Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
محیطش واقعا زیباست.مثل رویاست.خیلی زیبا باز سازی کردن قرون وسطی رو.

حرکات الطیر خیلی حرفه ای و جالبه.حساب کنید شاهزاده ایرانی پارکور کار باشه(از این ورزشا که رو در و دیوار بالا میرن)

ولی همش جدا...تیکه فیلم های بازی جدا... من شدیدا کف کردم.

فعلا بای بای برم بقیشو بازی کنم.

مرسی جواب دادی فقط یه چیزی یادم اومد ممنون میشم جواب بدی

این که میگن بازی به سبکه GTA هستش درسته؟

( خدایی من که فردا بگیرم تا ace combat و call4 زو تموم نکنم بهش دست نمیزنم

تازه بعدشم آنچارتده) خداییش تا حالا اینهمه بازیه توپ پشت هم دیده بودید؟

خداییش تا حالا اینهمه بازیه توپ پشت هم دیده بودید؟

اینو خوب اومدی .
خیلی وقت بود چند تا عنوان توپ پشت سر هم نیومده بود .

من که فقط منتظر GTA و DMC 4 و PES 2008 /J نشستم ... :love:

تا اینجا کسی دروست و حسابی در مورد این بازی توضیح نداده به چه صورت هست داستانش چیه ؟

یا منوش به چه صورتی هست؟

ولی این جور که بوش میاد اونایی که شارژر دسته ندارند بهتره چند تا باطری بقل دستشون باشه .. :laughing:

آقا بازيشو گرفتم واقعا شاهكاره باور كنيد خودمو به زور رسوندم اينجا تا يه پست بدم اصلا نمي تونستم از سرش بلند شم مثل اينكه صحبتهايي در مورد مسافرت در زمان و اينجور مسائل حقيقت داشته (توضيح بيشتر طبق قوانين وجود ندارد :)) قسمت آموزشيش واقعا جالب بود كنترل بازي هم به دليل حركات زياد كاراكتر به صورت كليدهاي تركيبي انجام ميشه (البته نه همش ) ولي اصلا ناراحت كننده نيست گرافيك هم كه فكر كنم نيازي به توضيح نباشه همه مي دونن :cheesygri . در مورد مشكلات هوش مصنوعي و حركات كاراكترها و NPC ها تا اين لحظه من به هيچ عنوان حركت يا عكس العمل غير طبيعي و تابلويي نديدم و بايد بگم هوش مصنوعي فراتر از فوق العاده است تا بازي نكنيد متوجه نمي شيد چي مي گم (تو يه صحنه از بالاي يه خونه پريدم جلوي زنه نزديك بود سكته واقعا عكس العملش جالب و طبيعي بود :biggrin1: ) فقط مهدي جان DVD هاتو خيلي گرون ميدي بخاطر يه Label روي DVD و يه كاور با كيفيت تر كه 1000 گرون تر نميدن فوق 500 تومن گرون مي كنن ( قابل توجه دوستانDVD هم HP هستش ) . من بايد سريع برم . :cheesygri;)

west هنوز بازی رو نیورده برای اینکه کم نیاره گفت دیشب تو مغازه ست ولی هنوز نیورده هر کی هم میخواد بخره الکی میگن که الان بازی نمیدیم ار کجا بدونیم شاید شما فروشنده ای پس الکی west نرید چون هنوز نیورده:mad:

west هنوز بازی رو نیورده برای اینکه کم نیاره گفت دیشب تو مغازه ست ولی هنوز نیورده هر کی هم میخواد بخره الکی میگن که الان بازی نمیدیم ار کجا بدونیم شاید شما فروشنده ای پس الکی west نرید چون هنوز نیورده:mad:
West بازيرو امروز مي فروخت صبح ازش خريدم . پس من از كجا خريدم دارم بازي مي كنم ؟

خوب يه من وقت دارم تا گفته هاي بالا رو كامل كنم . گزافيك بازي خيلي عاليه و مي تونم بگم حرف نداره فقط تكسچرها يكم كيفيتشون پايينه كه البته زياد به چشم نمي ياد . بالا رفتن از پله ها خيلي ابتدايي درست شده و براي يه بازي سوم شخص خيلي توي ذوق مي زنه اصلا انگار پله اي وجود نداره و از يه سطح شيبدار داره بالا ميره . :) كلا بازي به سبك NFS شروع ميشه يعني توي مرحله اول همه تجهيزات رو داري كه يه اتفاقاتي مي افته كه تمام اونها رو از دست مي دي حتي درجه سلامتيت هم به حالت كم بر مي گرده درجه سلامتي بازي هم مثل بازيهايي همچون COD با پناه گرفتن و ضربه نخوردن باز مي گرده . مرحله اول هم توي يه شهر كوهستاني مانند مي گذره در مقر آدمكشان :cheesygri . كه فقط خوراكه از بلندي شيرجه بري توي كاه و يونجه ها :biggrin1:

اقايون محترم سري هم به نكس جن بزنيد
عجب بازي هايي اوردي كه بهترينشون assasins creed است
smack down هم اورده فوق العادس من رفتم بخرم شما هم بياييد

بابا این جا تبلیغات نکنید.اینجا فقط درباره Assassins Creed هست.

میلاد قبول داری کل بازی یه طرف شیرجه زدناش یه طرف ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or