Assassin's Creed II | PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اتفاقا گرافیکش خیلی خوب نیست(وقتی بالا ساختمون هستی یه نگاه به اطراف بکن میفهمی )
چي ميگي برادر ؟!؟
گرافيكش كه بد نيست.تنها بازي اي هم كه اينقدر ديد وسيع و باحالي داره همين AC هست...
من واقعا نميدونم شما انتظار گرافيكيتون از يه بازي Open world چيه...:confused:

من بازی رو گرفتم خیلی عالی شده
علیرضا جان بازی infamous هم مثل این هست اما چون اون انحصاری هست و ... حرفی نمیزنم
جمله درستی گفتی برای بازی open-worldاین گرافیک عالی هست و بیشتر از این فکر کنم باید نسل بعد دید

علیرضا جان بازی infamous هم مثل این هست اما چون اون انحصاری هست و ... حرفی نمیزنم
جمله درستی گفتی برای بازی open-worldاین گرافیک عالی هست و بیشتر از این فکر کنم باید نسل بعد دید
دوست عزیز از کجا گرفتی ؟؟چند
از همون طرفای خودتون گرفتی؟؟؟؟ یا از تهران

ممنون

دوست عزیز مثل قسمت 1ش کارهای تکراری زیاد داره یا نه؟
اخه من با قسمت 1ش بخاطر همین تکراری و یکنواخت بودنش حال نکردم.

دوست عزیز مثل قسمت 1ش کارهای تکراری زیاد داره یا نه؟
اخه من با قسمت 1ش بخاطر همین تکراری و یکنواخت بودنش حال نکردم.
من زیاد بازی نکردم یکم بازی کنم میام میگم

میشه بیشتر توضیح بدی؟میخام بخرم آخه...
شک نکن بخر open-world از این باحال تر گیر نمیاری گرافیک-گیم پلی-صدا حرف نداره

میگم اجب غلطی کردیم این U2 رو بازی کردیما:biggrin1:
بابا اخه هر چی بازی بعد از اون بازی میکنم حال نمیده
خدا کنه با این هم اینجوری نشم

دوستان یه چیزی! می دونم بازی open-world ه و می دونم این مقایسه زیاد درست نیست ولی گرافیک unch 2 خیلی بالاتره نه؟ خواهش می کنم بدون دعوا و اینکه این بازی open-world ه و نمی شه مقایسه کرد و این حرفها جواب بدین فقط unch 2 خیلی بهتره یا مساوین(فقط از لحاظ گرافیک)؟

دوستان یه چیزی! می دونم بازی open-world ه و می دونم این مقایسه زیاد درست نیست ولی گرافیک unch 2 خیلی بالاتره نه؟ خواهش می کنم بدون دعوا و اینکه این بازی open-world ه و نمی شه مقایسه کرد و این حرفها جواب بدین فقط unch 2 خیلی بهتره یا مساوین(فقط از لحاظ گرافیک)؟
uncharted 2 قوی تر

جالبه!شما خودت جواب حودت رو می دی!بعد دوباره سوال می کنی!
همون طور که گفتی اینا رو اصلا نمی شه با هم مقایسه کرد
و به هیچ وجه نمی شه نتیجه گرفت کدوم بهتر هستن.
مثلا اگه توی اون مرحله نپال به محیط و ساختمون های کلی نگاه کنی جزئیات خیلی کمی دارن چون قرار نیست مثل اسسین بتونی روی هر کدوم از ساختمون ها بری و در مقابل مثلا صورت و مدل شخصیت ها و انیمیشن های آنچارتد خیلی طبیعی کار شده ولی اسسن نه.چون این بازی یه اپن ورلد هست و نمی شه با کیفیت اون بازی کاراکتر ها رو ساخت

آخرین ویرایش:
U2 OPEN-WORLD نیست بعدش گرافیکش هم بالاتر هست به علت اینکه موتور بازی U2 موتور اختصاصی هست که فقط برای PS3 میسازه و کاملا با سخت افزارش هماهنگ هست به همین خاطر بهتره و AC2بازی MULTI هست
در اصل اگر میخواستی مقایسه کنی که عادلانه باشه باید با INFAMOUS مقایسه کنی چون اونم بازی انحصاری هست زیاد درست نیست
در کل گرافیکش تو سبک خودش حرف اول رو میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or