Multi Platform Assassin's Creed Liberation HD

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Assassin's Creed Liberation HD

18767966776817326857.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Sofia
Engine:
AnvilNext
Genre:
Action Adventure
Ratings: ESRB M
Mode:
Single Player - Multi Player

Assassin's Creed Liberation HD نسخه بهبود یافته Assassin's Creed III Liberation هست که مدتی پیش برای PS Vita منتشر شد و حالا توسط Ubi برا PC هم تایید شد! بازی علاوه بر بهبود گرافیکی تغییرات اساسی زیادی هم خواهد داشت گیم پلی صدا گذاری موزیک ها همه از جمله این تغییرات میشن یک سری مراحل اضافی هم به بازی اضافه شده طبق گفته Ubi بازی از نظر گرافیکی شبیه ACIII خواهد شد.
بازی در بین سال های 1765 و 1777 و در اواخر جنگ بین فرانسه و هند و در شهر New Orleans و Louisiana Bayou ( قسمتی مرداب مانند در رودخانه Louisiana واقع در شهر New Orlean ) رخ میده شخصیت اصلی بازی دختری فرانسوی آفریقایی به اسم Aveline de Grandpré هست.

Aveline de Grandpré

New Orleans

Louisiana Bayou

در تصویر زیر میشه تفاوت گرافیکی Liberation HD با Liberation دید!

2874x1356

Screenshots

1280x720

Trailer

news_ac_liberation_hd_announced-14596.jpg

Annoucement trailer (UK) - 720p

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
جالبه تو فایل Ini بازی تو My documents این گزینه ها هست که تو Graphics option خود بازی نیست
GodRays=1
MotionBlur=1
SSAO=1
UseVolumetricFog=1
PostFX=1

تنظیماتی که تو ACIV بود تو خود بازی

فریم جالبه تو Cutscence ها از 42 تا 60 بالا پایین میشه تو بازی هم بسته به محیط از 33 تا45

این win های 7 و 8 و 8.1 هم داستانی شدن
فقط تو Xp بازی ها قشنگ از Gpu کار میکشن و فریم عالی میدن و Gpu همیشه قشنگ بین 85 تا 90 درصد داره کار میکنه
تو بقیه ویندوز ها همش بین 45 تا 50 نمونش همین بازی رو 8.1
انواع و اقسام درایور ها و روش ها هم جواب نمیده

دوستان بازی چند ساعت گیم پلی داره ؟؟ من یه 2 ساعتی بازی کردم فعلا !!

تقریبا از نظر زمان گیم پلی مثل نسخه Brotherhood هست. توی نسخه ویتا، خط داستانی اصلی چیزی حدود 10 ساعت طول کشید و 100% کردن حدود حداکثر 20 ساعت.

بازی چقدر خسته کننده و حوصله سر بره
البته فریم بازی از AC4 بهتره در سیستم های معمولی اما ایده آل نیست ولی ارزش یک بار تموم کردنو داره به نظرم

- - -ویرایش - - -

unlocker برای DLC و Uplay rewards برای هر دو کرک 3dm و skidrow
دیگه فکر کنم خودتون بدونید باید باهاش چیکار کنید:d
SKIDROW
3DM

نه نمیدونیم باید باهاش چیکار کنیم . اگه زحمتی نداره بگو

مثل آنلاکر Black Flag باید جایگزین فایل سیو کم حجم در پوشه سیو بازی کنید.
پیش فرض فایل 1 به عنوان فایل مورد نظر گرفته شده ممکنه برای شما فایل 2 باشه.
محل سیو 3DM پوشه خود بازی است و برای اسکیدرو هم داخل فایل Skidrow.ini محل سیو را نوشته.

این کارایی که برای Full Sync یا همون 100% کردن مراحل باید انجام داد رو از کجا میشه دوباره دید ؟
بعضی وقتها فرصت خوندن نمیده سری محو میشه .
تو AC های قبلی Esc رو بزنی میاد ولی اینو هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم

این کارایی که برای Full Sync یا همون 100% کردن مراحل باید انجام داد رو از کجا میشه دوباره دید ؟
نقشه رو باز کن.

