سلام
بچه ها من 2 تا AC گرفتم. يه رايتي و يه مالزي ولي هيچكدوم روي دستگاهم اجرا نميشه. كنسولم Elite pal هستش با درايو Benq .
وقتي بازي رو ميزارم يه صفحه سياه مياد و ديگه هيچي!!!:clover:

اره خدايي گرافيكش كه محشره مخصوصا گرافيك شهراش و سبك جنگيدنش من اخرش گير كردم اخرش كه بايد باجادوگر بجنگيم با يه ضربه شمشير يهو غيب ميشه ميره اون بالاها من نميدونم از كجاي ديوار بالا برو تا به يارو برسم لطفا كمكم كنيد:blushing:وقتی کنسول گرفتی حتما باید بازی کنی ،یعنی اگه بازی نکنی از دست رفته ، یکی از عناوینی هستش که نمیشه نادیده گرفت
اره خدايي گرافيكش كه محشره مخصوصا گرافيك شهرش ولي من اخرش گير كردم اخرش كه بايد باجادوگر بجنگيم با يه ضربه شمشير يهو غيب ميشه ميره اون بالاها من نميدونم از كجاي ديوار بالا برو تا به يارو برسم لطفا كمكم كنيد:blushing:

پس چرا من تا حالا همچین مشکلی نداشتم. دیسکمم مالزیه.مهدی جان منم وقتی بازی BF:BC رو گرفتم همین جوری بود تقریبا دفعه اول که میخواست بیاد صفحه سیاه میشد من حدود 7 تا 8 دقیقه صبر کردم خودش اومد و از اون موقع به بعد دیگه مشکلی نداشتم با بازیش احتمالا مشکل به خاطر رایتی بودن بازی هست
در ضمن هیچ وقت دیسک های مالزی رو نخر چشم دستگاه رو حساس به خودش میکنه OK :biggrin1:
مطمئني اخه من نيم ساعت ميرفتم اينور اونور-بالا پايين-ولي طرف اينه چنار اون بالا ريشه كرده اصلا نمياد پايينقرار نیست تو بری بالا یکم اینور اونور بودو خودش میاد پایین.

اگه بازم نشد دیگه نمیدونم حتما باگ داده:laughing:من خیلی وقت پیش تمومش کردم و یادم نیست فقط بتون بگم حتما تمومش کنید داستان خیلی باحال میشه و اگر ac2 در کار باشه یه جورایی مقدمشو بتون نشون میده:cheesygriفقط بتون بگم حتما تمومش کنید داستان خیلی باحال میشه و اگر ac2 در کار باشه یه جورایی مقدمشو بتون نشون میده:cheesygri
این وقتی مشخص میشه که یه نوع دیسک دیگه تو دستگاه بزاری (رایتی) خودت میفهمی!!! دیسک های مالزی باعث میشن چشم دستگاه فقط به همین نوع دیسک عادت کنه و با خوندن دیسک های دیگه مشکل پیدا میکنهپس چرا من تا حالا همچین مشکلی نداشتم. دیسکمم مالزیه.
راستی یعنی چی چشم دستگاه رو به خودش حساس میکنه؟ یعنی دیگه غیر از مالزی نمیاد؟

دیسک مالزی منظورتون Play Box هست !؟
دستت درد نكنه داش اين كارم انجام ميدم ولي اگه نيومد پايينشما برو رو به روی طرف اون وسط میدون واستا اگه نیومد برو دورو برو بگرد یکی از او ها هست بکشش دوباره بگرد و چند تا هستن بکششون بعد طرف میاد پایین و باش میجنگی و........اگه بازم نشد دیگه نمیدونم حتما باگ داده:laughing:من خیلی وقت پیش تمومش کردم و یادم نیست فقط بتون بگم حتما تمومش کنید داستان خیلی باحال میشه و اگر ac2 در کار باشه یه جورایی مقدمشو بتون نشون میده:cheesygri
دستت درد نكنه جوابم دادي