slipknot_ghost
کاربر سایت
من دیشب گرفتم.
به نظرم بهترین بازییه که تابحال اومده !!
ولی لود طولانیش خیلی آدم عصبی می کنه. بیشتر از هر بازیی که تا بحال دیدم لودش طول میکشه !
این بازی به دانستن زبان انگلیسی احتیاج داره خوشبختانه من تو این زمینه مشکلی ندارم

:confused:

سلام بچه ها من واقعا حالم بده assassin تموم شد همین الان ولی 1000 سوال دارم هرکی می دونه لطفا جواب بده.
1. بچه ها چرا انقدر بازی خز تموم شد؟
2.بچه ها تو دمو ی اول بازی نشون می ده می ریم یکی که داره مردم دار می زنه می کشیم ترور می کنیم و حتی توی یکی از گیم پلی های بازی هم بود اما من به این ماموریت بر نخوردم
3. بچه ها تو دمو پشتمون 1 تیر کمان زنبوری هست اما تو بازی من حتی یک همچین چیزی دست دشمنامم ندیدم
4. من شنیدم این نسخه اصلی بازی نیست اگه نباشه نسخه کاملش کی میاد؟
خلاصه که حالم خیلی گرفتس لطفا کسایی که تموم کردن یا در باره این مطالب اطلاعاتی دارن کمک کنن و منو از این حالت نجات بدن چون من رو این بازی خیلی حساب می کردم اما اخرش ... .ممنون:confused:
![]()

نه این Xbox 360 که تو این چند وقته ماله خیلی ها داره هنگ می کنهمن داشتم ميرفتم يكهو گير كرد گفتم الان 3چراغ ميده خاموش كردم دوباره روشن كردم منتهي تو بازي نرفتم باز ي مثله اينكه بعضي جاها گير ميكنه هان؟؟؟:confused:
مشکلی نیست :biggrin1:اقا شرمنده من memory bloc4 گیر کردم دیگه ماموریتها رو صفحه نمیاد همون اولش انگلیسیمم تعطیله چه کار کنم