Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من به جايي رسيدم كه ديگه هيچ ماموريتي تو هيچ شهري بهم نميده رو تمام برجكام رفتم هيچي نميده كمككككككككككك.
امكان نداره معلومه خوب برجهارو نگشتي يه راهنمايي بهت مي كنم براي اينكه بفهمي روي كدوم برجها رفتي و روي كدومش هنوز نرفتي (كافيه به آسمون نگاه كني هرجا كه ديدي عقابي داره دور برجي مي چرخه بدون روي اون برج هنوز نرفتي عقابها رو هم مي توني از هر فاصله اي ببيني كافيه روي پشت بام بلندي بري از اونجا مي توني كل شهر و برجهاشو ببيني و عقابهايي كه دارن دور اون برجها مي چرخن ) فكر كنم مشكلت حل بشه . ;)

ميرم رو برجها همش از اين citizen saveها ميده همرو هم نجات ميدم ...بازم سعي ميكنم دمت گرم.;)
منم دقيقاً مشکل تو رو دارم ، البته فکر کنم فهميدم بايد چيکار کنم هنوز نرفتم پاش
فکر کنم بيرون شهر اونجا که میتونيم با اسب اينور اونور بريم تو قسمت بايد بريم بالا برجهايی که تو نقشه مات هستند و شهرهای جديرو
پيدا کنيم

با وجودیکه بازی داستان جالبی داره (البته تا اینجایی که من رفتم و تقریبا اواسط بازیه) ولی شدیدا گیم پلیش تکراریه.
مشخصه خیلی زور زدن تا این حالتو از بین ببرن ولی باز هم هرچی جلوتر میریم تکراری تر و خسته کننده تر میشه. خیـــــــــــــــــــــــــــــلی تکراریـــــــــــــــــــــــــــــــه.
بازی هم بنظر من 90% گیم پلی هست. با وجود اینکه بازی گرافیک بالائی داره ولی بعد از مدتی براتون طبیعی میشه چون شدیدا محیطها یکنواخت و شبیه هم هستن. دیگه چی بگم؟ انتظارات منو از لحاظ گیم پلی اصلا برآورده نکرد.
از اون بازیاست که اگه Save-ش به هر دلیلی پاک شد، عمرا بشینم دوباره برمش. عمرا.
لذت بردن از گیم پلی بازی کاملا سلیقه ای هستش ........... ;) اگه متال گر باز بودی اونوقت از گیم پلی بازی لذت میبردی.

ماموریت که دارید باید برید به جاهای شهر که باز نبودن قبلا ولی الان باز شدن و ار برجک ها بالا برید تا ماموریتتون رو شناسایی و انجام بدید

سلام ولی خداییش آقا این قسمتی که دیگه نمیگه کجا بریم و میگه بگرد و بکشش واقعا به بازی ضربه بزرگی زده همه توی این قسمت گیر میکنن مخصوصا اگر اینگلیسیت خوب نباشه اگرم خوب باشه بازم سخته من که دمارم در اومد تا بفهمم دقیقا کجای شهر را این نمایندمون بهم گفت بگرد تا طرف را پیدا کنی بد بختی فقط یکبار میگه و دفعات بعد میری پیشش میگه چیکار رده الطیر هم میگه هیچی هنوز در حال الافی و دور خود چرخیدنم البته نه دقیقا این اگر میشه یکی که تافل داره بیاد بگه این تریپ این مراحل که در این 3 شهر انجام میشه چیه من دارم کفری میشم اگر همون جوری میفت کجا بریم بهتر بود خیر سرشون میخواستن بازی از حالت تکراری بیاد بیرون ارواح عمشون :)

