Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام . :cheesygri
تو قسمت MEMORY BLOCK 4 بعد از اينكه رئيس اون مرحله رو كشتم با رئيس خودش تو قسمت MASYAF صحبت ميكنه و تو همون قسمت يك در به سمت باغي باز ميشه و يك جفت كفش به الطير مي ده . بعد از اون ديگه نمي دونم كجا برم و چكار كنم . البته وقتي از شهرها خارج مي شم روي دو تا از مرحله ها علامت گذاشته ولي هيچ اتفاقي تو اون قسمتها نميفته . ممنون ميشم اگه كمكم كنيد :love:

اقا لطف کنید و جواب مارو بدید

اونها رو یا باید یواشکی برین پشتشون و مواظب باشید که ماموری هم اون دو رو بر نیست و یا حداقل پشت مامورها به شما باشه و با چاقوی دستتون بکشیدشون و یا اینکه برید روی یه پشت بوم و یا پشت یه دیوار یا درخت از اونجا بهشون چاقو پرت کنید و سریع قایم بشید که دیده نشید

تو قسمت MEMORY BLOCK 4 بعد از اينكه رئيس اون مرحله رو كشتم با رئيس خودش تو قسمت MASYAF صحبت ميكنه و تو همون قسمت يك در به سمت باغي باز ميشه و يك جفت كفش به الطير مي ده . بعد از اون ديگه نمي دونم كجا برم و چكار كنم . البته وقتي از شهرها خارج مي شم روي دو تا از مرحله ها علامت گذاشته ولي هيچ اتفاقي تو اون قسمتها نميفته . ممنون ميشم اگه كمكم كنيد :love:

یه جفت کفش میده یا دستکش؟؟ توی هر شهری باید به دفتر مربوطه برید و ماموریت بگیرید. معمولا قبل از انجام هر ماموریت باید اول اطلاعات جمع کنید که متصدی دفتر بهتون میگه که از کجا شروع کنید، اولین برجی رو که بالاش عقاب پرواز میکنه برید بالا و بقیه موارد رو براتون روی نقشه علامت میذاره، هرچی برجهای بیشتری رو بالا برید، موارد بیشتری روی نقشه براتون علامت گذاشته میشه. جمع کردن اطلاعات هر مرحله توی 6 ماموریت جانبی هستش سه تا از اونا برای انجام ماموریت کافیه.

یه جفت کفش میده یا دستکش؟؟ توی هر شهری باید به دفتر مربوطه برید و ماموریت بگیرید. معمولا قبل از انجام هر ماموریت باید اول اطلاعات جمع کنید که متصدی دفتر بهتون میگه که از کجا شروع کنید، اولین برجی رو که بالاش عقاب پرواز میکنه برید بالا و بقیه موارد رو براتون روی نقشه علامت میذاره، هرچی برجهای بیشتری رو بالا برید، موارد بیشتری روی نقشه براتون علامت گذاشته میشه. جمع کردن اطلاعات هر مرحله توی 6 ماموریت جانبی هستش سه تا از اونا برای انجام ماموریت کافیه.
خيلي ممنون . ولي من همه اين كارها رو انجام دادم تمام VIEW POINT ها رو گرفتم و مراحل جانبي اونها رو هم انجام دادم و در واقع ديگه VIEW POINT اي نمونده تا بخوام دوباره اونها رو بگيرم . اگر از دوستان كسي هست كه بتونه دقيقتر منو راهنمايي كنه ممنونهش ميشم .:love:

خيلي ممنون . ولي من همه اين كارها رو انجام دادم تمام VIEW POINT ها رو گرفتم و مراحل جانبي اونها رو هم انجام دادم و در واقع ديگه VIEW POINT اي نمونده تا بخوام دوباره اونها رو بگيرم . اگر از دوستان كسي هست كه بتونه دقيقتر منو راهنمايي كنه ممنونهش ميشم .:love:

به قسمت دیگری از شهر که جدیدآ باز شده رفتی؟

اونها رو یا باید یواشکی برین پشتشون و مواظب باشید که ماموری هم اون دو رو بر نیست و یا حداقل پشت مامورها به شما باشه و با چاقوی دستتون بکشیدشون و یا اینکه برید روی یه پشت بوم و یا پشت یه دیوار یا درخت از اونجا بهشون چاقو پرت کنید و سریع قایم بشید که دیده نشید

این روش ها هم هست ولی بالای پشت بومه خیلی سخته چون درست نمی تونی روی اون ماموره luck کنی به نظر من
برو پشتش و اون چاقویی که از دستت در میاد رو انتخاب کن و بزنش و بعدش بدو هیچ کی نمی فهمه ( نپری روش ها ! باید خیلی بهش نزدیک بشی )

به قسمت دیگری از شهر که جدیدآ باز شده رفتی؟

اره اقا باید اون شهر هایی که علامت دارن نقشه رو بزنی اون جاهایی رو که هنوز نرفتی ( نقشه نداره و سیاهه ) بری و البته بازم هم نقشه نشون نمی ده چیزی رو باید بری روی پشت بوم و خودت بگردی یه view point پیدا کنی بعدش هم اگه اون علامت تعجب اومد که هیچی اگنه نه باید بری بقیه view point ها رو بگردی

راستی یه سوال
کلا چند تا شهره ؟ می گن اورشلیم هم هست ؟

اگه تو نقشه هیچ ماموریت و View point و هر کوفت و زهرماره دیگه ای وجود نداره باید بری اون قسمتهایی که روشن نشده یه دونه برجی چیزی که به عنوان View point بشه ازش استفاده کرد پیدا کنی. یعنی حتما نباید تو نقشه باشه میتونی خودت بری پشت بوم خونه ها یه دونه پیدا کنی. دیگه برجهاش انقدر تابلو هستن که معلوم باشن. فقط باید دقت کنی که تو قسمت خاموش نقشه باشن.

