Bayou

در تصویر زیر میشه تفاوت گرافیکی Liberation HD با Liberation دید!

2874x1356

Screenshots

1280x720

Trailer

news_ac_liberation_hd_announced-14596.jpg

Annoucement trailer (UK) - 720p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
متای بازی روی ویتا خیلی پایینه و از همه نسخه های AC کمتره انتظار نمیره روی PC هم متای بالاتری بگیره! 70 ـه متاش
توی این بازی اصلا متا برای من یکی مهم نیست :d یه بار فقط میخوام ببینم اساسین زن چه حسی داره :> چیزی بود که خیلی ها از جمله خودم دنبالش بودند حالا چطور پیاده شده این ایده و کیفیتش چقدره بایستی تجربه کرد!

مدیر هنوز ندیده وگرنه پستت پاک میشه :دی راستی پارت 7 ـم نداره :دی

- - -ویرایش - - -

متای بازی روی ویتا خیلی پایینه و از همه نسخه های AC کمتره انتظار نمیره روی PC هم متای بالاتری بگیره! 70 ـه متاش :|
برگشت به اوج میخوای فقط AC IV Black Flag :x

قبلا بازی اپ کردم واسه بچه ها با حجم 3 گیگ البته انلاین بودند مشکلی نداشت من اگه اپ کردم فقط واسه کاربر های بازی سنتر و فن های این عنوان هست نه چیز دیگه
همه پارت ها اپ شدند برو واسه دانلود فایلم هم ایزو هست همونجوری که از تورنت گرفتم همونجوری هم اپ کردم بدون پسورد تبلیغ و خرتو پرت

قبلا بازی اپ کردم واسه بچه ها با حجم 3 گیگ البته انلاین بودند مشکلی نداشت من اگه اپ کردم فقط واسه کاربر های بازی سنتر و فن های این عنوان هست نه چیز دیگه
همه پارت ها اپ شدند برو واسه دانلود فایلم هم ایزو هست همونجوری که از تورنت گرفتم همونجوری هم اپ کردم بدون پسورد تبلیغ و خرتو پرت
خوب تا جایی که من میدونم گزاشتن هر گونه لینک دانلود توی فروم ممنوعه! دیگه جزئیاتشو نمیدونم :دی پارت هفتش نبودا :دی

بازی رو دانلود کردم ... به نسبت حجمش از نظر گرافیکی خوبه و معلومه روی نسخه دستکتاپی کار کردن... سایه پردازی بازی کاملا سافت و مختص پی سی هستش ... بازی از نظر فریم دهی اصلا وضعیت خوبی نداره و باید سیستمتون سطح بالایی داشته باشه ...

بازی رو دانلود کردم ... به نسبت حجمش از نظر گرافیکی خوبه و معلومه روی نسخه دستکتاپی کار کردن... سایه پردازی بازی کاملا سافت و مختص پی سی هستش ... بازی از نظر فریم دهی اصلا وضعیت خوبی نداره و باید سیستمتون سطح بالایی داشته باشه ...

فریم خوب ندادن ک اصن کلا بخشی از این سری هستش:دی

بازی از نظر فریم دهی اصلا وضعیت خوبی نداره و باید سیستمتون سطح بالایی داشته باشه
what did i told you people :| شرم بر یوبی
بیشتر از HD شدن، من دنبال یه فریم دهی مثل آدم از این بازی هستم
============
معلومه روی نسخه دستکتاپی کار کردن
این قسمت یعنی چی؟ :d

ﻭاﻗﻌﺎ ﭼﺮا ﻳﻮﺑﻲ اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﻓﺮﻳﻢ ﺭﻳﺖ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺳﺮﻱ ac ﺣﻞ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ :|

دلیلش اینه که گرافیک نسخه های اولیه رو فراموش کردید، بهتره یکبار بازی AC Revelations رو دوباره نصب کنید تا با دیدن دوباره گرافیک و فیزیک بازی به این شکل (:-&) در بیاید و یکبار هم وارد ACIV BF بشید تا به این شکل (:x) در بیاید و درک کنید چرا نسخه به نسخه سیستم قوی تری می خواد! :d

دلیلش اینه که گرافیک نسخه های اولیه رو فراموش کردید، بهتره یکبار بازی AC Revelations رو دوباره نصب کنید تا با دیدن دوباره گرافیک و فیزیک بازی به این شکل (:-&) در بیاید و یکبار هم وارد ACIV BF بشید تا به این شکل (:x) در بیاید و درک کنید چرا نسخه به نسخه سیستم قوی تری می خواد! :d
ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻭﻟﻲ ﺗﻮ ﻫﻤﻴﻦ revelation ﺑﻌﻀﻲ ﺟﺎﻫﺎﺵ اﻓﺖ ﻓﺮﻳﻢ ﺩاﺷت. ﻣﺸﻜﻞ اﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻫﺎﻱ ﻗﻮﻱ ﻫﻢ ﺧﻮﺏ ﻓﺮﻳﻢ ﻧﻤﻴﺪﻩ و اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﻫﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺑﻬﻴﻨﻪ ﻧﺸﺪﻥ ﻣﻮﺗﻮﺭ ﺑﺎﺯﻳﻪ

رو ویتا که پر از باگ و مشکلات گرافیکی بود!داستان درست و حسابی هم نداشت!گیم پلیش هم خسته کننده بود!
در کل ارزش نداره!برید AC IV رو 100 درصد کنید!

دقیقا مشخص نیست مشکل ac چیه cpu در بهترین حالت 50 درصدشم استفاده نمی شه اما در حال مرگ هم هست مشخصه فشار زیادی هم به cpu میاره gpu هم در حال فشار اما اونم 50 درصد خلاصه مشخص نیست چه مدل انجینی هست این مشکل در کنسول های نسل جدید که معماری x86 دارن هم هست

رو ویتا که پر از باگ و مشکلات گرافیکی بود!داستان درست و حسابی هم نداشت!گیم پلیش هم خسته کننده بود!
در کل ارزش نداره!برید AC IV رو 100 درصد کنید!
حالا همه ى اينا هم درست ولى به خاطر كاركتر زنش هم كه شده بايد بازيش كنم .. شما هارو نميدونم:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or