Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والله نمی دونم دیگه خسه شدم حال بازی کردنش ندارم :(
در ضمن من الان MEmory Block 4 هسم
آقا من الان به خاطر شما بازی رو دوباره گذاشتم ورفتم تو مموری4.
3تا شهر به نامهای damascus-acre-jerusalem هست که فرق نمیکنه اول به کدوم یکی از اونا بری.وقتی وارد شهر شدی باید به قسمت دوم شهر که تازه باز شده بری ویکی از ساختمانهای بلند رو که عقاب بالاش هست رو پیدا کنی وبالای اون بری.بعد از اون همه چی ظاهر میشه وحله.
البته اینو بگم که اولین point توی نقشه دیده نمیشه وخودت باید پیدا کنی.موفق باشی.;);)

آقا من الان به خاطر شما بازی رو دوباره گذاشتم ورفتم تو مموری4.
3تا شهر به نامهای damascus-acre-jerusalem هست که فرق نمیکنه اول به کدوم یکی از اونا بری.وقتی وارد شهر شدی باید به قسمت دوم شهر که تازه باز شده بری ویکی از ساختمانهای بلند رو که عقاب بالاش هست رو پیدا کنی وبالای اون بری.بعد از اون همه چی ظاهر میشه وحله.
البته اینو بگم که اولین point توی نقشه دیده نمیشه وخودت باید پیدا کنی.موفق باشی.;);)
ممنون که به خاطر من به زحمت افتادی :love:

چجوری رد کردین اونجارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هنوز گیرم اون شهرم ظاهر کردمو هر چی ماموریت فرعی تو اون شهریکه ظاهر میکنی بود رد کردم بازم ماموریت نداد فک کنم سه 4 ساعتی هست که تو بازی همش وقتم با ماموریتای فرعی تلف میشه و بازم ماموریت نمیده الان فقط تو نقشه سه تا از اون لوزیا هست که باید بری حرف گوش بدی و هیچی نمیشه یه علامتی به شکل مشت هست که یکی برا مردم حرف میزنه هر کاری میکنم اتفاق خاصی نمیفته و بازم اینا تو نقشه هستن و رد نمیییییینشننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:wallbash:

آخرین ویرایش:
امروز بازي كردم ... اينقدر حال كردم كه تا Memory Block 3 رفتم ... يه شاهكار بزرگتر حتي از Gears of War ... به نظر من كه شاهكاره ... فقط الان خيلي دير از دست گارد ها مي شه فرار ... ولي كلا خيلي حال داد بهم ... يكم هم حال و هواي RPG داره ولي بازم من دوست دارم (من از RPG بدم مياد):love:

چجوری رد کردین اونجارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟من هنوز گیرم اون شهرم ظاهر کردمو هر چی ماموریت فرعی تو اون شهریکه ظاهر میکنی بود رد کردم بازم ماموریت نداد فک کنم سه 4 ساعتی هست که تو بازی همش وقتم با ماموریتای فرعی تلف میشه و بازم ماموریت نمیده الان فقط تو نقشه سه تا از اون لوزیا هست که باید بری حرف گوش بدی و هیچی نمیشه یه علامتی به شکل مشت هست که یکی برا مردم حرف میزنه هر کاری میکنم اتفاق خاصی نمیفته و بازم اینا تو نقشه هستن و رد نمیییییینشننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:wallbash:
ساختار بازي همينه ... شما بايد بري بالاي برجك هاي View Point و بعد از زدن كليد Y ... يكسري ماموريت فرعي و اصلي به بازي اضافه مي شه ... يادتون باشه كه ماموريت هايي كه در نقشه چشمك مي زنن ماموريت اصلي ان ... اون مثلث ها هم علامت گروه حشاشين هستش كه بايد بري و ماموريت رو از اونجا بگيري ... بعد از صحبت كردن با نماينده ي حشاشين تو اون شهر ... همه ي ماموريت هاي فرعي بجز نجات همشهري ها رو بريد (فال گوش ، جيب بري و...) بعد در اكثر مواقع بايد بري دوباره پيش نماينده ي حشاشين و ماموريت قتل رو بگيري (در نقشه X مياد) ... علامت مشت هم بايد صبر كني سخنراني يارو تموم شه بعد تعقيبش كني و تو يه جاي خيلي خلوت كتكش بزني تا حرف بزنه... شما تا حالا چند نفر از افراد اصلي بازي رو كشتيد ؟(چندمين Memory Block هستيد ؟)

