Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

من باورم نمی شه این بازی با گرافیک مدیوم با تکسچرهای الترا های با ری تریسینگ اکستندد روی زوتک زون که معادل همان راگ الای ایکس می شه بین 40 تا 50 فریم روی 1080P FSR Q داره می ده حتی افکت موهاشم به طور کامل گذاشتم البته فریم جنریشن هم روشنه 2X MODE
هم گرافیک عالیه هم بهینه سازی

🔵 کاگردان بازی چه مظلومه :

ریچارد نایت، کارگردان بازی در واکنش به هم‌زمانی انتشار اپدیت New Game پلاس با تاریخ ریلیز GTA 6 گفت:

«لطفاً وقتی GTA 6 منتشر شد، بازی ما را هم تجربه کنید.»

پ.ن: با احترام بسیار زیاد برای این اثر فوق العاده ولی در اون تاریخ فکرررررررررر نکنم

متاسفانه من یکم عجولم :D و بازی اگه تو اون چند ساعت اول نظرم رو جلب نکنه دراپش میکنم.
سر این بازی هم همین اتفاق افتاد و دو روزی بازی رو رها کردم. تا اینکه دوباره رفتم سراغش و باید بگم wow\m/کشتیرانی اوایلش حوصله سربر هست. ولی الان معتادش شدم و به شدت آرامش بخشه. مخصوصا در شب و همراه با طوفان و بارش باران:xنبردهای دریایی هم با آپگرید کشتی واقعا لذت بخش شده. خوبیش اینه مراحل خشکی هم زیاد داره و بالانس خوبی برقرار شده. بهتر از همه چیز هم داستانشه که مثل تمام اساسینزها عالیه ولی این نسخه تا اینجا بهترین داستان رو داشته.

در کل بسی لذت بخشه. حتما بازیش کنین

متاسفانه من یکم عجولم :D و بازی اگه تو اون چند ساعت اول نظرم رو جلب نکنه دراپش میکنم.
سر این بازی هم همین اتفاق افتاد و دو روزی بازی رو رها کردم. تا اینکه دوباره رفتم سراغش و باید بگم wow\m/کشتیرانی اوایلش حوصله سربر هست. ولی الان معتادش شدم و به شدت آرامش بخشه. مخصوصا در شب و همراه با طوفان و بارش باران:xنبردهای دریایی هم با آپگرید کشتی واقعا لذت بخش شده. خوبیش اینه مراحل خشکی هم زیاد داره و بالانس خوبی برقرار شده. بهتر از همه چیز هم داستانشه که مثل تمام اساسینزها عالیه ولی این نسخه تا اینجا بهترین داستان رو داشته.

در کل بسی لذت بخشه. حتما بازیش کنین
بهتر از شدوز هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or