.:BIBAK76:.
کاربر سایت
تا جایی که من می دونم تنها محتوی احتصاصی PS3 شصت دقیقه گیم پلی اضافه است , رو باکس شات هم نوشته :گویا اون ۵ ساعت گیم پلی اضافی که برای ps بود رو xbox هم هست درسته؟
گویا اون ۵ ساعت گیم پلی اضافی که برای ps بود رو xbox هم هست درسته؟
The content includes a new single-player campaign, "The Tyranny of King Washington." Its alternate-history missions see protagonist Connor forced to unseat a former friend, George Washington — the Continental Army commander who would have been the United States' first president — after the leader assumes a throne of absolute power over the former colonies.
صادق اتفاقا مولتی خیلی خوبی داره نمیدونم قبلی هارو بازی کردی یا نه من که معتاد Deathmatch نسخه ی Revelation شده بودمبازي عاليه به جز يه سري باگ ها جزئي كه قابل حل شدنه ( ولي اين مشكل دوربينش يكم رو اعصابه:d)
توي طول ٦ ماه قراره ٥ تا dlc بياد كه فكر كنم ٤ تاش مال مولتي هستش ، يكيش هم براي سينگل. به نظر من مولتيش انچنان جالب نيست كه DLC هم واسش بخريم ولي DLC سينگلش بايد جالب باشه
صادق اتفاقا مولتی خیلی خوبی داره نمیدونم قبلی هارو بازی کردی یا نه من که معتاد Deathmatch نسخه ی Revelation شده بودم![]()
اینم تازه بهتر شده مدای بیشتری هم داره که یکیش که جدیده به اسم Wolf pack که عالیه
اما خب من کلا Death match ای ام !![]()

تو کی دیدی من و آخه ؟البته Simple Deathmatch. من هر وقت اومدم جوین شدم.سریع رفتی بیرون
احتمالا ترسیدی سوسک بشی:d

تو کی دیدی من و آخه ؟
سوسک کیه داداش من که همیشه گفتم جمع شیم باهم بازی کنیم هیچکی نبوده
اونایی هم که بازی رو دارن وقتی من میرم assassin اونا میرن یه چی دیگه
---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------
راستی! سرورای Revelation هنوز به راه؟ شلوغ هست ؟![]()
البته بازی ایرانیا به نسبت ضعیفه چون کلا 3 4 تا دوست خارجی اساسین دار داشتم که تو رده بندی یکیشون اول بود من دوم،سوم تا ششم خارجی و بعدش دوستای ایرانیم بودن.مولتيش سليقه اي و fun هستش و براي مدتي سرگرم ميكنه ولي مثلا من وقتي BF 3 هست نميام اينو بازي كنم:d شايد چند ساعت بازيش كنم، نميشه گفت ايرانيا ضعيفن خيلي ها واسه سرگرمي يكم اينو بازي ميكننمولتی اساسین از اون بازیایی که تفاوت سطح بازیکن توش شدید بروز می کنه.اونایی که مبتدین هی بدو بدو دنبال هدفشون میرن و سریع خودشونو لو میدن Kill هاشون امتیاز پایینی داره و مرتب Stun میشن.ولی تو مولتی های دیگه مثل شوترا بالاخره دو تا تیر ول میدن به یه بنده خدایی می خوره یه امتیازی می گیرن:d برا همینه که خیلیا زود ازش زده میشن.
یادمه تو Artifact Assault یه بنده خدایی بود که بازیش خیلی خوب بود(پرستیژ 30 هم بود حدودا) از بس منو ناکام گذاشت و از اون طرفم پرچمونو می دزدید من کلا بازی رو فراموش کرده بودم و منتظر فرصت بودم تا حالشو بگیرم که شانس آوردم و یه بار که پرچمونو دزدیده بود و داشت خودشو تلپورت می کرد آخرین لحظه از رو پشت بوم با تفنگ زدمش خیلی حال داد.:excited:
پس احتمالا متوجه نشدی؟راستی انگار دیگه تو لیستم نیستی!
آره هنوز به راهه. منتها نمی دونم چرا ایرانیا مولتی اساسینو دوست ندارنالبته بازی ایرانیا به نسبت ضعیفه چون کلا 3 4 تا دوست خارجی اساسین دار داشتم که تو رده بندی یکیشون اول بود من دوم،سوم تا ششم خارجی و بعدش دوستای ایرانیم بودن.
دیگه تو گرشاسبم با BF3 مقایسه کردی همین Assassin مونده بودمولتيش سليقه اي و fun هستش و براي مدتي سرگرم ميكنه ولي مثلا من وقتي BF 3 هست نميام اينو بازي كنم:d شايد چند ساعت بازيش كنم، نميشه گفت ايرانيا ضعيفن خيلي ها واسه سرگرمي يكم اينو بازي ميكنن

