Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امشب رو تا صبح جلو تلویزیون زندگی می کنم.

واقعا دیگه طاقت ندارم.یه فایلش 12% و یکیش 96%

به زودی اطلاعیه مرگم بر اثر ذوق زدگی رو تو سایت میزنن

چیپس و تخمه هم آماده هست.

بچه ها کسی این جا بازی نکرده هنوز ؟

امشب رو تا صبح جلو تلویزیون زندگی می کنم.

واقعا دیگه طاقت ندارم.یه فایلش 12% و یکیش 96%

به زودی اطلاعیه مرگم بر اثر ذوق زدگی رو تو سایت میزنن

چیپس و تخمه هم آماده هست.

بچه ها کسی این جا بازی نکرده هنوز ؟

من الا ن خو نه دوستم بودم Download تموم شده بوده بعدش Write کردیم من یه 5 دقیقه نگاه کردم گرافیکش خیلی باحال بود حالا خودم گرفتم باید و صلش کنم رو HD TV اونوقت حال کنم - فکنم امشب دسم برسه .

شما که گفتید برای fear میاد پس پول تاکسی الکی ندادید !
ضمنا اگه دقت کرده باشید من گفتم امشب احتمال زیاد و فردا حتما !!!
:-"

باز بهرحال شرمنده ایم

اره من واسه F.E.A.R -چون کشته مردشم بازی های سوم شخص کمتر بازی میکنم .
ولی.........................
اون نقل قل 1ساعت کوبیدم رفتم برای من نبود دوست عزیز.
..............................................................................................................

ولی گرافیک بازی عالی است .

وای خدا هرکی با ایران xbox در ارتباط هست بگه این را برای نمایندگی شیراز بفرستند روی سیدی ridata نزنه البته ببخشید ها که اینجا گفتم در کل منظورم این بود کسی در شیراز میدونه بازی کجا زود میاد

بابا تو رو خدا اینقدر تعریف نکنید نمیگید دل ما اب میشه از موقعی که مدرسه های لعنتی باز شده مامانم
دسته های 360 رو برداشته تا الان حداقل 5 تا بازی رو که به شدت منتظرشون بودم بازی نکردم ای ..... به این
زندگیه ت....ی

وای خدا هرکی با ایران xbox در ارتباط هست بگه این را برای نمایندگی شیراز بفرستند روی سیدی ridata نزنه البته ببخشید ها که اینجا گفتم در کل منظورم این بود کسی در شیراز میدونه بازی کجا زود میاد

اطلاعیه سایت Iranxbox :
اطلاعیه
Assassin's Creed دوشنبه در نمایندگی شیراز
بازی بسیار زیبای Assassin's Creed روز دوشنبه ، بیست و یکم آبان ماه ، از صبح آماده فروش است.
لازم به ذکر است که بازی ها روز یکشنبه ، بیستم آبان ماه بدست نماینده مربوطه رسیده و در صورتی که به موقع اقدام به دریافت بازی ها کنند ، ممکن است بازی ها از یکشنبه بعد از ظهر نیز آماده فروش باشند. پس برای اطمینان بیشتر ، با فروشگاه مربوطه تماس بگیرید.

بچه ها فقط می تونم بگم UBISoft ترکونده.

خاک تو سر EA :punish:(فقط خواستم این شکلک رو استفاده کنم)

خیلی بازی توپههههههههههههه.

رسما نمره 20 رو از 10 میدم به این بازی.بچه ها کنترل این الطیر خیلی باحاله.محیط بازی خیلی خوشگله.

دیگه حرفم نمیاد. :baby:

یا حضرت UBI Soft :worthy:

بچه ها فقط می تونم بگم UBISoft ترکونده.

خاک تو سر EA :punish:(فقط خواستم این شکلک رو استفاده کنم)

خیلی بازی توپههههههههههههه.

رسما نمره 20 رو از 10 میدم به این بازی.بچه ها کنترل این الطیر خیلی باحاله.محیط بازی خیلی خوشگله.

دیگه حرفم نمیاد. :baby:

یا حضرت UBI Soft :worthy:
جان مادرتون تعریف نکنید از این بازی به قرآن گریم گرفت من از الان تا وقتی کنسولم دسم برسه نمیام تو این تاپیک
خدانگهدار تا اون موقع :((

من بدبخت بازی رو دیدم و دارم گریه می کنم.قابل باور نیست.بذارید بگم داداشم چند تا پس گردنی بزنه از خواب بپرم. :punish: ----> صحبت ها: ( پدرام بیدار شو...شترهق....پدرام با تو هستم بیدار شوووو...شترهق)

آقا تعریف نمی کنم دیگه.من تا صبح بیدارم.تخمه و چیپس هم آمادست.یه شیشه ... هم کنارش میزنیم تا صبح صفا صمیمیت.

من بدبخت بازی رو دیدم و دارم گریه می کنم.قابل باور نیست.بذارید بگم داداشم چند تا پس گردنی بزنه از خواب بپرم. :punish: ----> صحبت ها: ( پدرام بیدار شو...شترهق....پدرام با تو هستم بیدار شوووو...شترهق)

آقا تعریف نمی کنم دیگه.من تا صبح بیدارم.تخمه و چیپس هم آمادست.یه شیشه ... هم کنارش میزنیم تا صبح صفا صمیمیت.

لوس نشو;)

جدا داری بازی میکنی؟

یکم از محیط و گیم پلی و... صحبت کن

دهنم آب افتاد

محیطش واقعا زیباست.مثل رویاست.خیلی زیبا باز سازی کردن قرون وسطی رو.

حرکات الطیر خیلی حرفه ای و جالبه.حساب کنید شاهزاده ایرانی پارکور کار باشه(از این ورزشا که رو در و دیوار بالا میرن)

ولی همش جدا...تیکه فیلم های بازی جدا... من شدیدا کف کردم.

فعلا بای بای برم بقیشو بازی کنم.

• Like
Reactions: aramin

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or