Multi Platform Assassin's Creed Liberation HD

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Assassin's Creed Liberation HD

18767966776817326857.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Sofia
Engine:
AnvilNext
Genre:
Action Adventure
Ratings: ESRB M
Mode:
Single Player - Multi Player

Assassin's Creed Liberation HD نسخه بهبود یافته Assassin's Creed III Liberation هست که مدتی پیش برای PS Vita منتشر شد و حالا توسط Ubi برا PC هم تایید شد! بازی علاوه بر بهبود گرافیکی تغییرات اساسی زیادی هم خواهد داشت گیم پلی صدا گذاری موزیک ها همه از جمله این تغییرات میشن یک سری مراحل اضافی هم به بازی اضافه شده طبق گفته Ubi بازی از نظر گرافیکی شبیه ACIII خواهد شد.
بازی در بین سال های 1765 و 1777 و در اواخر جنگ بین فرانسه و هند و در شهر New Orleans و Louisiana Bayou ( قسمتی مرداب مانند در رودخانه Louisiana واقع در شهر New Orlean ) رخ میده شخصیت اصلی بازی دختری فرانسوی آفریقایی به اسم Aveline de Grandpré هست.

Aveline de Grandpré

New Orleans

Louisiana Bayou

در تصویر زیر میشه تفاوت گرافیکی Liberation HD با Liberation دید!

2874x1356

Screenshots

1280x720

Trailer

news_ac_liberation_hd_announced-14596.jpg

Annoucement trailer (UK) - 720p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
بهت پیشنهاد میکنم طرفش نری :دی
الان یکی از شاهکارای سال اون گوشه داره خاک میخوره ( ACIV ) هنوز بازیش نکردی بعد میخوای بری یکی از ضعیف ترین نسخه های AC رو بازی کنی؟ روی PS Vita که خیلی ضعیف عمل کرد! بعد اگه باز خوشت نیاد دیگه هیچوقت حوصله نمیکنی AC IV رو بازی کنی! پس کلا بنظر من بیخیالش شو برو AC IV رو شروع کن چون قطعا یک شاهکاره! ACIII زیاد اهمیتی نداره چون اونم یکی از بیخود ترین نسخه های AC بود!

- - -ویرایش - - -

تمام نسخه های فشرده بعد از کرک شدن میان بیرون! :دی
بعد از افتضاح revelations از سرى AC زده شدم كلا .. حالا اگه حوصله كردم بازيش ميكنم

بعد از افتضاح revelations از سرى AC زده شدم كلا .. حالا اگه حوصله كردم بازيش ميكنم
خداییش اگه میگفتی نسخه سوم حرفتو قبول میکردم اما revelations!حالا دیگه نهایتش تکرار همون فرمول موفق قبلیا بود ولی دیگه افتضاح نبود.تازه من خودم کلی از نسخه چهارم بازی لذت بردم هنوز که هنوزه دارم تو این جزیره ها دنبال گنج میگردم:d
صدقه سره نسخه چهارمه که میخوام اینم بازی کنم..

خداییش اگه میگفتی نسخه سوم حرفتو قبول میکردم اما revelations!حالا دیگه نهایتش تکرار همون فرمول موفق قبلیا بود ولی دیگه افتضاح نبود.تازه من خودم کلی از نسخه چهارم بازی لذت بردم هنوز که هنوزه دارم تو این جزیره ها دنبال گنج میگردم:d
صدقه سره نسخه چهارمه که میخوام اینم بازی کنم..
آخه همون نسخه منو از اين سرى زده كرد ديگه :دى
با اينكه قبلش واقعا سريش رو دوست داشتم
البته نسخه ٣ آنلاينشو بازى كردم حال ميداد :دى
ولى بعدش يو پلى نميدونم چرا نميرفت توش برا همين ديگه بازيش نكردم .. ولى از قرار معلوم تازگيا درست شده دوباره
با تمام تعريف هايى كه از نسخه چهارم كردين حتما اگه وقت كنم بازيش ميكنم ;;)

- - -ویرایش - - -

از نتایج پایرت خوریه زیاد هست، دیگه! :d
به نظرم پايرت باشه يا نباشه فرقى نداره (حداقل براى من) مثلا الان نسخه سوم رو اورجينالش رو دارم ولى بازم بازيش نميكنم :دى

داداش خدایی این حرف رو نزن Revelations چیش بد بود؟!
واسه من بعد از Assassin's Creed II بهترین نسخه همین Revelations بود!
توضيح دادم ديگه :دى همون نسخه باعث شد كه من از سرى ac زده بشم (حالا شما ها زده نشدين به من چه خب :دى) براى همينه كه ميگم بد بود

والا...این ملت نمیفهمن فن بودن یعنی چی:دی...من اون سه رو دوبار ۹۹٪کردم...
پ.ن:تا حالا نتونستم صدش کنم:دی
چرا نفهميم فن بودن يعنى چى ؟ :دى فقط فن اين بازى نيستم
مثلا من فن DotA ام .. ٢ ساله يك سره هر روز چند ساعت بازيش ميكنم بازم خسته نميشم :دى

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or