Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در مورد کشتن نفر نهم بعد از اینکه نقاب رو از صورت زنه برمی داری چطور باید پیدا کنی چون هیچ نشونه ای روی نقه نیست
لطفا کمک کنید
باید بری به یه شهر جدیدی که در جنوب شرقی نقشه باز میشه ...
اسمش یادم نیست ولی ! :دی

در مورد کشتن نفر نهم بعد از اینکه نقاب رو از صورت زنه برمی داری چطور باید پیدا کنی چون هیچ نشونه ای روی نقه نیست
لطفا کمک کنید
تا اونجایی که من یادمه نشونه روی نقشه هست (قسمت جنوب غربی نقشه)
اونجا رو بگرد حتما پیداش میکنی

لطفا کمک کنید
شما اول از juersalem بیا بیرون :دی برو kingdom دیگه اونجا واست خودش متراژ میندازه :دی اسم اون شهر هم arsuf هست اگه اشتباه ننوشته باشم :دی

هر 3 نفرمون یه چیز گفتیم !
میری توی نقشه Kingdom ... در جنوب شرقی نقشه ، یه شهر جدید میبینی ، به اسم Arsuf برو اونجا که یه عالمه Templar میریزن سرت ! :دی

هر 3 نفرمون یه چیز گفتیم !
میری توی نقشه Kingdom ... در جنوب شرقی نقشه ، یه شهر جدید میبینی ، به اسم Arsuf برو اونجا که یه عالمه Templar میریزن سرت ! :دی
نه ببین جنوب غربی نقشه باید بره :biggrin1:
درست یادم نیست کنار کدوم یکی از اون 4 تا شهر بود ولی جنوب غربی نقشه بود من مطمئنم
اصلا میرم دوباره بازی کنم مطمئن تر بشم:biggrin1:

بالاخره حرف کیو باید گوش بدهم لطفا بیشتر توضیح بدهید ممنون
بگذار برات کامل توضیح بدم

وقتی که در شهر Jursalem یا اورشلیم هستی و ماسک اون زن رو برمیداری باید از قسمت شمال اورشلیم خارج بشی و بیای قسمت Kingdom بعد باید بری به سمت غرب که اونطوری که روی نقشه نشون میده میشه جنوب غربی
اصلا روی نقشه معلومه چه طور تا حالا پیداش نکردی؟

یادمه چند وقت پیش رضا ( reza_shekarchy ) یه تاپیک زده بود که گفته بود از نظر گرافیک این بازی در نسخه
PC خیلی بالاست و اگه اشتباه نکنم با Crysis مقایسه کرده بود ! ( به نقل از یکی از سایت های خارجی گفته بود ! )

یادمه چند وقت پیش رضا ( reza_shekarchy ) یه تاپیک زده بود که گفته بود از نظر گرافیک این بازی در نسخه
PC خیلی بالاست و اگه اشتباه نکنم با Crysis مقایسه کرده بود ! ( به نقل از یکی از سایت های خارجی گفته بود ! )

من هر دو نسخه رو بازی کردم .360 بهتر از کامپیوتر بود هم از لحاظ سایه زنی و هم اینکه باگ های کمتری داشت در ضمن سیستمی که باش بازی کردم خیلی قوی بود و روی آخرین ستینگ خیلی روان اجرا می شد.

من هر دو نسخه رو بازی کردم .360 بهتر از کامپیوتر بود هم از لحاظ سایه زنی و هم اینکه باگ های کمتری داشت در ضمن سیستمی که باش بازی کردم خیلی قوی بود و روی آخرین ستینگ خیلی روان اجرا می شد.
نسخه ي كامل PC ؟ چون نسخه ي ناقصش تنظيمات گرافيكي پايينتري داره !

من خودم هر دو نسخه رو بازي كردم ، ورژن PC در بالاترين تنظيمات گرافيكي از نظر سايه زني ، تسكچر و وضوح يه مقدار از نسخه ي 360 بهتر بود (فرم بهتري هم نسبت به نسخه ي 360 ميگرفتم)!
تازه تو ورژن DX9 ـش من اين تفاوت ها رو ديدم !

والا ما كه دو بار اين بازي رو تا آخر رفتيم ، باگي كه تو ذوق بزنه نديديم! حتي ميگفتن نسخه ي 360 فريز زياد ميكنه ، يه فريز هم من نديدم بعد از 30 ساعت بازي كردن! شانسم شايد خوبه ، نه ؟:biggrin1:

نسخه ي كامل PC ؟ چون نسخه ي ناقصش تنظيمات گرافيكي پايينتري داره !

من خودم هر دو نسخه رو بازي كردم ، ورژن PC در بالاترين تنظيمات گرافيكي از نظر سايه زني ، تسكچر و وضوح يه مقدار از نسخه ي 360 بهتر بود (فرم بهتري هم نسبت به نسخه ي 360 ميگرفتم)!
تازه تو ورژن DX9 ـش من اين تفاوت ها رو ديدم !

والا ما كه دو بار اين بازي رو تا آخر رفتيم ، باگي كه تو ذوق بزنه نديديم! حتي ميگفتن نسخه ي 360 فريز زياد ميكنه ، يه فريز هم من نديدم بعد از 30 ساعت بازي كردن! شانسم شايد خوبه ، نه ؟:biggrin1:
نه راست میگه. نسخه ی 360 از PC بهتره. تو 360 هیچی گوشه نداشت. اما تو PC حتی خود الطیر هم یه گوشه های ریزی داشت. حداقل از نظر گرافیکی که 360 بهتره. (باگ هاش که بماند.)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or