کشتیرانی اوایلش حوصله سربر هست. ولی الان معتادش شدم و به شدت آرامش بخشه. مخصوصا در شب و همراه با طوفان و بارش باران
نبردهای دریایی هم با آپگرید کشتی واقعا لذت بخش شده. خوبیش اینه مراحل خشکی هم زیاد داره و بالانس خوبی برقرار شده. بهتر از همه چیز هم داستانشه که مثل تمام اساسینزها عالیه ولی این نسخه تا اینجا بهترین داستان رو داشته.بهتر از شدوز هست؟متاسفانه من یکم عجولمو بازی اگه تو اون چند ساعت اول نظرم رو جلب نکنه دراپش میکنم.
سر این بازی هم همین اتفاق افتاد و دو روزی بازی رو رها کردم. تا اینکه دوباره رفتم سراغش و باید بگم wowکشتیرانی اوایلش حوصله سربر هست. ولی الان معتادش شدم و به شدت آرامش بخشه. مخصوصا در شب و همراه با طوفان و بارش باران
نبردهای دریایی هم با آپگرید کشتی واقعا لذت بخش شده. خوبیش اینه مراحل خشکی هم زیاد داره و بالانس خوبی برقرار شده. بهتر از همه چیز هم داستانشه که مثل تمام اساسینزها عالیه ولی این نسخه تا اینجا بهترین داستان رو داشته.
در کل بسی لذت بخشه. حتما بازیش کنین
دنیاشون خیلی متفاوته. شدوز هم من ازش لذت بردم. ولی تا اینجا بلک فلگ بیشتر بهم چسبیده.بهتر از شدوز هست؟
بلک فلگ قطعاً جز 3 نسخه برتر فرنچایزه؛ به نظر من نسخه اصلیش Shadows قورت میده چه برسه ریمیک اشبهتر از شدوز هست؟
جالبه فک کردم اشرف اسماعیل بدبخت این حرفو زده.کاگردان بازی چه مظلومه :
ریچارد نایت، کارگردان بازی در واکنش به همزمانی انتشار اپدیت New Game پلاس با تاریخ ریلیز GTA 6 گفت:
«لطفاً وقتی GTA 6 منتشر شد، بازی ما را هم تجربه کنید.»
پ.ن: با احترام بسیار زیاد برای این اثر فوق العاده ولی در اون تاریخ فکرررررررررر نکنم
نیاز نداره.دوستان عزیز این بازی نیازی به اینترنت داره یانه ؟ چون میخوام بازی بگیرم اگر نت یهو قطع بشه میشه بازی کرد یا نه سپاس
روشن باشه.يسوال دارم اين advanced parkour رو پيشنهاد ميديد ان يا اف باشه بهتره؟