Lord Stark
کاربر سایت
ادامه بدید بهتر میشه بازی بزرگ و وسیعی هست قبول دارم یکنواخته ولی از این نمونه بازی کمه(تاریخی)متاسفانه بازی زیادی یکنواخته.من بعد از سه ساعت بی خیالش شدم.
ادامه بدید بهتر میشه بازی بزرگ و وسیعی هست قبول دارم یکنواخته ولی از این نمونه بازی کمه(تاریخی)متاسفانه بازی زیادی یکنواخته.من بعد از سه ساعت بی خیالش شدم.
خيلي سريع بخواي بري شايد 15-16 ساعت من خودم همين قدر طول كشيد زياد هم ماموريت هاي فرعي انجام ندادمبنظرتون اين بازي چند ساعت گيم پلي داره؟ بنظرم يكم طولاني بازيش .شايدم بخاطر يكنواختي
بازي بنظر طولاني مياد.
البته Saren Arterius جان با وقتی که دانیل جان بخواد بزاره و ماموريت هاي فرعي و اون پرچم ها رو جم اوری کنه، میتونه چند تا بازی دیگه رو تموم کنه. بنظرم این بخش فقط به درد کسانی میخوره که صرفا دنبال آچیومنت هستن.خيلي سريع بخواي بري شايد 15-16 ساعت من خودم همين قدر طول كشيد زياد هم ماموريت هاي فرعي انجام ندادم
ولي اگه بخواي تمام ماموريت هاي فرعي + اون پرچم ها رو بگيري فكر كنم يه 30-40 ساعت شايدم بيشتر وقت بگيره
اگر کنسولتون نو هست و از سالم بودن درایوش اطمینان دارید و بازی های دیگه رو خوب و کامل اجرا میکنه، میشه نتیجه گرفت ایراد از دیسکه و باید تعویض بشه.من امروز این بازی رو از next gen گرفتم تا اونجایی که مینویسه tuortial complete رفتم و اچیومنتش رو هم گرفتم
ولی بعد از 20 sec فریز شد و هر بار هم که load میکنم دوباره همینطوری شد چی کار کنم؟
خیلی ساده. وارد اورشلیم شید، ماموریت های جانبی رو انجام بدید، برید پیش کسی که ازش ماموریت ترور میگیرد و صحبت کنید،شهر بعد هم همینطور تا دمشق. وقتی که اطلاعات کافی رو جم اوری کردید محل هدف مورد نظر رو بهتون میدن.اقا memory block 4 کامل توضیح بدین باید تو چه شهی بری و چیکار کنی
ببین وقتی تو شهری نقشه رو نگاه کن نقشهی کل شهر هست ولی یه قسمتهایی تاره که اگر ار راه زمینی بری آبیه و ورود ممنوعه باید بهش نزدیک بشی بعد از بالا پشتبوم خونه های بلند نگاه کنی ببینی بالای کدوم ساختمون عقابه داره پر میزنه همون یه view pointe که تو نقشمه معلوم نیست.خیلی ساده. وارد اورشلیم شید، ماموریت های جانبی رو انجام بدید، برید پیش کسی که ازش ماموریت ترور میگیرد و صحبت کنید،شهر بعد هم همینطور تا دمشق. وقتی که اطلاعات کافی رو جم اوری کردید محل هدف مورد نظر رو بهتون میدن.
پ.ن. یکم حوصله بخرج بدید. مزه ـش به همین که شما خودتون راه حل رو پیدا کنید. این کار گناهش کمتر از Cheat زدن نیست :biggrin1:. بازم جائی گیرکردی بگو.