m-uncharted
کاربر سایت
گرافیکش که حرف نداره
فقط خداکنه مثل قسمت قبلیش مرحله و کارهای تکراری زیاد نداشته باشه.
اتفاقا گرافیکش خیلی خوب نیست(وقتی بالا ساختمون هستی یه نگاه به اطراف بکن میفهمی )
گرافیکش که حرف نداره
فقط خداکنه مثل قسمت قبلیش مرحله و کارهای تکراری زیاد نداشته باشه.
چي ميگي برادر ؟!؟اتفاقا گرافیکش خیلی خوب نیست(وقتی بالا ساختمون هستی یه نگاه به اطراف بکن میفهمی )
دوست عزیز از کجا گرفتی ؟؟چندمن بازی رو گرفتم خیلی عالی شده
علیرضا جان بازی infamous هم مثل این هست اما چون اون انحصاری هست و ... حرفی نمیزنم
جمله درستی گفتی برای بازی open-worldاین گرافیک عالی هست و بیشتر از این فکر کنم باید نسل بعد دید
از تهران گرفتم 73تومندوست عزیز از کجا گرفتی ؟؟چند
از همون طرفای خودتون گرفتی؟؟؟؟ یا از تهران
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدی؟میخام بخرم آخه...اتفاقا گرافیکش خیلی خوب نیست(وقتی بالا ساختمون هستی یه نگاه به اطراف بکن میفهمی )
دوست عزیز مثل قسمت 1ش کارهای تکراری زیاد داره یا نه؟من بازی رو گرفتم خیلی عالی شده
علیرضا جان بازی infamous هم مثل این هست اما چون اون انحصاری هست و ... حرفی نمیزنم
جمله درستی گفتی برای بازی open-worldاین گرافیک عالی هست و بیشتر از این فکر کنم باید نسل بعد دید
میشه بیشتر توضیح بدی؟میخام بخرم آخه...
من زیاد بازی نکردم یکم بازی کنم میام میگمدوست عزیز مثل قسمت 1ش کارهای تکراری زیاد داره یا نه؟
اخه من با قسمت 1ش بخاطر همین تکراری و یکنواخت بودنش حال نکردم.
شک نکن بخر open-world از این باحال تر گیر نمیاری گرافیک-گیم پلی-صدا حرف ندارهمیشه بیشتر توضیح بدی؟میخام بخرم آخه...
uncharted 2 قوی تردوستان یه چیزی! می دونم بازی open-world ه و می دونم این مقایسه زیاد درست نیست ولی گرافیک unch 2 خیلی بالاتره نه؟ خواهش می کنم بدون دعوا و اینکه این بازی open-world ه و نمی شه مقایسه کرد و این حرفها جواب بدین فقط unch 2 خیلی بهتره یا مساوین(فقط از لحاظ گرافیک)؟
جالبه!شما خودت جواب حودت رو می دی!بعد دوباره سوال می کنی!دوستان یه چیزی! می دونم بازی open-world ه و می دونم این مقایسه زیاد درست نیست ولی گرافیک unch 2 خیلی بالاتره نه؟ خواهش می کنم بدون دعوا و اینکه این بازی open-world ه و نمی شه مقایسه کرد و این حرفها جواب بدین فقط unch 2 خیلی بهتره یا مساوین(فقط از لحاظ گرافیک)؟
U2 OPEN-WORLD نیست بعدش گرافیکش هم بالاتر هست به علت اینکه موتور بازی U2 موتور اختصاصی هست که فقط برای PS3 میسازه و کاملا با سخت افزارش هماهنگ هست به همین خاطر بهتره و AC2بازی MULTI هستدوستان یه چیزی! می دونم بازی open-world ه و می دونم این مقایسه زیاد درست نیست ولی گرافیک unch 2 خیلی بالاتره نه؟ خواهش می کنم بدون دعوا و اینکه این بازی open-world ه و نمی شه مقایسه کرد و این حرفها جواب بدین فقط unch 2 خیلی بهتره یا مساوین(فقط از لحاظ گرافیک)؟