MehradCreed
کاربر سایت
تصاویر مربوط به تریلر رو فریدون زحمتشو کشیدتصاوير بالا ربطي به اين تريلري كه گفتم نداره . . .
تریلر مجده یک گیم پلی بهتر و سریع تر از پیش رو میده
چیزی که در ابتدا میبینیم چهره لئوناردو هست که پیر تر شده (ایشالله که جدی ترم شده باشه)و درمورد یکی از ماشین های جدیدش (داوینچی)داره با اتزیو صحبت میکنه
در ابتدای تریلر نکته چشم گیر و دلنشینی خواهیم دید!زوبینی که قبلا قرار بود الطیر داشته باشه که نداشت!حالا اتزیو فعلا دارتش و تیر اندازیش رو هم نشون داد!مدل تیر اندازیش هم مثله Hidden Gun هست فقط خیلی تیز و فرز تر نشونه گیری میکنه و در عرض صدم ثانیه پخ پخ!و نکته بعدی این بود که تیغ های سمی که در AC2 فقط میتونستیم به پشت دشمن رفته و مثله تیغ مخفی اون رو در بدن فرو کنیم تا بمیرد حالا میشه با مکانیزم همون زوبین و تپانچه مخفی ازش استفاده کرد یعنی از دور میتونیم شلیکش کنیم
و بعد ماشین تانک مانند داوینچی که ظاهر خیلی عجیب قریبی داشت بیشتر شبیه وسایل های شرقی (چینی)بود
کومبو ها فوق العاده بیشتر شدن و معلومه تمرکز زیادی روی این بخش داشتند که واقعا هم لازم داشت
اتزیو خیلی قوی بود تر از قبل شده و به سرعت سرباز های سلاح سنگین رو از پا دراورد (البته باعضی ها از این حرکت یوبی خیلی خوشحال نشدند و به جنگ های AC2 دلبستگی بیشتری پیدا کردند که البته من جزو این افراد نیستم:d)
یه نیم نگاهیم به ماشین پرنده و قایقی که اون سلاح گرم حمل میکنه و اون کالاسکه!چیزی که کاملا مُبرَمه استفاده از صلاح گرم برای اولین بار در سری AC هست (به جز هیدن گان)و این احتمال هست که از این به بعد صلاح گرم هم در این سری ببینیم
از نظر گرافیکی هیچ تغییری دیده نمیشه و از نظر گرافیک همون AC2 هست البته به نظر من لباس اتزیو به در BH اندازه 2 طبیعی نشون نمیده یعنی در AC2 شما جزییات دوخت و دوز رو در لباس میدیدی ولی اینبار ظاهرا به اون طبیعی نیست
درخت ها هم بد تر شدن یعنی از اون حالت طبیعی درومده بودن و شبیه درخت های AC1 شده بودند که البته تو ذق میزد
ديگه Ezio با Crassbow هال مي كنه
جفتی اشتباه گفتین:dادش بخیر قبل از AC 1 اولین تریلرایی که پخش شد از بازی یکیش این بود الطائر Croosbow پرت میکنه منم همیشه اینجور کارا رو دوست داشتم اشتیاقم دوبرابر شد اما انگاری یوبی یادش رفته بود که بزاره تو بازی :biggrin1:
اصلش Crossbowـه
معلومم نیست یهو دیدی مثلهAC1 بی سرو صدا ورش دارن بعد بگن دیگه به سیستم بازی نمیخورد
آخرین ویرایش: