من با وجود اینکه منتقد سرسخت اساسین های جدیدم
رفتار طبیعی 99 درصد منتقدها و هیترهای سرسخت مجموعهمن با وجود اینکه منتقد سرسخت اساسین های جدیدم
اینو چشم بسته پیش خرید کردم.
سال ۲۰۱۴ فکر کنم اینو روی پی اس ۴ پلات کردم و واقعا لذت بردم از بازی.
بازی اولش برام خیلی جذاب نبود ولی هرچی جلوتر رفتم جذابتر شد و بیشتر تونستم ارتباط بگیرم باهاش.
خیلی خیلی امیدوارم که این اساسین موفق بشه و یوبی سافت یه ریمیک درست حسابی از نسخه ۲ و برادرهود و رولیشن بده در قالب یه بازی.
این ۳ بازی از بازیای تاثیر گذار توی صنعت گیم بودن.

قبل از این آخرین اساسینی که خریده بودم اوریجینز بود که به شدت نا امید شدم ازشرفتار طبیعی 99 درصد منتقدها و هیترهای سرسخت مجموعه
تجربه ثابت کرده که دوره هیتر بودن این قشر برای مجموعه AC بعد از انتشار نسخه قبلی اتفاق میفته و تا معرفی نسخه جدید ادامه پیدا میکنه که بعدش همشون میرن برای خرید/پیش خرید
این لوپ دوباره تکرار خواهد شد فقط وقت مارو تو تاپیکها میگیرین![]()
اگه همچنان rpg باشه، هیچیدیدم تاپیک نداره ولی بی ربط هم نیست
چقدر به AC Hexe امید دارین ؟![]()
البته شدوز رو واقعا بایکوت کردنرفتار طبیعی 99 درصد منتقدها و هیترهای سرسخت مجموعه
تجربه ثابت کرده که دوره هیتر بودن این قشر برای مجموعه AC بعد از انتشار نسخه قبلی اتفاق میفته و تا معرفی نسخه جدید ادامه پیدا میکنه که بعدش همشون میرن برای خرید/پیش خرید
این لوپ دوباره تکرار خواهد شد فقط وقت مارو تو تاپیکها میگیرین![]()
مطمئن نیستم ولی اون موقع که معرفی شد فکر کنم گفته بودن اسکیلش در حد همین میراژه نه شدوز. یعنی همون حالت اکشن ادونچر داره تا rpg. حالا شاید تصمیمشون تغییر کرده باشه بزرگترش کرده باشن.دیدم تاپیک نداره ولی بی ربط هم نیست
چقدر به AC Hexe امید دارین ؟![]()
البته "بایکوت" که نشد.البته شدوز رو واقعا بایکوت کردنآخرین آماری که فکر کنم داشتیم کلا 5 میلیون پلیر ثبت شده بعد از 4 ماه بود. یعنی اشتراکی مثل یوبیسافت پلاس هم جزوش به حساب میومده. حالا نمیدونم تو این شیوه گزارش اکانت های شیر شده چطور ثبت میشن یعنی برای مثال دوتا پلیر ثبت میشه یا فقط یکی که رو اکانت خریده شده. عمق فاجعه رو اینجا میفهمیم که والهالا بعد یه سال 1 میلیارد درآمدش بود
یعنی راحت بالای 20 میلیون نسخه فروخته بوده.