Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

سلام دوستان یه جای گیر کردم البته تو مراحل فرعی تو شهر Havana یه مرحله هست اول باید از اون assassin زن محافظت کنی بعد بهش میگه برو یه جایی میرم اونجا یه نفر اونجا وایستاده و اینو مینویسه locate a pickpocket انگار میگه یه چیزیو بردار اما همه ی منطقه رو گشتم هیچی پیدا نکردم
اسم مرحله هم A thif in the market
دوست عزیز داخل مپ یه منطقه هست سبزه برو اونجا Eagle Vision روشن کن وقتی هدف رو دیدی خودش میگیرتش بعد هم باید بزاری دنبالش
:pepsi::smoke1:\m/:bash::dancing::punk::groupwave::clap::gathering:ِ

ممنون اینو میدونم ولی طرف اصلا تکون نمیخوره که برم دنبالش:d;)خیلی عجیبه کسی اون مرحله رو نرفته؟
:pepsi::smoke1:\m/:bash::dancing::punk::groupwave::clap::gathering:ِ

شما بازي رو دير شروع كردي ما خيلي وقته تموم كرديم يادمون نيست
امشب ماموريت رو دوباره ميرم بهت ميگم

سلام دوستان یه جای گیر کردم البته تو مراحل فرعی تو شهر Havana یه مرحله هست اول باید از اون assassin زن محافظت کنی بعد بهش میگه برو یه جایی میرم اونجا یه نفر اونجا وایستاده و اینو مینویسه locate a pickpocket انگار میگه یه چیزیو بردار اما همه ی منطقه رو گشتم هیچی پیدا نکردم
اسم مرحله هم A thif in the market
اگه یه اسکرین‌شات بزاری از مرحله یادمون مباد چون چندتا مرحله بود ک توشون هم زن بود:دیو هم باید چیزی برمیداشتی:دی...
دوستان عزیز از کجا داستان کامل بازیو گیر بیارم؟
از توی بازی:دی...داستان رو بطور کامل هیچجا نمینویسن معمولا ولی خب توی ویکیا بگردی شاید یه چیزی پیدا کنی...

نمیدونم اشکال از سمت منه یا نه.وقتی بازی تموم شد مکان این تمپلر هانت ها رو نشان داد.خسته نباشه واقعا :d

آخر بازی که یه دختر بچه رو نشون میده که دختر ادوارد بود.بعد آخرش یه پسر بچه رو نشون میده.احیانا این دو مورد به AC3 ربط پیدا نمیکنه ؟ چون قبلا یادم نیست کجا دیدم گفته بودن آخرش اشاره داره به AC3.من خودم AC3 رو بازی نکردم

دوستان من شماره ی 3 رو به خاطر تکراری بودن گیم پلی بازی نکردم. (یعنی حوصلم سر رفت)
این شماره رو هم جرعت نکردم بازی کنم. خواستم ببینم این شماره هم تکراریه یا تنوع و نوآوری داره.

دوستان من شماره ی 3 رو به خاطر تکراری بودن گیم پلی بازی نکردم. (یعنی حوصلم سر رفت)
این شماره رو هم جرعت نکردم بازی کنم. خواستم ببینم این شماره هم تکراریه یا تنوع و نوآوری داره.

منم مثل شما فکر میکردم و اصلا میلی بهش نداشتم.یه 2 ساعت بازی کردم واقعا لذت بردم و تا آخرش رفتم.پیشنهاد میدم حتما امتحانش کنید.

شماره ی 3هم تکراری نبودا:دی...اینو حتما بازی کن ک عالیه...انقلابی بود واسه خودش:دی

بازیرو بالاخره تجربه کردم.
محیط دلنوازی داره اما در حد نسخه ی قبلی نیست.البته اولشم.شاید بهتر از ایناهم باشهگرافیک بازی هم ک کلا پسرفت داشته . اما دریا که بیشترین تمرکزشون بود عالیه خصوصا زمان طوفان. شخصیتشم به نظرم سخته ارتباط برقررار کردن باهاش . در کل بازیه سرگرم کننده ایه خصوصا موسیقیش که عالیه . 100 درصد پیشنهاد میشه. محیط شاد و متنوعی داره جنگل هاشم دلنواز هستن.کلا بازی بزرگی ب نظر میرسه.

آخرین ویرایش:
بازیرو بالاخره تجربه کردم.
محیط دلنوازی داره اما در حد نسخه ی قبلی نیست.البته اولشم.شاید بهتر از ایناهم باشهگرافیک بازی هم ک کلا پسرفت داشته . اما دریا که بیشترین تمرکزشون بود عالیه خصوصا زمان طوفان. شخصیتشم به نظرم سخته ارتباط برقررار کردن باهاش .
ارتباط با شخصیت سخته،گرافیک نسبت ب نسخه‌ی قبلی پسرفت داشته...دوربین مخفیه؟؟؟:D
در کل بازیه سرگرم کننده ایه خصوصا موسیقیش که عالیه . 100 درصد پیشنهاد میشه. محیط شاد و متنوعی داره جنگل هاشم دلنواز هستن.کلا بازی بزرگی ب نظر میرسه.
خعلی هم آعالی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or