داداش من نسخه PS3 رو 100% کردم؛ تو همین منوی بازی وقتی Esc رو میزنی بعدش دنبال DNA بگرد پیدا که کردی از اونجا میتونی مراحل رو دوباره بری

عزیزانی که بازی کردند چندتا سوال داشتم:
زمان قدیم رو که Avelin خانم رو داریم :d زمان حال چه خبره؟ سوم شخصه؟ اصلا داریم زمان حال؟
نکته بسیار مهم: هر بازی توی سری AC رو بگید بازی کردم جز این. اسپویل نکنید یه وقت فقط :d

داداش من نسخه PS3 رو 100% کردم؛ تو همین منوی بازی وقتی Esc رو میزنی بعدش دنبال DNA بگرد پیدا که کردی از اونجا میتونی مراحل رو دوباره بری

من منظورم بازی کردن برای همون بار اول بود که دوستمون گفتن
عزیزانی که بازی کردند چندتا سوال داشتم:
زمان قدیم رو که Avelin خانم رو داریم :d زمان حال چه خبره؟ سوم شخصه؟ اصلا داریم زمان حال؟
نکته بسیار مهم: هر بازی توی سری AC رو بگید بازی کردم جز این. اسپویل نکنید یه وقت فقط :d

زمان حال نداره . فقط یه سری هک مک میاد . کلاََ چرت و پرته

-----------------------------------------------------------
بعد این رفتم دوباره سراغ AC4 . اینقدر که نورپردازی AC4 بهتره چشمو میزد واقعاََ یه چیز جالبی شده بود نمیتونستم آسمون رو نگه کنم از بس خورشید نورانی بود:))

آخرین ویرایش:
بازی چقدر خسته کننده و حوصله سر بره
البته فریم بازی از AC4 بهتره در سیستم های معمولی اما ایده آل نیست ولی ارزش یک بار تموم کردنو داره به نظرم

- - -ویرایش - - -

وقتى سهند ميگه بازى حوصله سر بر بوده يعنى كسى مثل من طرفش نره كلا بهتره ديگه ؟:d
شخصيت بازى زن بود تنوع خاصى ايجاد كرده بود ؟ :d

وقتى سهند ميگه بازى حوصله سر بر بوده يعنى كسى مثل من طرفش نره كلا بهتره ديگه ؟:d
شخصيت بازى زن بود تنوع خاصى ايجاد كرده بود ؟ :d

آره تویی که AC4 رو بازی نمیکنی اصلاََ طرف این نیایی بهتره .
در مورد سوال دومتم بگم خیر چندان تفاوتی نکرده . داستانشم خیلی گیرا نیست ولی خب یه بار تموم کردنش ضرر نداره

بد حالم گرفته شد :| این چرا اینجوریه؟!
یک ساعته دارم بازی میکنم هیچی نمیتونم نکته مثبت بگیرم! فریم دهی خیلی بهتر از AC IV هستش (هر چند طبق معمول از 60 سقوط میکنه به 35 ولی از این دیگه کمتر نمیاد) شخصیت اصلی جالبه و محیط بازی تنوع رنگ خوبی داره (این محیط های لودینگ رو توی سری AC دیدید؟ فکر کنم قشنگ ترینش مال همین باشه ;;)) اما کلیتش هیچ سر و تهی نداره. صدا گذاری که افتضاح، داستان هم که هیچی گفته نمیشه، گیم پلی هم که یه مکانیزم زور چپون تغییر لباس توش قرار دادند. حس پوچی دارم وقتی دارم این رو بازی میکنم.
حالا یه سوال: ما چرا لباس Assassin هم تن میکنیم، شمشیر و Pistol نداره؟ :-/ در صورتی که رفتم Shop یه شمشیر بهتر خریدم و توی منوی خرید زده که Pistol هم دارم. با لباس Slave هم یه ساطور از لباسش آویزون کرده اما استفاده نمیکنه!
ایده بی نظیری می شد یک Assassin مونث که خوب ظاهرا به فنا رفته. تنها لحظاتی که برام جالب اومد یکی پوشیدن لباس Lady هستش که همه شروع به سلام کردن می کنند (یک مشت عوضی هم آویزون ما می شند تیکه میندازند :|:d)
یکی دیگه هم اینکه شغل شریف (!) Dancer های سری گذشته به ما تنها محول شده و شخصا باید نگهبان ها را بیاریم یه گوشه ای که بکشیم /:)
پ.ن: توصیه میکنم هیچ وقت با لباس Lady توی آب نیفتید! x_x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or