Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دیشب گرفتم.
به نظرم بهترین بازییه که تابحال اومده !!
ولی لود طولانیش خیلی آدم عصبی می کنه. بیشتر از هر بازیی که تا بحال دیدم لودش طول میکشه !

من دیشب گرفتم.
به نظرم بهترین بازییه که تابحال اومده !!
ولی لود طولانیش خیلی آدم عصبی می کنه. بیشتر از هر بازیی که تا بحال دیدم لودش طول میکشه !

اگه انگلیسیت خوب باشه و به حرفهاش در لودینگ گوش بدی به قدری زود میگزره که اصلا فکر میکنی لود نداره!

این بازی به دانستن زبان انگلیسی احتیاج داره خوشبختانه من تو این زمینه مشکلی ندارم ولی فکر کنم
دیگه وقتش باشه که همه ملت برن انگلیسی رو یاد بگیرن(ازعرباکمترنیستیم که؟)

درود
عجب حرکت زیرکانه ای کردن. نکات مثبت و نوآوری های چندین بازی رو جم کردن و AC رو ساختن. میشه گفت:
GTA + Crackdown + Prince of Persia + Shadow of the Colossus + Splinter Cell + Zelda = Assassin's CREED
بازی باحالیه و احساس خستگی نمیکنم. چند تا باگ عجیب غریب هم دیدم که با توجه به یه سری مسئل اصلا چیز مهمی نیست. خلاصه این شاهکار رو از دست ندید.

سلام خوشباحالتون اکسرتون این بازی رو خریدید و دارین حال میکنین.acجوری هست که ادم گیر کنه تو یه مرحلش یا بازیه روونیه؟

سلام بچه ها من واقعا حالم بده assassin تموم شد همین الان ولی 1000 سوال دارم هرکی می دونه لطفا جواب بده.
1. بچه ها چرا انقدر بازی خز تموم شد؟
2.بچه ها تو دمو ی اول بازی نشون می ده می ریم یکی که داره مردم دار می زنه می کشیم ترور می کنیم و حتی توی یکی از گیم پلی های بازی هم بود اما من به این ماموریت بر نخوردم
3. بچه ها تو دمو پشتمون 1 تیر کمان زنبوری هست اما تو بازی من حتی یک همچین چیزی دست دشمنامم ندیدم

4. من شنیدم این نسخه اصلی بازی نیست اگه نباشه نسخه کاملش کی میاد؟

خلاصه که حالم خیلی گرفتس لطفا کسایی که تموم کردن یا در باره این مطالب اطلاعاتی دارن کمک کنن و منو از این حالت نجات بدن چون من رو این بازی خیلی حساب می کردم اما اخرش ... .ممنون:(:((:mad::confused::-"

من داشتم ميرفتم يكهو گير كرد گفتم الان 3چراغ ميده خاموش كردم دوباره روشن كردم منتهي تو بازي نرفتم باز ي مثله اينكه بعضي جاها گير ميكنه هان؟؟؟:confused:

سلام بچه ها من واقعا حالم بده assassin تموم شد همین الان ولی 1000 سوال دارم هرکی می دونه لطفا جواب بده.
1. بچه ها چرا انقدر بازی خز تموم شد؟
2.بچه ها تو دمو ی اول بازی نشون می ده می ریم یکی که داره مردم دار می زنه می کشیم ترور می کنیم و حتی توی یکی از گیم پلی های بازی هم بود اما من به این ماموریت بر نخوردم
3. بچه ها تو دمو پشتمون 1 تیر کمان زنبوری هست اما تو بازی من حتی یک همچین چیزی دست دشمنامم ندیدم

4. من شنیدم این نسخه اصلی بازی نیست اگه نباشه نسخه کاملش کی میاد؟

خلاصه که حالم خیلی گرفتس لطفا کسایی که تموم کردن یا در باره این مطالب اطلاعاتی دارن کمک کنن و منو از این حالت نجات بدن چون من رو این بازی خیلی حساب می کردم اما اخرش ... .ممنون:(:((:mad::confused::-"

بچه ها لطفا یکی که بازی تموم کرده جواب مارو بده راحتمون کنه.ممنون:blushing::biggrin1::love:

من داشتم ميرفتم يكهو گير كرد گفتم الان 3چراغ ميده خاموش كردم دوباره روشن كردم منتهي تو بازي نرفتم باز ي مثله اينكه بعضي جاها گير ميكنه هان؟؟؟:confused:
نه این Xbox 360 که تو این چند وقته ماله خیلی ها داره هنگ می کنه
موندحالا چرا ماله همه یا هم اینطوری شده که هی وسط بازی ها هنگ می کنه ( کلی دارم می گم )

درود
اقا شرمنده من memory bloc4 گیر کردم دیگه ماموریتها رو صفحه نمیاد همون اولش انگلیسیمم تعطیله چه کار کنم
مشکلی نیست :biggrin1:
باید بری به اورشلیم.نقشه رو بزن،برو سمت چپ نقشه و انجا روخوب بگرد.سعی کن از روی پشت بام ها بری و از اولین برجی که دیدی بالا برو و منطقه رو برسی کن :biggrin1:. از اینجا به بعد اسون میشه.تمام برجها با علامت شاهین مشخص میشن. یکی یکی برجها رو برو بالا تا ماموریتهای جانبی پیدا بش. چند تا از اون معموریتها رو رد کنی علامت حشاشیون تو نقشه چشمک میزنه و ماموریت اصلی رو بهت میده :biggrin1:
داره فوق العاده میشه :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or