Multi Platform Assassin's Creed: Brotherhood

Assassin-Creed-Brotherhood-PS3-beta-exclusive.jpg

Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Q1 2011​

اولین عنوان در این سری که دارای بخش Multiplayer نیز خواهد بود احتمالا در پایان سال جاری میلادی منتشر خواهد شد.
ظاهرا داستان بازی در ادامه ی وقایع AC II واقع خواهد شد جایی Ezio Auditore da Firenze بعد از حوادث بازی قبل هم اکنون به مقام استادی فرقه رسیده وکنترل کننده ی همه ی حرکات گروه است.
اینبار Ezio قصد دارد با حمله به رم مرکز فرماندهی تمپلارها کار آن ها را یکسره وپرده از اسرار جدیدی بردارد...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
نیست زیر نویس؟ انقد Freak هست تون این قضایا همون روز که بیاد زیر نویس میکننش کافیه یه سایت اسکاتلندی بری همه تریلر ا زیر نویس داره.

سلام.سایت رو معرفی میکنی؟ چون اگه زیر نویس انگلیسی باشه من زیرنویسش نمیکنم.فایده نداره.مزه ترجمه شفاهی به همون زیرنویس کردن انگلیسیشه.نه ترجمه اش به فارسی.شما لطف کن بده سایت رو.ممنون

تقریبا 1 ماه 22 روز دیگه. Feb 22, 2011
ولی دلتو خوش نکن چون خبری از کرک نیست ! :d

این یوبی که سره H.A.W.X 2 این بلا رو سر ما آورده خدا میدونه سر این میخواد چیکار کنه !!! :-s
آقا این یکی دیگه جان خودم ارزش اوریجینال داره >:d<

ارزش داره ، من خودم پول orig ـشو هم گذاشتم کنار ، اما از کجا بخریم نسخه اورج رو ، تو ایران اونم !!!!!!!

خوب مشکل این هست که از استیم بخری ، باید آنلاین بازی رو دانلود کنی که من سرعت ـم 128 هست و ... ،
ولی یه کاری میشه کرد ، خود بازی رو ستاپ اصلی از یه جا source رو بخریم ، و از استیم یا ... سریال ـشو به صورت اورجینال بخریم .
اگه این hawx2 کرک بشه ، بی شک اساسین هم کرک میشه ، تا ریلیز اساسین باید منتظر کرک این هاکس باشیم .

خوب مشکل این هست که از استیم بخری ، باید آنلاین بازی رو دانلود کنی که من سرعت ـم 128 هست و ... ،
ولی یه کاری میشه کرد ، خود بازی رو ستاپ اصلی از یه جا source رو بخریم ، و از استیم یا ... سریال ـشو به صورت اورجینال بخریم .
اگه این hawx2 کرک بشه ، بی شک اساسین هم کرک میشه ، تا ریلیز اساسین باید منتظر کرک این هاکس باشیم .

همچین معلوم هم نیست به همین سادگی یوبی بیخیال شه اگه hawx2 کرک شه !
اساسینز خیلی بازیه بزرگتر و پر سودتریه نسبت به hawx2 ، واسه همین بعید نیست اگه این بازی هم کرک شد ، یوبی به هر در و تخته ای بزنه که شده برای یک مدت دیگه (هرچند کوتاه) دوباره یه تغیراتی رو DRM لعنتی :d ایجاد کنه که باز تو کف این بازی هم بمونیم ! :(

به خاطر همین گفتم اگه هاکس کرک شه ، اساسین کرک میشه چون ، مدتی زیادی برای pc تاخیر خورده و نمیتونن دیگه بیشتر از این تاخیر بدن چون واقعا به اعتبارشون لتمه وارد میکنه .
و همچنین وقت خیلی خیلی کمی داره تا راه نفوذ رو پیدا کنه و بعدش اون رو از بین ببره ،
پس خیلی درصد کمی رو اگه هاکس کرک شه داریم که اساسین کرک نشه .
فقط الان چشم ـمون به هاکس 2 هست .

سر قضیه ی کرک Assassins creed 2 تو انجمنی دیگر یه تاپیک باز کردیم و شونصد صفحه شد تا این بازی رو بتونیم بازی کنیم ... حدود یه ماه پس از انتشار رسمیش تونستیم بازی رو یه مرحله بریم ...
از همون لحظه قلک خریدم و پول جمع کردم و کنسول خریدم ... به شما هم همین پیشنهاد رو دارم ...

ببینید ، کنسول داران با 4000 تومن دو تا بازی hawx 2 و AC:BH رو بازی کردن و پی سی داران دارن دنبال راهی برای خرید اورجینال این بازی رو میکشن ... :((

سر قضیه ی کرک Assassins creed 2 تو انجمنی دیگر یه تاپیک باز کردیم و شونصد صفحه شد تا این بازی رو بتونیم بازی کنیم ... حدود یه ماه پس از انتشار رسمیش تونستیم بازی رو یه مرحله بریم ...
از همون لحظه قلک خریدم و پول جمع کردم و کنسول خریدم ... به شما هم همین پیشنهاد رو دارم ...

ببینید ، کنسول داران با 4000 تومن دو تا بازی hawx 2 و AC:BH رو بازی کردن و پی سی داران دارن دنبال راهی برای خرید اورجینال این بازی رو میکشن ... :((
باو از این حرفها تو انجمن PC نزن. چون ممکنه بقیه بریزن سرت و یه کاری کنن که بن شی. درست مثل همون همون اتفاقی که چند روز پیش تو تاپیک HAWX 2 افتاد.

یه نظر من هکرا منتظرن اساسین بیاد تا کرک هاوکس هم با اساسین بدن بیرون.!
تگه الان بدن بیرون بعدا باید دوباره برای اساسین کار کنن؟:-/

این کرک برای ac دیگه گذاشته نمیشه ، چون اعتراض ها برای DRM خیلی زیاد شده ، شاید یه DRM آفلاین بسازن ؟!!!!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or