امشب رو تا صبح جلو تلویزیون زندگی می کنم.
واقعا دیگه طاقت ندارم.یه فایلش 12% و یکیش 96%
به زودی اطلاعیه مرگم بر اثر ذوق زدگی رو تو سایت میزنن
چیپس و تخمه هم آماده هست.
بچه ها کسی این جا بازی نکرده هنوز ؟
شما که گفتید برای fear میاد پس پول تاکسی الکی ندادید !
ضمنا اگه دقت کرده باشید من گفتم امشب احتمال زیاد و فردا حتما !!!
باز بهرحال شرمنده ایم
وای خدا هرکی با ایران xbox در ارتباط هست بگه این را برای نمایندگی شیراز بفرستند روی سیدی ridata نزنه البته ببخشید ها که اینجا گفتم در کل منظورم این بود کسی در شیراز میدونه بازی کجا زود میاد
اطلاعیه
Assassin's Creed دوشنبه در نمایندگی شیراز
بازی بسیار زیبای Assassin's Creed روز دوشنبه ، بیست و یکم آبان ماه ، از صبح آماده فروش است.
لازم به ذکر است که بازی ها روز یکشنبه ، بیستم آبان ماه بدست نماینده مربوطه رسیده و در صورتی که به موقع اقدام به دریافت بازی ها کنند ، ممکن است بازی ها از یکشنبه بعد از ظهر نیز آماده فروش باشند. پس برای اطمینان بیشتر ، با فروشگاه مربوطه تماس بگیرید.
unish
فقط خواستم این شکلک رو استفاده کنم)جان مادرتون تعریف نکنید از این بازی به قرآن گریم گرفت من از الان تا وقتی کنسولم دسم برسه نمیام تو این تاپیکبچه ها فقط می تونم بگم UBISoft ترکونده.
خاک تو سر EAunish
فقط خواستم این شکلک رو استفاده کنم)
خیلی بازی توپههههههههههههه.
رسما نمره 20 رو از 10 میدم به این بازی.بچه ها کنترل این الطیر خیلی باحاله.محیط بازی خیلی خوشگله.
دیگه حرفم نمیاد. :baby:
یا حضرت UBI Soft :worthy:

unish: ----> صحبت ها: ( پدرام بیدار شو...شترهق....پدرام با تو هستم بیدار شوووو...شترهق)من بدبخت بازی رو دیدم و دارم گریه می کنم.قابل باور نیست.بذارید بگم داداشم چند تا پس گردنی بزنه از خواب بپرم.unish: ----> صحبت ها: ( پدرام بیدار شو...شترهق....پدرام با تو هستم بیدار شوووو...شترهق)
آقا تعریف نمی کنم دیگه.من تا صبح بیدارم.تخمه و چیپس هم آمادست.یه شیشه ... هم کنارش میزنیم تا صبح صفا صمیمیت.