MehradCreed
کاربر سایت
فقط باید دعا کرد...رفت مسجد و خدا خدا کرد.!!#اگه قرار باشه که اینا مسخره بازی دربیارن و نذارن رو همین فریمورمون بازی کنیم که من خودمون از سقف آویزون میکنم! نمیدونم این دیگه چه صیغه ای بود وسط دعوا ماکروسافت اورد وسط! تاو این تعدد بازی!
حالا چند روز تا عرضه رسمی مونده؟
خدارو شکر BO با Old xbox Dashboard اجرا شد خیالمونو 58% راحت کرد ولی....شور میزنه بی صّاحاب
AC2ـشو من دارم مُنتِها HDـه:dای بابا!من تقریبا همه ی تریلرهاش را دارم.عظیم ترین مجیموعه ی تریلر های AC,به صورت SD,بدو بدو تموم شد!:d
ولی جدا خیلی چیز عجیبی برام اسپویل نشد!
منظورم از اسپویل داستان نیست
کمبو ها و صلاح ها و کلا نوع اوری های بازی رو میگم
مثلا تو AC2 هیدن گان یا ماموریت های فرعی برای لباس آلطَییر یا مثلا قابلیت اپدیت زره و اینا کلا...
وگر نه داستان تو تیرلر اسپویل نمیشه که مگه خر کلشونو گاز گرفته داستانو لو بدن:d
چه خیط!:dکی تونستی AC2 بازی کنی؟الان چی داری (360)یه چیز جالب بگم.من سال 2007 یه xbox 360 پریمیوم خریدم و اولین بازیش که طرف بهم مجانی داد assassins creed 1 بود.بعد گذشت و گذشت تا رسید سر AC2 که گفتن برید آپ تو دیت کنید و این حرف ها.ما هم دادیم دستگاه را به یه جایی و رفتیم,بعد از دو روز پس گرفتیم,شروع کردیم به AC2 بازی کردن و بازی را تموم کردیم.بعد از تموم کردن که به حالت فری بازی در میاد یکمی شروع کردیم به دویدن که بازی فریز کرد!و بعد از اون دستگاه سه چراغ کرد.دقیقا بین دو تا AC کار کرد!
منم فکر کنم یه زفیر داشتم زمانه AC1 وقتی گذاشتم تو دستگاه نیم ساعت بعد 360ـه به شهادت رسید
گرچه اونموقع درست شد اشکال از برق بود ولی گمونم 3-4 روز از کاور AC1 شکه میشدم دوره دسته الطیر 3 چراغ میدیدم!3چراغ پرسپولسی که باعث افول 360 میشه:dکلا افوله این رنگ