اینکه میبینم یکی حس راه رفتن رو پشت بوم تو سری رو درک کنه، خوشحالم میکنهآخ که دلم چقدر تنگ شده بود برای اینکه بدون اسب تو دل شهر های تو در تو همه رقص کنان و شاد ، روی پشت بوما با Outfit های همیشه جذاب Assassin ها تو بازی بگردم ، فقط می تونم بگم بازی کنید و نهایت لذت رو ببرید(راستی یادتون نره که تو قسمت Exchange شمشیر های Altair و Ezio و لباس Conor رو بگیرید اگه دوست دارید! ، کیفیت عکس ها داغونه اما فقط خواستم این حس خوب پرسه زدن روی پشت بوم ها رو باهاتون سریع به اشتراک بذارم)
View attachment 413010 View attachment 413011 View attachment 413012

حالا ماها و همه به UBI گیر میدیم.
ولی انصافا اگه UBI نباشه کی این بازیها رو میسازه؟
شما ۲ نفر که گیمر قدیمی هستین شما دیگه چرا؟یوبیسافت مظلوم ترین کمپانی صنعت ویدیوگیمه. تمام بازیاشون حداقل استاندارد رو دارن لاقل. پرکار هم هست سر هر نسخه یه آی پی 5-6 سال وقفه نمیندازه. منتها خودش سر یه سری کاراش خودشو بی ارزش کرده و یه کاری کرده همه بهش گیر بدن. واقعا بولی میشه بین گیمرا![]()
من هیچوقت نمیگم یوبیسافت عملکرد مطلوبی داشته این دو نسل. مخصوصا تو این نسل که فاجعه بوده نسبت به قبلش. منتها دیگه به نظرم زیاد از حد داره همیشه بهش حمله میشه. کلا یه جورایی خودشو دلقک و کتک خور جمع کرده.شما ۲ نفر که گیمر قدیمی هستین شما دیگه چرا؟این بازی هایی که نام بردین تو بهترین حالت mid هستن واقعن٬ و وظیفه شون که بازی خوب بسازن٬ مثل قدیم٬ چرا نکنن این کارو؟ ghost recon و به خاطر بیارید٬ نمیدونم تجربه کردید یا نه٬ ۲ نسخه اخر چیزی جز زباله نیست
فار کرای ۳ و به خاطر بیارید٬ مقایسه کنید با نسخه های آخر
۴ خوب بود٬ ولی ۵ و ۶ چی؟ همون سیستم اپن ورلد و کپی کرده تو آواتار
اسپلینتر سل چیشد؟ رفت رو هوا٬ beyond two souls همینطور ٬ POP همینطور
ریمن کجاست؟ دست به دامن ریمیک شده بعد چندین سال غیبت
تریلر معرفی divison و watch dogs کجا٬ محصول نهایی کجا! یادتون هست دیگه؟
اسسین هم چندین ساله داره درجا میزنه مگه اینکه چی بشه هر چند سال یه نسخه خوب از دستشون در بره٬ جای دفاع و تقدیر نداره متاسفانه٬ ای کاش داشت٬ ولی حتی سایه یوبی قدیم هم نیست.
اتفاقا به علت همین گیمر قدیمی که میگی من میتونم از بازیهای جدید Ubi دفاع کنمشما ۲ نفر که گیمر قدیمی هستین شما دیگه چرا؟این بازی هایی که نام بردین تو بهترین حالت mid هستن واقعن٬ و وظیفه شون که بازی خوب بسازن٬ مثل قدیم٬ چرا نکنن این کارو؟ ghost recon و به خاطر بیارید٬ نمیدونم تجربه کردید یا نه٬ ۲ نسخه اخر چیزی جز زباله نیست
اسسین هم چندین ساله داره درجا میزنه مگه اینکه چی بشه هر چند سال یه نسخه خوب از دستشون در بره٬ جای دفاع و تقدیر نداره متاسفانه٬ ای کاش داشت٬ ولی حتی سایه یوبی قدیم هم نیست.