اقایون جیب بری هیچ ربطی به تکمیل تحقیقات برای کشتن هدف اصلی نداره واوصولا جیب بری برای بدست
اوردن خنجر هست یعنی وقتی شما از خنجرها یتان برای کشتن نگهبانان (روی پشت بام ها )استفاده کردید
وخنجرها تمام شد با جیب بری دوباره خنجر بدست میاورید

من مموری بلاک 4 هستم و منظورم از ماموریتهای فرعی همونای بالای ساختمونا که باید y رو بزنی
هست با هرچی ماموریت فرعی وجود داره که همرو تو اون شهری که باید ظاهر کنی انجام دادم فک میکنم همون مشته رو نقشرو باید رد کنم اون لوزیارو هم باید همینجوری (مثل مشته )رد کرد ؟
چون من چن جا فال گوش وایمیسم هیچی نمیشه و یارو میره

من مموری بلاک 4 هستم و منظورم از ماموریتهای فرعی همونای بالای ساختمونا که باید y رو بزنی
هست با هرچی ماموریت فرعی وجود داره که همرو تو اون شهری که باید ظاهر کنی انجام دادم فک میکنم همون مشته رو نقشرو باید رد کنم اون لوزیارو هم باید همینجوری (مثل مشته )رد کرد ؟
چون من چن جا فال گوش وایمیسم هیچی نمیشه و یارو میره

HotGoal هم مثل شما مموری بلاک4 بود و با اون روشی که من بالای این صفحه توضیح دادم اونجا رو رد کرده.شما باید بری قسمت دوم شهر و یکی از برجهای point رو پیدا کنی.بقیش آسونه.;);)

HotGoal هم مثل شما مموری بلاک4 بود و با اون روشی که من بالای این صفحه توضیح دادم اونجا رو رد کرده.شما باید بری قسمت دوم شهر و یکی از برجهای point رو پیدا کنی.بقیش آسونه.;);)

محسن جان با همون راهنمایی تو اون چیزای بالا رو گفتم هرچی point و هرچی تو نقشه هست رو هم انجام دادم فقط یه سوال این بعد از اون point ی که گفتی بعدش همه چی ظاهر میشه منظورت از ظاهر شدن ظاهر شدن بقیه point ها بود یا چیز دیگه ؟

آقا معلوم شد چی شد این بازی ؟
من آچیومنت The Egale and The Apple رو گرفتم
بعد هر کاری کردم یه جایی پیدا کنم دیدم راهی برای ادامه نیست گفتم بیخیال
میام از بچه های اینجا می پرسم که باید چیکار کنم بعد رفتم لیست آچیومنت های این بازی رو دیدم
توضیحات همین The Egale and The Apple رو باز کردم دیدم نوشته Compelet Assassins Creed :eek:
حالا بازی تموم شد یا نه من زیاد متوجه نشدم گیچ شدم

دوستان من یک مشکل خیلی ناجور با این بازی دارم ؛ اونم اینه که همش راه رو گم می کنم ! چطوری میتونم از نقشه برای پیدا کردن مقصد استفاده کنم ؟ من خیلی وقته بازی رو گرفتم ولی هنوز به شهر دوم نرسیدم
! یعنی شهر اول رو رفتم ولی هر بار که بازی رو میارم ، کلی باید دنبال شهر دوم بگردم آخر هم پیدا نمی کنم !
چند روز پیش حدود 1 ساعت داشتم دنبالش می گشتم !!
کسی از دوستان می تونه کمکم کنه ؟

ممنون

دوستان من یک مشکل خیلی ناجور با این بازی دارم ؛ اونم اینه که همش راه رو گم می کنم ! چطوری میتونم از نقشه برای پیدا کردن مقصد استفاده کنم ؟ من خیلی وقته بازی رو گرفتم ولی هنوز به شهر دوم نرسیدم
! یعنی شهر اول رو رفتم ولی هر بار که بازی رو میارم ، کلی باید دنبال شهر دوم بگردم آخر هم پیدا نمی کنم !
چند روز پیش حدود 1 ساعت داشتم دنبالش می گشتم !!
کسی از دوستان می تونه کمکم کنه ؟

ممنون
شما نقشه رو باز کن بعد برو روی جایی که میری بعد با دکمه ی A بود فکر کنم یه علامت بزار روش تا زیر نقشت فاصلت رو با اونجا بنویسه هر چه قدر بهش نزدیک بشی اون عدد پایین نقشه هم مسلما کمتر میشه تا برسی بهش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or