Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان نمیدونم این مرحله هایی که شما توش گیر کردید همین هست که منم گیر کردم یا نه فقط یک توضیح مختصر بدم که من الان توی یک قلعه هستم و توی نقشه هیچی نیست نمیدونم باید چیکار کنم دور خودم میچرخم باید چی کار کنم؟
robofal جان نقشه ( دکمه Back ) رو نگاه کن و ببین اسم مکانی که درش هستی چیه؟ هر کاری از دستموم بر بیاد انجام میدیم.

دوستان نمیدونم این مرحله هایی که شما توش گیر کردید همین هست که منم گیر کردم یا نه فقط یک توضیح مختصر بدم که من الان توی یک قلعه هستم و توی نقشه هیچی نیست نمیدونم باید چیکار کنم دور خودم میچرخم باید چی کار کنم؟

1-اين رو دوستم نوشته
2-فكر نمي كنم بخاطر اين پست يايد كارت بگيرم (حق نبود)

به هرحال بیخودی یک کارت گرفتم من دوست اقا فرزاد هستم و اصلا قصد نداشتم توی یک تایپک دیگه اون مطلب مربوط به بازی assissin creed را بنویسم یک اشتباه کوچیک باعث شد .
به هر حال من در memory4 بازی هستم همانجا که مسجد بزرگ بیت المقدس وجود داره
نقشه چیزی درش نیست وقت علامت شمال را زده

به هرحال بیخودی یک کارت گرفتم من دوست اقا فرزاد هستم و اصلا قصد نداشتم توی یک تایپک دیگه اون مطلب مربوط به بازی assissin creed را بنویسم یک اشتباه کوچیک باعث شد .
به هر حال من در memory4 بازی هستم همانجا که مسجد بزرگ بیت المقدس وجود داره
نقشه چیزی درش نیست وقت علامت شمال را زده
توی Memory Block 4 (تلسم شده:biggrin1:که همه توش گیر میکنند) از سه تیکه شهر دو تیکه دیگش که نمیتونستی بری داخلش الان یکیش باز شده یا Unlock شده
باید بری توی اون تیکه ای که باز شده و یک برجک رو گیر بیاری (View Point) و Y رو بزنی تا بقیه برج ها و دیگر چیزها روی نقشه پدیدار بشه

اول اینکه ممنون عزیز من الان توی مموری 4 هستم اسم مرحله هم در map نوشته jerusalem دور شهر هم نوشته شده poor disticit , richdistic , middle mistic که فکر میکنم همین که شما گفتید باشه
مرسی

من همون چند روز اولی که این بازی عرضه شد تهیه کردم ولی درست و حسابی بازی نکردم و نیمه کاره رهاش کردم حالا دوتا سوال دارم:
1- یادم رفته که کجا میشد بازی را سیو کرد؟:blushing:
2- من اون 4 نفر اول بازی را کشتم و حالا به کدوم شهر برم و چیکار کنم؟ ( این. کامل توضیح بدید)

درود
من همون چند روز اولی که این بازی عرضه شد تهیه کردم ولی درست و حسابی بازی نکردم و نیمه کاره رهاش کردم حالا دوتا سوال دارم:
1- یادم رفته که کجا میشد بازی را سیو کرد؟
2- من اون 4 نفر اول بازی را کشتم و حالا به کدوم شهر برم و چیکار کنم؟ ( این. کامل توضیح بدید)
1.بازی که Auto Save ـه عزیزم. یک نوشته کوچیک پائین صفحه ظاهر میشه رو دیدی، همون Save ـه :biggrin1:.
2. روند AC اینقدر خطیه که احتیاج به توضیح نیست. ;). البته یادم نیست، چون جای برای گیر کردن وجود نداره:دی.
معمولا جاهای رو یادم میمانه که زیاد سرش گیرکرده باشم.

درود

1.بازی که Auto Save ـه عزیزم. یک نوشته کوچیک پائین صفحه ظاهر میشه رو دیدی، همون Save ـه :biggrin1:.
2. روند AC اینقدر خطیه که احتیاج به توضیح نیست. ;). البته یادم نیست، چون جای برای گیر کردن وجود نداره:دی.
معمولا جاهای رو یادم میمانه که زیاد سرش گیرکرده باشم.
ممنون.
ولی وقتی 4 نفر را در شهر های مختلف میکشی دیگه حالت گردش آزاد پیدا میکنه یعنی مشخص نیست کجا باید بریم و چکار کنیم اگه میشه یکی یکم به خودش فشار بیاره و بیاد بیاره کجا باید بروم؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون.
ولی وقتی 4 نفر را در شهر های مختلف میکشی دیگه حالت گردش آزاد پیدا میکنه یعنی مشخص نیست کجا باید بریم و چکار کنیم اگه میشه یکی یکم به خودش فشار بیاره و بیاد بیاره کجا باید بروم؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی نقشه رو بزنی بالا سمت راستش ماموریتت رو نوشته ببین چی نوشته و انجام بده!

