Multi Platform Assassin's Creed Liberation HD

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Assassin's Creed Liberation HD

18767966776817326857.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Sofia
Engine:
AnvilNext
Genre:
Action Adventure
Ratings: ESRB M
Mode:
Single Player - Multi Player

Assassin's Creed Liberation HD نسخه بهبود یافته Assassin's Creed III Liberation هست که مدتی پیش برای PS Vita منتشر شد و حالا توسط Ubi برا PC هم تایید شد! بازی علاوه بر بهبود گرافیکی تغییرات اساسی زیادی هم خواهد داشت گیم پلی صدا گذاری موزیک ها همه از جمله این تغییرات میشن یک سری مراحل اضافی هم به بازی اضافه شده طبق گفته Ubi بازی از نظر گرافیکی شبیه ACIII خواهد شد.
بازی در بین سال های 1765 و 1777 و در اواخر جنگ بین فرانسه و هند و در شهر New Orleans و Louisiana Bayou ( قسمتی مرداب مانند در رودخانه Louisiana واقع در شهر New Orlean ) رخ میده شخصیت اصلی بازی دختری فرانسوی آفریقایی به اسم Aveline de Grandpré هست.

Aveline de Grandpré

New Orleans

Louisiana Bayou

در تصویر زیر میشه تفاوت گرافیکی Liberation HD با Liberation دید!

2874x1356

Screenshots

1280x720

Trailer

news_ac_liberation_hd_announced-14596.jpg

Annoucement trailer (UK) - 720p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
راستی این Citizen E کیا هستن ؟ همون First Civilization هستن یا فرق فوکولن ؟
فرق فوکوله :d بذار اینطور بگم .... یک جور بدافزار هستند که چیزهایی رو نمایش میذارند که حقیقت نداره (به عبارتی ما حافظه تحریف شده رو میبینیم)

• Like
واسه پول در آوردن باید کشتی بخری و با آذوقه بفرستیشون جاهای مختلف . خوب پول درمیاد
من خودمم با لباس سفید و Hood بازی میکردم :d

- - -ویرایش - - -

کجاشو نفهمیدی عزیز ؟
خیلی سر راست بود که
آخرش نامادری اِولین بهش گفت قسم بخور تا تمپلار بشی و اونم فسم تمپلارها رو به زبون آورد ولی قلباََ نپذیرفت و زیر بار ذلت نرف
واسه همین نامادریشو دار و دسته اش رو یه سره کرد:d

اونجا رو نفهمیدم که اون سه نفر اومدن چی شد اونجا ؟؟

یکم دیر بازی رو شروع کردم چون اصلا موفق ظاهر نشد و هیچ امیدیم بهش نداشتم و حالا هم تا یک جاهایی از بازیش رفتم و میتونم به جرئت بگم بیخود ترین و خسته کننده ترین AC تا الان همین بوده!
مراحلش 10-20 برابر حتی ACIII خسته کننده تر هست! هی میگه بیا برو فلان جا چند نفرو بکش بعد فلانی رو بکش تمام :| کلا هیچ تعریفی نداشته تا الان بازیش!
حالا شاید روی کنسول دستی حال بده ولی روی PC ـی که به هیچ وجه جذابیت نداره و بنظرم ارزش بازی کردن نداره!
من خیلی AC IV BlackFlag بازی کردم و یک دور کامل هم تمومش کردم اما حالا دوباره AC IV رو شروع کردم دارم بازی میکنم هزار برابر این میچسبه با وجود اینکه یک بار تمومش کردم ولی این که هنوز تموم نکردم هی به خودم میگم برم کلیک کنم روش باز میگم ولش کن :|

و یک چیز دیگه هم که یادم اومد اینه که وقتی دقت میکنم به جنگلای بازی میبینم همون جنگل ACIII هست فقط برفی نیست :| درسته؟
آخه یک تیکه از یک درختی رفتم بالا دقیق یک تیکه از ACIII اومد جلو چشمم و دقیق همون خونه روبروی درخته بود و کاه هم واسه پریدن روش پایین درخت بود درست مثل ACIII و محیط هم کپی ACIII بود فقط برفی نبود!

فرق فوکوله :d بذار اینطور بگم .... یک جور بدافزار هستند که چیزهایی رو نمایش میذارند که حقیقت نداره (به عبارتی ما حافظه تحریف شده رو میبینیم)
نه برادر. کات سین های اصلی تحریف شده هستند، این Citizen E داره درستشو نمایش میده.
تایید میشه :d ما هم این یه تیکه کذایی رو نفهمیدیم، یکی توضیح بده ممنون میشیم!
در مورد اون انسان های زمان آدم و حوا بود که حوا رو برای سردستگی در انقلاب علیه TWCB
که انسان ها رو به بردگی گرفته بودن انتخاب کردن.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or