شما ۲ نفر که گیمر قدیمی هستین شما دیگه چرا؟این بازی هایی که نام بردین تو بهترین حالت mid هستن واقعن٬ و وظیفه شون که بازی خوب بسازن٬ مثل قدیم٬ چرا نکنن این کارو؟ ghost recon و به خاطر بیارید٬ نمیدونم تجربه کردید یا نه٬ ۲ نسخه اخر چیزی جز زباله نیست
دلیل کوبیدن یه عده اینه که این دوران یوبی سافت با این متاکریتیک رو هم دیدنفارکرای ۵ و ۶ چشون بود؟نسخه ۵ که داستان و شخصیتاش خیلی خوب بودن و گیمپلی فانی هم داشت و اگر کواپ میرفتی خیلیییی بهترم میشد. نسخه ۶ داستان و شخصیتا افت کرد اما گیمپلی رو قشنگ بهترش کرد. زمان لانچ مشکل کم نداشت خصوصا کیمپلی که حسابی دست و پای پلیر رو میبست اما وقتی من گرفتمش با آپدیتا درستش کرده بودن و حقیقتا یکی از بهترین شوترها بود. گانپلی بازی به راحتی جز بهترینا قرار میگیره.
دیویژن ۱ و ۲ جزء بهترین لوتر شوترهای صنعتن. دیگه خیلی بیانصافیه این دوتارو بکوبینسخه دوم که هنوزم واره ساپورت میشه و پلیرای خودشم داره.
در مورد اسسینها من خودم اوکی بودم باهاشون. چیز خاصی نداشتن ولی سرگرم کننده بودن.
دوس دارم اینجا اسم کرو موتورفست رو هم بیارم که برای من بهترین ریسینگ جهانباز این نسل بوده. ۳ساله داره ساپورت میشه و ۹۰٪ محتوای اضافش رایگان بوده.
ضمن اینکه یوبی رو شاید بشه گفت تنها کمپانی هست که تمام بازیای نسل قبلشو به صورت رایگان و بدون منت ۶۰فریم کرده. یوبی شاید بازی خارقالعاده و انقلابی نسازه اما حضورش واقعا لازمه. به نظرم یوبی اصلا حقش نیست اینقدر کوبیده بشه. وقتی همه AAAسازها ۷ ۸ سال طول میکشه به بازی بسازن ولی لااقل یوبی بازیایی میده که حداقلهارو رعایت میکنن و حتی برای خیلیا تجربهی شدیدا فان و دوس داشتنی هستن.
این ubisoft connect چه چیزایی رو رایگان میده؟از بچهها اشاره کردن که ظاهرا با تغییر لوکیشن کنسول (نه اکانت) به New Zealand میشه جلوتر گیمهای پریلود شده رو تجربه کرد با توجه به زودتر آنلاک شدن طبق منطقه زمانی، و تایید میشه خود من هم الان موفق شدم که وارد گیم بشم
طی نیم ساعت ـی که تجربه کردم روی XBOX از Quick Resume به خوبی ساپورت میکنه، گیم روی Expansion Card سیگیت نصب شده و لودینگها نسبت به نسخه اوریجینال به مراتب سریعتر هست، سیستم پارکور هم از هر لحاظ بعد تغییرات این چند سال perfect شده.
با توجه به اینکه گیم عملا بر پایه انجین و assetهای جدید Shadows توسعه پیدا کرده، تغییراتی که تا این لحظه دیدم تغییر رنگ Animus به سبز در منو و همچنین لوگوی Ubisoft و Anvil در همون ابتدا بوده و در مجموع به جزئیات جدید توجه شده.
یه تعداد اسکرینشات از منو و ترکیب رنگ مربوط به Resynced هم گرفتم که با درنظرگیری احتمال ادامه پیدا کردن همین Animus برای تایتلهای آینده، داخل این پست صرفا با هدف ثبت شدن در تاپیک قرار میدم.
یه سری outfit جدید هم برای اولین بار داخل store گیم دیدم که توی spoiler قرار میدم برای بچههایی که به هر شکل نخواستن جلوتر باز بشه براشون.
View attachment 412989
View attachment 412993 View attachment 412992 View attachment 412991 View attachment 412990
BC | #screenshots | MR.1199