saeidrezay
کاربر سایت
اگه دیده بشی هم اشکال نداره فقط بهت پول نمیده
حس ششم شیه سعید-ساما...eagle vision اوریجینالشه
.
اشكالي كه نداره ولي براي جذاب شدن بهتره مخفي كاري بريد
بعدشم از بس بازي نكردم يادم رفته بود اسمش
اگه دیده بشی هم اشکال نداره فقط بهت پول نمیده
حس ششم شیه سعید-ساما...eagle vision اوریجینالشه
.
دوست عزیز داخل مپ یه منطقه هست سبزه برو اونجا Eagle Vision روشن کن وقتی هدف رو دیدی خودش میگیرتش بعد هم باید بزاری دنبالشسلام دوستان یه جای گیر کردم البته تو مراحل فرعی تو شهر Havana یه مرحله هست اول باید از اون assassin زن محافظت کنی بعد بهش میگه برو یه جایی میرم اونجا یه نفر اونجا وایستاده و اینو مینویسه locate a pickpocket انگار میگه یه چیزیو بردار اما همه ی منطقه رو گشتم هیچی پیدا نکردم
اسم مرحله هم A thif in the market
:smoke1:
:dancing:
:groupwave:
:gathering:ِممنون اینو میدونم ولی طرف اصلا تکون نمیخوره که برم دنبالش:dخیلی عجیبه کسی اون مرحله رو نرفته؟
:smoke1:
:dancing:
:groupwave:
:gathering:ِ
اگه یه اسکرینشات بزاری از مرحله یادمون مباد چون چندتا مرحله بود ک توشون هم زن بودسلام دوستان یه جای گیر کردم البته تو مراحل فرعی تو شهر Havana یه مرحله هست اول باید از اون assassin زن محافظت کنی بعد بهش میگه برو یه جایی میرم اونجا یه نفر اونجا وایستاده و اینو مینویسه locate a pickpocket انگار میگه یه چیزیو بردار اما همه ی منطقه رو گشتم هیچی پیدا نکردم
اسم مرحله هم A thif in the market
از توی بازیدوستان عزیز از کجا داستان کامل بازیو گیر بیارم؟
دوستان من شماره ی 3 رو به خاطر تکراری بودن گیم پلی بازی نکردم. (یعنی حوصلم سر رفت)
این شماره رو هم جرعت نکردم بازی کنم. خواستم ببینم این شماره هم تکراریه یا تنوع و نوآوری داره.
شماره ی 3هم تکراری نبودادوستان من شماره ی 3 رو به خاطر تکراری بودن گیم پلی بازی نکردم. (یعنی حوصلم سر رفت)
این شماره رو هم جرعت نکردم بازی کنم. خواستم ببینم این شماره هم تکراریه یا تنوع و نوآوری داره.
من تازه این بازی رو دانلود کردم
دیسک 1:سینگل
دیسک 2:مولتی
درسته؟
اگر در دیسک 2،hd content داره،لینکش رو بدید تا دانلود کنم،الکی یه دیسک نسوزه
ارتباط با شخصیت سخته،گرافیک نسبت ب نسخهی قبلی پسرفت داشته...دوربین مخفیه؟؟؟بازیرو بالاخره تجربه کردم.
محیط دلنوازی داره اما در حد نسخه ی قبلی نیست.البته اولشم.شاید بهتر از ایناهم باشهگرافیک بازی هم ک کلا پسرفت داشته . اما دریا که بیشترین تمرکزشون بود عالیه خصوصا زمان طوفان. شخصیتشم به نظرم سخته ارتباط برقررار کردن باهاش .
خعلی هم آعالیدر کل بازیه سرگرم کننده ایه خصوصا موسیقیش که عالیه . 100 درصد پیشنهاد میشه. محیط شاد و متنوعی داره جنگل هاشم دلنواز هستن.کلا بازی بزرگی ب نظر میرسه.