باید جعبه رو ورداری همراه سربازا راه بیفتی هر وقت اون خط شروع به خالی شدن کرد تغییر مسیر بده تا راه درستو بری دیالوگای سربازام راهنمای خوبیه.یکی از دوستان میگفت اگه ایگل ویژن بزنیم مسیر غلط و درست رو با تغییر رنگ نشون میده.
سلام یه سوال داشتم من این Copernicud Conspiracy رو دانلود کردم و نصب شد.تو صفحات قبل خوندم که یه سری مراحل اضافه میکنه به بازی که تو نقشه به شکل ستاره هستند.میخواستم بدونم فقط همین ها اضافه میشه یا چیز دیگه ای هماضافه میشه مثل map برای بخش مولتی بازی!؟
سلام - بعد از مدتها نمیدونم چی شد هوس کردم دوباره این بازی رو انجام بدم - بعدش یه جا گیر کردم - مجبورم این تاپیک رو از اعماق بازی سنتر بکشم بیرون !
دوستان : بعد از اینکه سزار - پاپ رو میکشه با سیب سمی! و فرار میکنه وازیو باید بره دنبالش - 4 دقیقه هم وقت داریم - اما اصلا راه رو پیدا نمیکنم - از هر طرف میرم میرسم به دیوارای بلند
قلعه هاکه نمیشه ازشون گذشت - یا باید کلی اینور اونور پرید تا راه رو پیدا کرد که اونطوری هم زمان تموم میشه! اصلا هم یادم نمیاد دفه قبل چطور اینجا رو رد کردم !
خواهشا کمک کنید - چون از اونجایی که یه بار هم بازی رو رفتم و الان یادم نمیاد خیلی رو مٌخَمه - واقعا دچار شکست روحی میشم !...