اصلا هنر هک اینکه شما مخفی بمونی به فرض یکی از خفن ترین رووت کیت ها بعد از 4 5 سال توسط کسپر شناسایی شدحالا من که تخصص ندارم نمیتونم نظر بدم ولی بالاخره افرادی هستن که این چیزارو برن در بیارن اگه فایل ها مشکل دار باشه صداش در میاد تو نت پخش میشه. بالاخره ۴ تا آدم که این فایل ها رو موشکافی کنه هست برن قضیه رو در بیارن.
این دیگه پستم اخرم به درخواست دوستاناین بحث رو هواییه به نظرم.
اگه بگیم که هایپروارز میتونه بدافزار باشه یا مشکل امنیتی ایجاد کنه خب اصلا نباید سمت هیچ نوع کرک دیگه ای هم رفت.
نه فقط هایپروارز ، هر نوع کرکی میتونه بدافزار باشه و ریسک امنیتی داشته باشه.
کرکر معتبر و غیر معتبر اصلا معنی نداره (حداقل بین هایپروارز و مثلا اون معتبرها !)
مثل اینکه بگیم دزد یا متجاوز باشرف و بیشرف داریم!
این ریسک کی لاگر، ماین ، تروجان و... همیشه با این فایلهای exe وجود داره.
=======
این بحث رو باید تو تاپیک خودش ادامه داد.
اینجا خیلی ها روی کنسول بازی میکنن و اصلا طرف صحبت این بحث نیستن.
بیخود تاپیک رو میاریم بالا.
آقا ولمون کن سه صفحست هی داری نق میزنی فولان میشه و بیسار ... چند تا از رفیقای من با کارت گرافیک 5080 و سیستمای بالا دارن با این مدل کرک بازیاشونو اجرا میکنن نه فشاری به سخت افزارشون وارد میشه نه چیزیاین دیگه پستم اخرم به درخواست دوستان
توی همین پست اتفاقا گفتم چرا هایپر خیلی خیلی خیلی خطرناک تره
مثالت درست نیست دزد با شرف که پارادوکسه اما بین افتابه دزد با شاه دزد با راهزن با خفت گیر چرا خیلی فرقه
خفت کن بعضا حتی گرفته طرف ک... یا کشته حال انکه افتابه دزد داشتیم فلش ضبط ماشین دزدیده
اینجا هم همینه شما برای کرک هایپر اساسی ترین دسترسی ها سیستمی که می دی هیچ اساسی ترین سیستم های محافظتی هم می زنی غیر فعال می کنی
می دونی مشابه چی می مونه اینکه یکی باند گرون می خره می ذاره جای فابریکی در ماشین درشم همیشه قفل می کنه دزدگیرشم به بوق ماشین متصله برای باتری ماشینشم قفل می ذاره با کاپوتش با کسی که یک بیضی رده بالا می خره یا اصلا کامپوننت 3WAY می خره می ذاره طاقچه لپ تاپشم می ذاره صندلی جلو در ماشینم باز می ذاره بعد می شه عین دوست من جلوی خودمون توی قهوه خونه روز روشن در کسری از ثانیه همه چیز برد مورد اولیه چون زمان بره مجهولم هست چیز با ارزشی نمی بینه کارشم سخت تره خیلی کمتر اتک می خوره اما شما در ماشینت قفل نکن چند دقیقه بعد اتک خوردی
حالا اینجا هم همینه در خونه بازه و هر لحظه ممکنه به فنا بری
تا آخرین آمار رسمی منتشرشده توسط شرکت Take-Two Interactive، بازی Grand Theft Auto V حدود ۲۳۰ میلیون نسخه در سراسر جهان فروخته است. این رقم در گزارش مالی ماه مه ۲۰۲۶ اعلام شد.با اعلام رسمی یوبیسافت، سری Assassin’s Creed از زمان عرضه اولین بازی تا این لحظه، نزدیک به 250 میلیون نسخه فروخته است.میزان فروش کلی این فرنچایز در سالهای مختلف به شرح زیر است:
- 2010: 20 میلیون نسخه
- 2014: 73 میلیون نسخه
- 2016: 100 میلیون نسخه
- 2019: 140 میلیون نسخه
- 2020: 155 میلیون نسخه
- 2022: 200 میلیون نسخه
- 2025: 230 میلیون نسخه

من در ماشینم رو باز میزارم ، یه چهارپایه میزارم تو کوچه و میشینم نگاش میکنم.این دیگه پستم اخرم به درخواست دوستان
توی همین پست اتفاقا گفتم چرا هایپر خیلی خیلی خیلی خطرناک تره
مثالت درست نیست دزد با شرف که پارادوکسه اما بین افتابه دزد با شاه دزد با راهزن با خفت گیر چرا خیلی فرقه
خفت کن بعضا حتی گرفته طرف ک... یا کشته حال انکه افتابه دزد داشتیم فلش ضبط ماشین دزدیده
اینجا هم همینه شما برای کرک هایپر اساسی ترین دسترسی ها سیستمی که می دی هیچ اساسی ترین سیستم های محافظتی هم می زنی غیر فعال می کنی
می دونی مشابه چی می مونه اینکه یکی باند گرون می خره می ذاره جای فابریکی در ماشین درشم همیشه قفل می کنه دزدگیرشم به بوق ماشین متصله برای باتری ماشینشم قفل می ذاره با کاپوتش با کسی که یک بیضی رده بالا می خره یا اصلا کامپوننت 3WAY می خره می ذاره طاقچه لپ تاپشم می ذاره صندلی جلو در ماشینم باز می ذاره بعد می شه عین دوست من جلوی خودمون توی قهوه خونه روز روشن در کسری از ثانیه همه چیز برد مورد اولیه چون زمان بره مجهولم هست چیز با ارزشی نمی بینه کارشم سخت تره خیلی کمتر اتک می خوره اما شما در ماشینت قفل نکن چند دقیقه بعد اتک خوردی
حالا اینجا هم همینه در خونه بازه و هر لحظه ممکنه به فنا بری
باید دست کن 5 تا 7 ساعت به بازی فرصت بدی.جلوتر که بری تنوع ماموریت بسیار زیاد میشه.بازی خیلی ماموریت خشکی داره.مثلا خدمه کشتیتو باید پیدا کنی که هر کدوم داستان و ماموریت منحصر بفرد خودشونو دارند و داستان هرکدامشون یجوره.یا باید 5 تا کلید پیدا کنی برای لباس لجند که هرکدامشون یک باسه و اونم هر کدومش داستان منحصر بفرد داره و خشکی هست همش.۳ ساعت اول همه چیز عالی بود. ولی جلوتر که رفتم خورد تو ذوقم. این اساسینزه یا شبیه ساز کشتی رونی؟![]()
دقیقا به همین دلیل نسخه های Brotherhood و Unity در صدر قرار میگیرن . یونیتی حتی قایق بادی هم نداره توش۳ ساعت اول همه چیز عالی بود. ولی جلوتر که رفتم خورد تو ذوقم. این اساسینزه یا شبیه ساز کشتی رونی؟![]()
هرجا بخوای بری On Foot میری ( در حال نوشتن این جمله دلم واسه آرنو تنگ شد ) .ماکان با این جملت یاد فیلم زرد قناری افتادم . یه پیکان جوانان به رنگ زرد قناری بود طرف خریده بود شب اومد لب پنجره نشست تا صبح نگهبانی میداد ، دم سحر خوابش برد وقتی بیدار شد دید ماشین نیستمن در ماشینم رو باز میزارم ، یه چهارپایه میزارم تو کوچه و میشینم نگاش میکنم.
ببینم که تخm داره بیاد اتک بزنه؟!![]()