Assassin's Creed IV: Black Flag | Xbox 360

چطوری آقا ؟

چی چطور؟ اگه منظورت مبارزه با کشتی های لجندریه که اول حسابی کشتی رو آپگرید کن بعد هر کدومشون هم واسه نابود کردنش یه قلق داره که راحت بزنیشون.
و در مورد نقشه های کنج اگه منظورته که وقتی بفرستیشون ماموریت وقتی برگشتن با خودشون میارنش نیاز نیست کاری بکنی فقط ممکنه یه مدت طول بکشه.

من الان داشتم همینطوری واسه خودم حمله میکردم به این ناوگان های اسپانیایی بعدش دیدم یه دوست اومد کمکم به نام Ally من چون داستانش رو نرفتم کامل نمیدونم شخصیت داستانیه یا چیز دیگه ؟
در کل چطوری اینا میان کمک ؟ :/

اینام دزدان دریایی هم پیمانت هستن که خوب وقتی درگیر بشی و اونام اونجا باشت اون لحظه بهت کمک میکنن

دوستان میخواستم بدونم dlc این بازی یعنی cry of freedom که داستانش مربوط به 15 سال بعد از وقایع این نسخه میشه هنوز نیومده برا xbox یا اصن قرار هست بیاد یا نه؟چون گیم پلی اش رو دیدم خیلی جذاب بوده لامصب اگه از حق نگذرم تازگیها سریال black sails رو هم دیدم بیشتر جوگیر شدم:d

سلام دوستان یک سوال در مورد شروع داستان بازی داشتم بعد از اینکه ادوارد میره به شهر هاوانا بازم میتونه برگرده به اون جزیره اول بازی یا نه ؟چون من آیتم های اون جزیره رو اپدیت نکردم!!با تشکر

سلام دوستان یک سوال در مورد شروع داستان بازی داشتم بعد از اینکه ادوارد میره به شهر هاوانا بازم میتونه برگرده به اون جزیره اول بازی یا نه ؟چون من آیتم های اون جزیره رو اپدیت نکردم!!با تشکر
بله به اون جزیره بر میگرده

سلام
من توی بدست اوردن اخرین کلید اون لباسه گیر کردم اون زنه که اولش باهاش میری شکار 2تا ماموریتش رو انجام دادم اما کلید رو نداد هیچ علامت ماموریتی دیگه هم روی نقشه نیس باید چیکار کنم؟

سلام. ببخشید یه مشکلی برای من پیش اومده که وقتی دی وی دی رو میندازم و وارد بازی میشم روی مد limited mode میمونه و هیچ کاری نمیشه کرد و فقط میشه Custom match رو بازی کرد. میشه کمک کنین؟ بعدش هم میگه باید به سرور ubisoft وصل شید.

یکی به من کمک کنه چجوری پول در بیارم؟؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
بیشترین پولو اون مراحل فرعی Assassinate داره! اسمشو یادم رفته :|
همونایی که میگه برو فلانی رو بکش همیشه 1500-2500 تا پول داره هر کدومش که برای پول در آوردن پیشنهاد میشه!

بیشترین پولو اون مراحل فرعی Assassinate داره! اسمشو یادم رفته :|
همونایی که میگه برو فلانی رو بکش همیشه 1500-2500 تا پول داره هر کدومش که برای پول در آوردن پیشنهاد میشه!

همون assassin contract?
به جز این راه چی؟

همون assassin contract?
به جز این راه چی؟

با صاحب tavern هایی که باز کردی حرف بزن تا جای نقشه های گنج یا کشتی های حمل پول رو بت بگن بعد برو گنجا رو پیدا کن و اون کشتی ها رو بگیر تا پول خوبی بت بده. لجندری شیپ ها رو بزن و Man-o-War ها رو Board کن. با شکار کردن و فروش شکر و مشروب هم می تونی پول دربیاری

یکی به من کمک کنه چجوری پول در بیارم؟؟؟

به نظرم بهترین راه و سریعترینش اینه کمی کشتی رو ارتقا بدی بعد هر چی کشتی دیدی از بین ببری و محموله هایی که میده رو بفروشی
ولی در کل میتونی مراحل جانبی رو هم بری
و اینکه یه چند تا کشتی بگیری و بزنی تو کار حمل و نقل که اون خودش کمی دردسر داره

آخرین ویرایش:
به نظرم بهترین راه و سریعترینش اینه کمی کشتی رو ارتقا بدی بعد هر چی کشتی دیدی از بین ببری و محموله هایی که میده رو بفروشی
ولی در کل میتونی مراحل جانبی رو هم بری
و اینکه یه چند تا کشتی بگیری و بزنی تو کار حمل و نقل که اون خودش کمی دردسر داره

اون کار حمل و نقل علاقه مند شدم :دی
چجوری باید انجامش بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or