Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

\m/ View attachment 412384
هایپ ببریم بالا
این هفته بازی لانچ میشه
من با وجود اینکه منتقد سرسخت اساسین های جدیدم
اینو چشم بسته پیش خرید کردم. :D
سال ۲۰۱۴ فکر کنم اینو روی پی اس ۴ پلات کردم و واقعا لذت بردم از بازی.
بازی اولش برام خیلی جذاب نبود ولی هرچی جلوتر رفتم جذابتر شد و بیشتر تونستم ارتباط بگیرم باهاش.

خیلی خیلی امیدوارم که این اساسین موفق بشه و یوبی سافت یه ریمیک درست حسابی از نسخه ۲ و برادرهود و رولیشن بده در قالب یه بازی.
این ۳ بازی از بازیای تاثیر گذار توی صنعت گیم بودن.

من با وجود اینکه منتقد سرسخت اساسین های جدیدم
اینو چشم بسته پیش خرید کردم. :D
سال ۲۰۱۴ فکر کنم اینو روی پی اس ۴ پلات کردم و واقعا لذت بردم از بازی.
بازی اولش برام خیلی جذاب نبود ولی هرچی جلوتر رفتم جذابتر شد و بیشتر تونستم ارتباط بگیرم باهاش.

خیلی خیلی امیدوارم که این اساسین موفق بشه و یوبی سافت یه ریمیک درست حسابی از نسخه ۲ و برادرهود و رولیشن بده در قالب یه بازی.
این ۳ بازی از بازیای تاثیر گذار توی صنعت گیم بودن.
رفتار طبیعی 99 درصد منتقدها و هیترهای سرسخت مجموعه :D
تجربه ثابت کرده که دوره هیتر بودن این قشر برای مجموعه AC بعد از انتشار نسخه قبلی اتفاق میفته و تا معرفی نسخه جدید ادامه پیدا میکنه که بعدش همشون میرن برای خرید/پیش خرید :))

این لوپ دوباره تکرار خواهد شد فقط وقت مارو تو تاپیکها میگیرین:D

تجربه ثابت کرده که دوره هیتر بودن این قشر برای مجموعه AC بعد از انتشار نسخه قبلی اتفاق میفته و تا معرفی نسخه جدید ادامه پیدا میکنه که بعدش همشون میرن برای خرید/پیش خرید :))

قبل از این آخرین اساسینی که خریده بودم اوریجینز بود که به شدت نا امید شدم ازش
مخصوصا اواخر بازی.
اودیسه رو مقداری کرکی رفتم که تست کنم ولی همون اوایل بازی ولش کردم.

• Like
Reactions: blak and m.d.makan

البته شدوز رو واقعا بایکوت کردن :D آخرین آماری که فکر کنم داشتیم کلا 5 میلیون پلیر ثبت شده بعد از 4 ماه بود. یعنی اشتراکی مثل یوبیسافت پلاس هم جزوش به حساب میومده. حالا نمیدونم تو این شیوه گزارش اکانت های شیر شده چطور ثبت میشن یعنی برای مثال دوتا پلیر ثبت میشه یا فقط یکی که رو اکانت خریده شده. عمق فاجعه رو اینجا میفهمیم که والهالا بعد یه سال 1 میلیارد درآمدش بود :D یعنی راحت بالای 20 میلیون نسخه فروخته بوده.

دیدم تاپیک نداره ولی بی ربط هم نیست
چقدر به AC Hexe امید دارین ؟:دی
مطمئن نیستم ولی اون موقع که معرفی شد فکر کنم گفته بودن اسکیلش در حد همین میراژه نه شدوز. یعنی همون حالت اکشن ادونچر داره تا rpg. حالا شاید تصمیمشون تغییر کرده باشه بزرگترش کرده باشن.

البته شدوز رو واقعا بایکوت کردن :D آخرین آماری که فکر کنم داشتیم کلا 5 میلیون پلیر ثبت شده بعد از 4 ماه بود. یعنی اشتراکی مثل یوبیسافت پلاس هم جزوش به حساب میومده. حالا نمیدونم تو این شیوه گزارش اکانت های شیر شده چطور ثبت میشن یعنی برای مثال دوتا پلیر ثبت میشه یا فقط یکی که رو اکانت خریده شده. عمق فاجعه رو اینجا میفهمیم که والهالا بعد یه سال 1 میلیارد درآمدش بود :D یعنی راحت بالای 20 میلیون نسخه فروخته بوده.
البته "بایکوت" که نشد.
خود یوبی گفته بعد از والهالا دومین اساسینی بوده که فروش روز اول خوب داشته و چندتا آمار این شکلی دیگه.
این با اون همه جنجالی که پاش به پا شد خودش موفقیته به نظرم.
انصافا هم بازی خوبی بود.
با توجه به اون موارد زورچپون شده که به اندازه کافی همینجا صحبت کردیم ...
بعد از تجربه کردنش میخوام بگم حتی اساسین خوبی هم بود.

خب دیسک گیم جلوتر طبق روال دست پلیرا رسیده. ظاهرا فقط برای نصب اولیه نیاز به اینترنت داره و بعد امکان تجربه آفلاین مثل shadows هست.
بچه‌هایی که مثل هم از استور گرفتیم باید همچنان صبر کنیم تا چند روز دیگه آنلاک بشه ولی این launch edition ـه هم به شدت میزنه کرم خرید داشته باشه سر همون artbook هم که شده :دی ببینیم از بچه‌ها وحید taker میتونه بازم جلوتر بیاره.

HMXrYIZWUAASfFj.jpg HMYR_C_XwAAx6d5.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or