سلام ولی خداییش آقا این قسمتی که دیگه نمیگه کجا بریم و میگه بگرد و بکشش واقعا به بازی ضربه بزرگی زده همه توی این قسمت گیر میکنن مخصوصا اگر اینگلیسیت خوب نباشه اگرم خوب باشه بازم سخته من که دمارم در اومد تا بفهمم دقیقا کجای شهر را این نمایندمون بهم گفت بگرد تا طرف را پیدا کنی بد بختی فقط یکبار میگه و دفعات بعد میری پیشش میگه چیکار رده الطیر هم میگه هیچی هنوز در حال الافی و دور خود چرخیدنم البته نه دقیقا این اگر میشه یکی که تافل داره بیاد بگه این تریپ این مراحل که در این 3 شهر انجام میشه چیه من دارم کفری میشم اگر همون جوری میفت کجا بریم بهتر بود خیر سرشون میخواستن بازی از حالت تکراری بیاد بیرون ارواح عمشون :)
دوست عزيز منم فکر میکردم مثل شما که ديگه اوسط بازی مأموريت بهت نمیده و بايد خوده مأموريتهارو
انجام بدی ، بايد بگم که اشتباه میکنی
شما برای اين که مأموريتهات مشخص بشه بايد بری اخر شهر ، يعنی جايی که ديگه صفحه ابی میشه
تو اونجها بايد بگردی دنباله يه برجک و بپری ازش پايين
يعنی تو نقش ه پيدا نيست اين برجک و بايد خوده شما اون برجکو پيدا کنی يا واضح تر بگم
برجی که باعث باز شدن قسمتی از شهر میشه تو نقش ه نشون نمیده و بايد خودت پيدا کنی
وقتی شهر جديد باز شه مأموريتتم مشخص میشه

دوست عزيز منم فکر میکردم مثل شما که ديگه اوسط بازی مأموريت بهت نمیده و بايد خوده مأموريتهارو
انجام بدی ، بايد بگم که اشتباه میکنی
شما برای اين که مأموريتهات مشخص بشه بايد بری اخر شهر ، يعنی جايی که ديگه صفحه ابی میشه
تو اونجها بايد بگردی دنباله يه برجک و بپری ازش پايين
يعنی تو نقش ه پيدا نيست اين برجک و بايد خوده شما اون برجکو پيدا کنی يا واضح تر بگم
برجی که باعث باز شدن قسمتی از شهر میشه تو نقش ه نشون نمیده و بايد خودت پيدا کنی
وقتی شهر جديد باز شه مأموريتتم مشخص میشه

يه دنيا ممنون بدجوري سر اين قسمت گير كرده بودم فردا بازي رو تمومش مي كنم:biggrin1:(اخه اينم شدم كار براي باز كردن شهر:confused:)
پ.ن:فقط اميدوارم به اين باگ هايي كه مي گيد برنخورم:cool:

خب سلام.
من دیروز بازی رو تموم کردم و 600 تا گیمراسکور گرفتم. حالا نظرم در باره بازی:

از لحاظ گرافیکی واقعا عالی کار شده ولی متاسفانه محیطها و شهرها یکنواخت و شبیه هم هستن. کلا بعد از یکی دو ساعت بازی کردن براتون عادی میشه چون چیزه جدید و محیط جدیدی نمیبینید.
از لحاظ صدا بنظرم خوب کار نشده. مثلا یه موسیقی متن زیبا که تو ذهن آدم بمونه جاش خالیه. صداهایه مردم و شلوغی شهر هم زیاد خوب کار نشده، بیشتر مردم فقط چند جمله خاص و تکراری رو میگن. جای کار بهتر بود.
از لحاظ داستانی میتونم بگم داستان جذابی داشت گرچه یه کم اوایل و اوخر داستان بیشتر شبیه فیلمهایه هندی میشد.
از لحاظ گیم پلی در یک کلام خسته کننده. خب سه نفر اول رو که میکشی جالبه و هیجان انگیز. بعد نوبت میرسه به سه نفر بعدی، ای بابا بازم باید همون کارائی که برای 3 نفر اول کردمو دوباره انجام بدم؟ دوباره برو بالایه برج بعد جیب دو نفرو بزن، یا چند تا پرچم جمع کن و یکی رو با مشت بزنو ازش اطلاعات بگیر. خب عیب نداره گور پدرش این 3 بار هم رو 3 بار قبلی، فوقش ببینیم داستان چی میشه. ای وای بازم ســـه نفر دیگه دقیقا مثل 6 تایه قبل. خدایا نـــه! این چه عذابیه؟ من که کار بدی نکردم. گور پدرش این 3 تا رو هم میریم تا حداقل نگیم این همه اومدیم جلو بعد وسطش ول کردیم. فقط خدا خدا میکردم نفر بعدی نباشه چون رسما دسته 360 رو از وسط نصف میکردم.
بگذریم ولی انتظارم از این بازی خیلی بیشتر بود. اینم بگم که نکات مثبت زیادی هم داره این بازی مثل کنترل نرم و جنگهایی با افکتها و حرکات جالب و اینکه عملا از هر ساختمونی میشه رفت بالا!
ولی همه اینها نمیتونه ضعف تکراری بودن و خسته کننده بودن این بازی رو رفع کنه.
والسلام.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or