Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بنظرتون اين بازي چند ساعت گيم پلي داره؟ بنظرم يكم طولاني بازيش .شايدم بخاطر يكنواختي
بازي بنظر طولاني مياد.
خيلي سريع بخواي بري شايد 15-16 ساعت من خودم همين قدر طول كشيد زياد هم ماموريت هاي فرعي انجام ندادم

ولي اگه بخواي تمام ماموريت هاي فرعي + اون پرچم ها رو بگيري فكر كنم يه 30-40 ساعت شايدم بيشتر وقت بگيره

درود
خيلي سريع بخواي بري شايد 15-16 ساعت من خودم همين قدر طول كشيد زياد هم ماموريت هاي فرعي انجام ندادم

ولي اگه بخواي تمام ماموريت هاي فرعي + اون پرچم ها رو بگيري فكر كنم يه 30-40 ساعت شايدم بيشتر وقت بگيره
البته Saren Arterius جان با وقتی که دانیل جان بخواد بزاره و ماموريت هاي فرعي و اون پرچم ها رو جم اوری کنه، میتونه چند تا بازی دیگه رو تموم کنه. بنظرم این بخش فقط به درد کسانی میخوره که صرفا دنبال آچیومنت هستن.

من امروز این بازی رو از next gen گرفتم تا اونجایی که مینویسه tuortial complete رفتم و اچیومنتش رو هم گرفتم
ولی بعد از 20 sec فریز شد و هر بار هم که load میکنم دوباره همینطوری شد چی کار کنم؟

من امروز این بازی رو از next gen گرفتم تا اونجایی که مینویسه tuortial complete رفتم و اچیومنتش رو هم گرفتم
ولی بعد از 20 sec فریز شد و هر بار هم که load میکنم دوباره همینطوری شد چی کار کنم؟
اگر کنسولتون نو هست و از سالم بودن درایوش اطمینان دارید و بازی های دیگه رو خوب و کامل اجرا میکنه، میشه نتیجه گرفت ایراد از دیسکه و باید تعویض بشه.

اقا memory block 4 کامل توضیح بدین باید تو چه شهی بری و چیکار کنی
خیلی ساده. وارد اورشلیم شید، ماموریت های جانبی رو انجام بدید، برید پیش کسی که ازش ماموریت ترور میگیرد و صحبت کنید،شهر بعد هم همینطور تا دمشق. وقتی که اطلاعات کافی رو جم اوری کردید محل هدف مورد نظر رو بهتون میدن.

پ.ن. یکم حوصله بخرج بدید. مزه ـش به همین که شما خودتون راه حل رو پیدا کنید. این کار گناهش کمتر از Cheat زدن نیست :biggrin1:. بازم جائی گیرکردی بگو.

ایشون احتمالا دیدن چیز دیگه ای توی نقشه نیست !
شما باید بری به یکی دیگه از قسمتهای شهر ها ... Rich یا Middle District ... از یه برج بالابری تا ماموریت های جدید رو ببینی ...

بالاخره دقایقی پیش بازی رو تموم کردم ! :دی
همچینی چسبید ! :دی
850 تا GS هم گرفتم ! :دی

دوستان بنظرم تمومش کردم. همونجایی که y رو میزنی به دیواره اتاقش نگاه میکنه تموم میشه دیگه؟
پسر شماره 2ش اجب چیزی بشه.
از وقتی که بازی رو گرفتم صدای التیره در آینده(اسمش رو یادم نمیاد) خیلی واسم آشنا امروز یک دفعه یادم اومد صدای شخصیت بازی farenhiteه. درست میگم؟

خیلی ساده. وارد اورشلیم شید، ماموریت های جانبی رو انجام بدید، برید پیش کسی که ازش ماموریت ترور میگیرد و صحبت کنید،شهر بعد هم همینطور تا دمشق. وقتی که اطلاعات کافی رو جم اوری کردید محل هدف مورد نظر رو بهتون میدن.

پ.ن. یکم حوصله بخرج بدید. مزه ـش به همین که شما خودتون راه حل رو پیدا کنید. این کار گناهش کمتر از Cheat زدن نیست :biggrin1:. بازم جائی گیرکردی بگو.
ببین وقتی تو شهری نقشه رو نگاه کن نقشهی کل شهر هست ولی یه قسمتهایی تاره که اگر ار راه زمینی بری آبیه و ورود ممنوعه باید بهش نزدیک بشی بعد از بالا پشتبوم خونه های بلند نگاه کنی ببینی بالای کدوم ساختمون عقابه داره پر میزنه همون یه view pointe که تو نقشمه معلوم نیست.

دوستان نمیدونم این مرحله هایی که شما توش گیر کردید همین هست که منم گیر کردم یا نه فقط یک توضیح مختصر بدم که من الان توی یک قلعه هستم و توی نقشه هیچی نیست نمیدونم باید چیکار کنم دور خودم میچرخم باید چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or