در آخرین Memory Block وقتی وارد شهر Arsuf میشم - الطایر 2 تا میشه و کنترل هر2 در دست منه.(باگ به این عظمت دیده بودید)
مرحله رو هم نمیشه تمومش کرد.آیا مشکل قابل حله یا باید دیسک رو تعویض کرد؟
http://www.imagehosting.com/show.php/1787740_0308080000.jpg.html
در ضمن بازی رو یک ماه پیش از نکست جن گرفتم.(Shit)

در آخرین Memory Block وقتی وارد شهر Arsuf میشم - الطایر 2 تا میشه و کنترل هر2 در دست منه.(باگ به این عظمت دیده بودید)
مرحله رو هم نمیشه تمومش کرد.آیا مشکل قابل حله یا باید دیسک رو تعویض کرد؟
http://www.imagehosting.com/show.php/1787740_0308080000.jpg.html
در ضمن بازی رو یک ماه پیش از نکست جن گرفتم.(Shit)

من با همین باگ بازی رو تموم کردم.
شما می بایست این دو را هدایت کنید اگر در بین راه دیدید که دشمنان کمی در سر راه شما هستند مرحله را دوباره تکرار کنید انقدر این کار را انجام دهید. زمانی شما درست به جلو می روید که مدام در بین راه باریک، دشمنان زیادی به شما حمله کنند، ادامه دهید تا اینکه به قسمت اخر که حالت میدان دارد برسید و مبارزه نهایی را انجام دهید.

بعد از 1-2 ساعت سر و کله زدن بالاخره همین طوری 2 نفره:biggrin1: تمومش کردم.
حالا یه مشکل بزرگتر دارم:-": یکی از پرچم های Kingdom روی یه ستون بلند تقریبآ در قسمت جنوب نقشه هستش که نمیتونم بهش برسم و خیلی وقتم رو گرفته.تصویرش رو میذارم خیلی خوشحال میشم اگه کسی راهنمایی کنه!(این یه دونه رو هم بگیرم ..1000 GS ;))
http://www.imagehosting.com/show.php/1788350_0308081945.jpg.html

بعد از 1-2 ساعت سر و کله زدن بالاخره همین طوری 2 نفره:biggrin1: تمومش کردم.
حالا یه مشکل بزرگتر دارم:-": یکی از پرچم های Kingdom روی یه ستون بلند تقریبآ در قسمت جنوب نقشه هستش که نمیتونم بهش برسم و خیلی وقتم رو گرفته.تصویرش رو میذارم خیلی خوشحال میشم اگه کسی راهنمایی کنه!(این یه دونه رو هم بگیرم ..1000 GS ;))
http://www.imagehosting.com/show.php/1788350_0308081945.jpg.html
من اونو گرفتم.:cheesygri یادم نیست چه جوری بود ولی فکر کنم از اونطرفت یه راهی هست که البته از خیلی عقبتر شروع میشه که باید هی از این ستون بپری رو اون ستون.:biggrin1:
البته مطمئن نیستم.:-"

من اونو گرفتم.:cheesygri یادم نیست چه جوری بود ولی فکر کنم از اونطرفت یه راهی هست که البته از خیلی عقبتر شروع میشه که باید هی از این ستون بپری رو اون ستون.:biggrin1:
البته مطمئن نیستم.:-"

نزدیکترین ستون همونیه که روش ایستادم .:biggrin1::biggrin1:
Help me :(

هنوز کسی هست که این بازی رو انجام بده؟ من هفته دیگه دارم دستگاه میگیرم میخوام ببینم AC بگیرم یا نه...واقعا بازییش اینقدر باگ داره؟!
------------------------------------------
راستی sims47 راهنمای کامل بازی رو گذاشته.به صورت PDF...برید دانلود کنید...;)

سلام
بچه ها من 2 تا AC گرفتم. يه رايتي و يه مالزي ولي هيچكدوم روي دستگاهم اجرا نميشه. كنسولم Elite pal هستش با درايو Benq .
وقتي بازي رو ميزارم يه صفحه سياه مياد و ديگه هيچي!!!:clover:

هنوز کسی هست که این بازی رو انجام بده؟ من هفته دیگه دارم دستگاه میگیرم میخوام ببینم AC بگیرم یا نه...واقعا بازییش اینقدر باگ داره؟!
------------------------------------------
راستی sims47 راهنمای کامل بازی رو گذاشته.به صورت PDF...برید دانلود کنید...;)

بازیش باگ داره؟
والا من 3 بار بازی کردم باگ نداشت ، ،
وقتی کنسول گرفتی حتما باید بازی کنی ،یعنی اگه بازی نکنی از دست رفته ، یکی از عناوینی هستش که نمیشه نادیده گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or