Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امین داستان حشاشیون رو اگه بخونی متوجه میشی که اینها مسلمون بودن(مثلا)7امامی بودن به اسماعیل
پسر امام صادق وفاداربودن ومعتقدبه امامت اون بودن درضمن توبازی مسجد هست همونطورکه کلیسا هست
اما توش نمیشه بری;)
شما كتاب 1000 صفحه اي يه حشاشين رو خوندين يا رمان انگليسي حشاشيون كه 300-400 صفحه است ؟
راجع به حشاشين بگم كه حشاشين جزو اسماعيليه ها نبودن بلكه يه فرقه ي كوچيك تو دل اسماعيليه بودن كه اسماعيليه ها از اون ها به عنوان گروه جاسوسي و تروريستي استفاده مي كردن. راجع به مثلا مسلمون بودنشون هم بگم كه بله مسلمون بودن ولي بعد از مدتي كه حسن صباح قدرت پيدا كرد به پيروانش گفت كه لازم نيست حق الله رو بديد و حق الناس رو بپردازيد و براي همين هم هست كه بيشتر مردم فكر مي كنن كه اسماعيليه ها مسلمون واقعي نبودن ... ولي اشتباهه.
ببخشيد فكر كنم Off Topic بوده باشه ولي نقاط نا واضح داستان كه به زمان گذشته مربوط مي شه بايد روشن مي شد ...
من قضيه ي اين Eagle Vision رو نمي فهمم ؟!؟!؟!؟ اصلا به داستان ربطي نداره :sick:

فکر کنم باید 3 نفرو ترور کنی اگه زمان میده همونه;)
نه فکر نمی کنم چون روی نقشه هیچ چیز رو نشون نمیده
دقیق ترش اینکه گفته تو به 3 تا investigations احتیاج داری
و برای پیدا کردنش باید بالای Point رو ببینی که فکر کنم همون جایی رو می گه
که عقابه هست اونجا رو هم میرم ماله همه ی قسمت های شهر اما بازم پیزی نشون نمیده به غیر از Save Citizen ها

آقا این investigations چیه ؟
من الان به یه ماموریت رسیدم که باید 3 تا از اینا رو پیدا کنم اما نمی دونم چیه
میشه یکی کمک کنه ؟
دیگه واقعا از شما بعیده HotGoal جان.یه GAMER حرفه ای مثل شما اینا رو کاملا باید بدونه.

یکم بازی کنی خودت میفهمی.راستی شما چرا اینقدر دیر شروع کردین؟ من 2 هفته قبل این بازی عالی رو تموم کردم.

سلام قبل از اومدن بازی بچه ها می گفتن که بازی به زمان آینده می رود و یک قسمت بازی تو زمان آینده انجام می شود ما که دیگه x360 مون رو خدا ازمون گرفت حالا می خواستم بدونم بازیش سفر به زمان آیند داره یا نه ممنون

نه فکر نمی کنم چون روی نقشه هیچ چیز رو نشون نمیده
دقیق ترش اینکه گفته تو به 3 تا investigations احتیاج داری
و برای پیدا کردنش باید بالای Point رو ببینی که فکر کنم همون جایی رو می گه
که عقابه هست اونجا رو هم میرم ماله همه ی قسمت های شهر اما بازم پیزی نشون نمیده به غیر از Save Citizen ها
برو بالای یکی از pointها تا همه اونا تو نقشه پیدا بشه.بعد باید بالای تمام pointها بری و جستجو کنی هر وقت که investigation ای بود در اون منطقه خودش بصورت اتوماتیک در طرف راست وبالای صفحه چشمک میزنه که باید بری اونجا.در ضمن این ماموریت ها چندین نواع هستند مانند مخفی گوش کردن و یا جیب کسی رو زدن و........;);););)

سلام قبل از اومدن بازی بچه ها می گفتن که بازی به زمان آینده می رود و یک قسمت بازی تو زمان آینده انجام می شود ما که دیگه x360 مون رو خدا ازمون گرفت حالا می خواستم بدونم بازیش سفر به زمان آیند داره یا نه ممنون
یه قسمت کوچک در زمان اینده است که چیزی نداره و فقط باید به حرفها گوش دهی بعدش می خوابی روی یه تخت و میفرستنت به زمانی که اصل بازی تو اون اتفقا می افته و شما هیچ کنترلی بر زمان نداری.

برو بالای یکی از pointها تا همه اونا تو نقشه پیدا بشه.بعد باید بالای تمام pointها بری و جستجو کنی هر وقت که investigation ای بود در اون منطقه خودش بصورت اتوماتیک در طرف راست وبالای صفحه چشمک میزنه که باید بری اونجا.در ضمن این ماموریت ها چندین نواع هستند مانند مخفی گوش کردن و یا جیب کسی رو زدن و........;);););)

عزیز من
من همه Point های یکی از شهر ها رو رفتم
ولی خوب این بار داره نمیشه !! همیشه بالای یدونه از این Point ها می رفتم سریعا تو نقشه نشون می داد اما الان اینطوری نیشت !!!!!!! ;)

خیلی مسخرست اینی که بعضی وقتا تو نقشه هیچی معلوم نیست و ادم نمیدونه باید چیکار کنه من که
فک کنم وسطای بازیم 3 یا 4 بار به خاطر اینکه تو نقشه هیچی نیست و طرف اون A ی که نقشه هست میری و هیچی نمیاد تو نقشه گیر کردم الانم دولاره گیر کردم
memory block4 تو اپشن اومده نمیدونم حالا این اسم مرحلست یا نه
لطفا راهنمایی کنید

خیلی مسخرست اینی که بعضی وقتا تو نقشه هیچی معلوم نیست و ادم نمیدونه باید چیکار کنه من که
فک کنم وسطای بازیم 3 یا 4 بار به خاطر اینکه تو نقشه هیچی نیست و طرف اون A ی که نقشه هست میری و هیچی نمیاد تو نقشه گیر کردم الانم دولاره گیر کردم
memory block4 تو اپشن اومده نمیدونم حالا این اسم مرحلست یا نه
لطفا راهنمایی کنید

تو Memory block 4 :
یادته قبل رفتن به MB4 وقتی توی شهر ها قدم میزدی یه سرس جاها به رنگ ابی بود و نمیتونستی بری اونور. حالا میتونی . دوباری باید بری بالای برجه و ماموریتهای فرعی + بازی کردن نقشه انجام بدی تا بعد مدتی ماموریت اصلی بگیری .

من اکثرا انجام دادم مرحله های فرعیو فقط اون save inginst ها (درست یادم نیست اشمو )
رو یه دونه هم انجام ندادم و بلد نیستم چطوری باید اونارو رد کرددقیقا برا رد کردن اونا باید چیکار کرد ؟[/ ا سم اون محلی که باید این کارارو انجام بدی چیه ؟خیلی زیادن جاها تو نقشه گیج شدم حسابی
quote]

عزیز من
من همه Point های یکی از شهر ها رو رفتم
ولی خوب این بار داره نمیشه !! همیشه بالای یدونه از این Point ها می رفتم سریعا تو نقشه نشون می داد اما الان اینطوری نیشت !!!!!!! ;)
شما احتمالا قسمت اول اون شهر رو تموم کردی.و باید بری قسمت دوم همون شهر رو بازی کنی.هر شهر 3 قسمت داره که رفته رفته باز میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or