تو منو برو تو قسمت DNA.دوستان اگه به مموری رو 50 درصد رفته باشیم و بازی تموم شده باشه (داستانی) چطوری میشه ادامشو رفت؟
کلا چندتا Memory sequence هست؟
چند تا سوال داشتم
1. تو این hide out این تابلو های خالی رو چجوری پر کنیم ؟ دیوار پر تابلو هست ولی همشون خالیه
2. تو همون hideout چند تا مانکن چوبی هستن که باید لباس و اینا روش باشه ولی همشون خالیه . اونا رو چجوری پر کنم ؟
3. این پازلی که تو آرنا هست . همون مکان گرد خیلی بزرگ که گلادیاتور ها میجنگن اون پازل دقیقا کجای اونه ؟
مرسی
دوست من اول شخص که بازی نمی کنی اوپن ورلده!تازه یه اوپن ورلد معمولی نیست چون کل روم را یه جا لود می کنه!این مشکل تو همه ی اوپن ورلد ها هست...سلام دوستان
شاید این حرفی که دارم می زنم خیلی کلیشه ای باشه من معمولا اصلا عادت ندارم برای بازی ایراد بگیرم.
از دیشب شروع کردم به این بازی واقعا حالم گرفته شد خیلی این بازی از لحاظ گرافیکی مشکل داشت
به عنوان نمونه فرو رفتن پا داخل سنگ فرش و فرو رفتن شمشیر با غلاف به داخل بدن که در شماره 1 و2 بازی هم به وضوع دیده می شد و...
سلام دوستان اون سه تا قطعه آخر زره رومولوس رو چطور پیدا کنم ؟
شمشیر الطیر چطور به دست می آد؟ ممنون
شاپ کئست ها مال یه سری ایتم مخصوص مثل زره وشمشیر ....... که با پیدا کردن یه سری ایتم که اسمشون رو تو کوئسته نوشته میتونی بازشون کنیآقا جریان این shop quest ها چیه . چجوری باید بازشون کنیم ؟