Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درست در مرحله 4 بالای برج داشتم دید میزدم که دستگاهم گفت بدرود زندگی و رفت.من همش به خاطر این بازی رفتم 360 گرفتم ولی حتی نتونستم تمومش کنم.شما جای من حالشو ببرید
:love:ببرش پیش اقاطاهر شاید زندش کرد اگرم نشد این ارکیدها که تازه اومده(نمیدونم تو ایرانم اومده یانه؟)خریدش
اسونتره وبه صرفه ترچون کیفیت ساختش بالاترهست

دستگاهی که نوش 6 ماه کار نکرد تعمیرش فقط آفتابه خرج لحیمه:cheesygri
صبر میکنم از این جدیدا میگیرم ولی تا اون موقع تب این بازی دیگه از بین رفته:(

به نظر من که تعمیرش کن ولی اگه دیدی خیلی خرجش میشه بی خیال شده,خیلی ها بودن که کنسولشون درست شده و خیلی وقته مشکلی نداره دیگه و مثل ساعت داره کار میکنه:)

خدا برای کسی خرابی کنسول رو نخواد!
یه سوال OffTopic. شما برای جلوگیری از قزمیت شدن کنسولت چه کارای کرده بودی؟؟ مثلا 12 ولت بودی یا نه؟ InterCooler داشتی یا نه؟ کلا هر کاری براش کرده بودی رو بگو. شرایط مکانیت چه جوری بود؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از اینها که بگذریم من دیروز این بازی رو تموم کردم. تقریبا بعد از 3 روز! الانم خیلیخیلی حوصله م سر رفته.
راستی کسی بوده که با یه بار تموم کردن بتونه هز 1000G این بازی رو بگیره؟
من که تا الان 800 امتیازش رو با یه بار تموم کردن گرفتم.
خوبیش هم اینه که اشیومنت آنلاین نداره. و همش هم راحته.

خدا برای کسی خرابی کنسول رو نخواد!
یه سوال OffTopic. شما برای جلوگیری از قزمیت شدن کنسولت چه کارای کرده بودی؟؟ مثلا 12 ولت بودی یا نه؟ InterCooler داشتی یا نه؟ کلا هر کاری براش کرده بودی رو بگو. شرایط مکانیت چه جوری بود؟
12 ولت که نبود ولی اینتر کولر داشت.شرایط مکانیش هم خوب و باز بود ولی خاک خیلی هست که نمیدونم ربط داره یا نه از نظر بازی هم دو روز یک بار حداکثر 1 ساعت بازی میکردم(شرمنده که نظم تاپیک رو بهم زدم)

اقا اين ماموريتهايي كه ايتمش مثل يه سر مي مونه كه داره يه چي ميگه رو چطور بايد كرفت چون وقتي كه ميري نزديك ماموريت ميبيني 2 نفر با هم صحبت ميكنند و تا نز ديك ميشي به تو نگاه ميكنند:confused: و...

من 840 تا گرفتم !
خیلی خوبه. این بازی از اون بازی هاست که حسابی به آدم حال میده از نظر اشیومنت!

12 ولت که نبود ولی اینتر کولر داشت.شرایط مکانیش هم خوب و باز بود ولی خاک خیلی هست که نمیدونم ربط داره یا نه از نظر بازی هم دو روز یک بار حداکثر 1 ساعت بازی میکردم(شرمنده که نظم تاپیک رو بهم زدم)

ممنون که پاسخ دادی. این منم که باید عذ خواهیکنم که سوال بی ربط پرسیدم.
شما واقعا حداکثر اینقدر باهاش بزی میکردید؟!!؟
خیلی برام عجیبه.
وقتی دست میزدید چقدر داغ بود؟
(جواب رو با PM بهم بدید.)

اقا اين ماموريتهايي كه ايتمش مثل يه سر مي مونه كه داره يه چي ميگه رو چطور بايد كرفت چون وقتي كه ميري نزديك ماموريت ميبيني 2 نفر با هم صحبت ميكنند و تا نز ديك ميشي به تو نگاه ميكنند:confused: و...
خیلی خیلی آسونه. باید بشینی روی یه نیمکت اون اطراف (همیشه از این نیمکت ها که توی پارکهاست اونجا هست و دو نفر هم روش نشستن.) بعد بهشون نگاه کنی(به همون دو نفری که دارن حرف میزنن و تو باید به حرفهاشون گوش بدی) و LT رو بزنی. بعد هم با دکمه Y میتونی به حرفهاشون گوش بدی.

این ماموریت به دونوع است :
نوع اول : شما باید همون حوالی یه نیمکت برای نشستن پیدا کنی و بعد با LT روی هدف قفل کنی و بعدش با زدن کلید Y به حرفهای اونها گوش کنی.
نوع دوم که Pickpocket هست به معنای جیبری : شما ابتدا کافی در نقطه ای وایسی به حرف دو نفر گوش دهی بعدش روی یکی قفل کنی که هدف اصلی که باید از پشت جیبش رو بزنی . برای این کار LT میزنی تا روی شخص قفل بشه و بعد با نزدیک شدن به پشت فرد با نگه داشتن B میزنی . فقط توجه داشته باش این کار رو توی جای خلوت یا جلوی گاردهای شهر انجام ندی بهتره.

اخر بازي همچين چرت هم تموم نشد كه ميگفتيد به نظر من خيلي هم مرموز بود فكر كنم اينطوري تموم كردن كه شماره ي بعدي رو هر جوري دلشون خواست ادامه بدن

اخر بازي همچين چرت هم تموم نشد كه ميگفتيد به نظر من خيلي هم مرموز بود فكر كنم اينطوري تموم كردن كه شماره ي بعدي رو هر جوري دلشون خواست ادامه بدن
چرت که نبود فقط نامفهوم بود که به نظرمن مفهومش رو توشماره بعدی متوجه میشیم

بلاخره پس از سالها رنج و مشقت بازی رسید دستم.خیلی حال میده.باید به یوبی تبریک گفت.محیط ها خیلی جالب.دستت درد نکنه یوبی

حالا اولش حال میده یه 4-5 ساعت دیگه بازی کنی خسته کننده و یک نواخت میشه............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or