مولتی اساسین از اون بازیایی که تفاوت سطح بازیکن توش شدید بروز می کنه.اونایی که مبتدین هی بدو بدو دنبال هدفشون میرن و سریع خودشونو لو میدن Kill هاشون امتیاز پایینی داره و مرتب Stun میشن.ولی تو مولتی های دیگه مثل شوترا بالاخره دو تا تیر ول میدن به یه بنده خدایی می خوره یه امتیازی می گیرن:d برا همینه که خیلیا زود ازش زده میشن.
یادمه تو Artifact Assault یه بنده خدایی بود که بازیش خیلی خوب بود(پرستیژ 30 هم بود حدودا) از بس منو ناکام گذاشت و از اون طرفم پرچمونو می دزدید من کلا بازی رو فراموش کرده بودم و منتظر فرصت بودم تا حالشو بگیرم که شانس آوردم و یه بار که پرچمونو دزدیده بود و داشت خودشو تلپورت می کرد آخرین لحظه از رو پشت بوم با تفنگ زدمش خیلی حال داد.:excited:
پس احتمالا متوجه نشدی؟راستی انگار دیگه تو لیستم نیستی!
آره هنوز به راهه. منتها نمی دونم چرا ایرانیا مولتی اساسینو دوست ندارنالبته بازی ایرانیا به نسبت ضعیفه چون کلا 3 4 تا دوست خارجی اساسین دار داشتم که تو رده بندی یکیشون اول بود من دوم،سوم تا ششم خارجی و بعدش دوستای ایرانیم بودن.
البته همه هم میان اونجامن رتبه های های اسکوری رو گفتم نه رتبه xp شون تو همون 5 6 ساعتی که بازی کرده بودن به جز دو سه نفر امتیاز بقیه شون تو هر mode شاید به زور به 5000 می رسید.مولتيش سليقه اي و fun هستش و براي مدتي سرگرم ميكنه ولي مثلا من وقتي BF 3 هست نميام اينو بازي كنم:d شايد چند ساعت بازيش كنم، نميشه گفت ايرانيا ضعيفن خيلي ها واسه سرگرمي يكم اينو بازي ميكنن

(هــا فک کنم منظورت تنوع بود:d)کلا این جور بازیا با موس و کیبرد سختن خیلیام که با PC بازی می کنن با گیم پد بازی می کنن.دوستان به نظرتون روي ps3 بازيش كنم يا صبر كنم روي pc ؟
دوستان نظر شخصيشونو درباره گيم پلي(بازي كردن بادسته ps3) و تفاوت بين اونها در شماره هاي قبل روي ps3 , pc بگن؟
خلاصه كلام توي كدوم راحت بازي كرديد؟
اهان:d منظورمو بد رسوندم ، منظورم همون تنوع بود چون اكثرا FPS ها رو مولتي ميزنن اين براشون به عنوان تنوع خيلي خوبه:d و يه مدتي سرگرم ميكنهمن رتبه های های اسکوری رو گفتم نه رتبه xp شون تو همون 5 6 ساعتی که بازی کرده بودن به جز دو سه نفر امتیاز بقیه شون تو هر mode شاید به زور به 5000 می رسید.
بعدشم مگه شماها BF3 رو برای غیر سرگرمی بازی می کنید!!(هــا فک کنم منظورت تنوع بود:d)
کلا این جور بازیا با موس و کیبرد سختن خیلیام که با PC بازی می کنن با گیم پد بازی می کنن.