درود
ممنون.
حق با امین ـه A.N.X جان. هر شهر سه قسمت ـه درست، حالا ببین قسمت جدید ازاد شده یا نه. برو در قسمت جدید و سعی که یک View Point پیدا کنی و بعد از بالا رفتن و نگاه کردن به اطراف همه چیز حله.

پ.ن. آچیومنت:
قبل از کشتن هر Boss سعی کنید تمام مرحله های جانبی رو تمام کنید. مثلا قبل از رسیدن به Boss سوم برید همه View Point ها رو چک کنید، هر Missionـی که بود رو انجام بدید و بعد بری سروقته Boss. اگر قبل از انجام اخرین ماموریت اصلی این کار رو درست انجام داده باشید یک اچیومنت ساده و شیرین 30 امتیازی رو دشل میکنید:biggrin1:.

قبل از کشتن هر Boss سعی کنید تمام مرحله های جانبی رو تمام کنید. مثلا قبل از رسیدن به Boss سوم برید همه View Point ها رو چک کنید، هر Missionـی که بود رو انجام بدید و بعد بری سروقته Boss. اگر قبل از انجام اخرین ماموریت اصلی این کار رو درست انجام داده باشید یک اچیومنت ساده و شیرین 30 امتیازی رو دشل میکنید
اين اچيومنت يعني Glitch كامل!
حدود يك ماه با دوستان خارجي در سايت X360A.org بحث كرديم بازم به نتيجه ي مشترك نرسيديم.
-يكي مي گفت من تمام Side Quest ها قبل از هر ترور رو انجام دادم برام باز شد!
-يكي مي گفت من اصلا انجام ندادم!
-يكي مثل من مي گفت هم انجام دادم يه سري رو هم انجام ندادم يه سري رو!
اما آخر براي هممون هم باز شد!
اما كلا بهتره اين SideQeust ها رو انجام بديد چون كار زياد سختي نيست.

درود
ين اچيومنت يعني Glitch كامل!
حدود يك ماه با دوستان خارجي در سايت X360A.org بحث كرديم بازم به نتيجه ي مشترك نرسيديم.
-يكي مي گفت من تمام Side Quest ها قبل از هر ترور رو انجام دادم برام باز شد!
-يكي مي گفت من اصلا انجام ندادم!
-يكي مثل من مي گفت هم انجام دادم يه سري رو هم انجام ندادم يه سري رو!
اما آخر براي هممون هم باز شد!
اما كلا بهتره اين SideQeust ها رو انجام بديد چون كار زياد سختي نيست.
احمد جان چطوری. این موضوع رو وقتی متوجه شدم که داشتم برای دومین بار این بازی رو انجام میدادم. دفعه اول توجهی به این ماموریت های نکردم و این اچیومنت رو نداد ( در حالی که به توصیه اشکان جان با Health Bar کامل Boss ها رو کشته بودم ). دفعه دوم ماموریت ها رو رفتم ولی توضیحات اشکان رو فراموش کرده بودم یعنی حواسم نبود که Boss ها رو با سلامتی کامل بکشم اما سر اخرین ماموریت اصلی به محض کشتن اخرین Target این اچیومنت بلافاصله ازاد شد. پس میشه نتیجه گرفت که برای باز شدن این اچیومنت باید تمام Side Quest ها قبل از هر ترور رو انجام داد.

درود
احمد جان چطوری. این موضوع رو وقتی متوجه شدم که داشتم برای دومین بار این بازی رو انجام میدادم. دفعه اول توجهی به این ماموریت های نکردم و این اچیومنت رو نداد ( در حالی که به توصیه اشکان جان با Health Bar کامل Boss ها رو کشته بودم ). دفعه دوم ماموریت ها رو رفتم ولی توضیحات اشکان رو فراموش کرده بودم یعنی حواسم نبود که Boss ها رو با سلامتی کامل بکشم اما سر اخرین ماموریت اصلی به محض کشتن اخرین Target این اچیومنت بلافاصله ازاد شد. پس میشه نتیجه گرفت که برای باز شدن این اچیومنت باید تمام Side Quest ها قبل از هر ترور رو انجام داد.
من كه ميگم اين اچيومنت Glitch داره! براي هر كس يه جور باز ميشه.
من خودم در سه تا ترور اول Side Quest ها رو كامل انجام ندادم اما بعدي هاشو انجام دادم بازم اين باز شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or