Assassin's Creed: Black Flag Resynced

G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

حتما اینطوره.
یه تور 3 روز و 5 شب جهت بازدید از استودیو هم برامون ترتیب دادن.
UBI رو دست کم نگیر.
وااای اشکم دراومد یه ربعه همینجوری فقط به اون جمله اول و نقطه تهش دارم میخندم :))=))

گفته نشده اوناییکه نسخه اوریجینال رو دارند اتوماتیک به نسخه ریمیک آپدیت میشه یا نه؟ :دی
آقا اتفاقا reddit اینو خیلیا پرسیدن ولی به قول ماکان ubi رو اصلا دست کم نگیر یه دفعه میبینی به خاطر داشتن نسخه اوریجینال باید 20 دلار هم اضافه تر بابت ریمیک بدیم :دی

بلک فلگ بعد AC2 برای من بهترین بود تو سری و خیلی دوست داشتم ریمیک رو برم چون تغییراتش هم زیاده ولی چون 2 سال پیش نسخه اصلی رو دوباره کامل رفتم دیگه اون جذابیت الان نداره برام :D

• Like
Reactions: SMM9
🔵 یوبیسافت تأیید کرده نسخه بازسازی‌شده Assassin's Creed Black Flag Resynced قرار نیست یک بازسازی کاملاً مدرن و متفاوت از هویت اصلی بازی باشد، بلکه با رویکرد «بازتصور شده» تلاش کرده بین ساختار کلاسیک و استانداردهای امروزی تعادل ایجاد کند.

جوسی مارککانن، مدیر فنی پروژه، گفته سیستم مبارزه به شکل hitbox-based و واکنشی‌تر طراحی شده و در کنار آن سیستم Parry مبتنی بر زمان‌بندی اضافه شده است تا درگیری‌ها بیشتر به مهارت لحظه‌ای بازیکن وابسته باشند.

در این نسخه، Hidden Blade دیگر مثل گذشته یک سلاح مستقل در مبارزه نیست و بیشتر به‌عنوان ابزار اجرای ضربه نهایی (takedown) استفاده می‌شود تا جریان مبارزه روان‌تر و اکشن‌تر شود.

به گفته تیم توسعه، این سیستم جدید بر پایه ساختار مبارزات در Shadows ساخته شده اما از فرمول RPG و درخت مهارت‌ها فاصله گرفته و به سمت مبارزات مستقیم و اکشن‌محورتر حرکت کرده است.

همچنین تأکید شده که هدف طراحی، ایجاد مبارزاتی مهارتی بر پایه حرکت، موقعیت‌گیری و استفاده از ابزارهاست و در کنار آن، هیچ اچیومنتی قابل از دست رفتن نیست و هیچ کدام به درجه سختی وابسته نیستند.

واقعا سخت بود پرنس هم مثل این درست حساب ریمیک کنی =((
گرافیک بازی ادم میبینه لذت میبره
View attachment 411839
وقتی اون تریلر افسانه ای سندز آف تایم اومد من هنوز امیدمو از دست نداده بودم گفتم باز میشه روش کار کرد درستش کرد. ولی یوبیسافت یه آسی بعدش رو کرد که واقعا یکی از به یاد موندنی ترین لحظات گیمریم بود.
لحظه ای که تهیه کننده بازی رو نشون داد که مثلا داشت با کیبورد تایپ میکرد. این مدل تایپ کردن واسه زمان ماشین تایپ بود :))
1782896974020.png
==================
از اون بگذریم حس میکنم این ریمیک بلک فلگ بهترین آساسین این چند ساله باشه. هر فوتیجی که ازش میبینم بیشتر حال میکنم.

نمیدونم این نظر منه فقط یا نظر شما هم ممکنه باشه ولی black flag از نظر من واقعا بازی overrated هستش . من خودم همون موقع که عرضه شد بازی کردم و تقریبا تمام مراحل اینه که یه کشتی رو بزنی بترکونی و عملا فقط کشتی های دشمن عوض میشه و قوی تر میشه و مرحله اخرم یه کشتی بزرگ دشمن رو باید بزنی من واقعا این همه تعریف از این بازیو درک نمی کنم و با اخلاف بسیار زیاد بهترین اسسین به نظر من brotherhood عه ( همه نظر شخصی بود :D )

نمیدونم این نظر منه فقط یا نظر شما هم ممکنه باشه ولی black flag از نظر من واقعا بازی overrated هستش . من خودم همون موقع که عرضه شد بازی کردم و تقریبا تمام مراحل اینه که یه کشتی رو بزنی بترکونی و عملا فقط کشتی های دشمن عوض میشه و قوی تر میشه و مرحله اخرم یه کشتی بزرگ دشمن رو باید بزنی من واقعا این همه تعریف از این بازیو درک نمی کنم و با اخلاف بسیار زیاد بهترین اسسین به نظر من brotherhood عه ( همه نظر شخصی بود :D )
اتفاقا برای من تنها اسسینزی هست که به معنای واقعی تونستم بطور کامل باهاش ارتباط بگیرم و جذابترین بخشش هم برام همون مبارزات دریایی و گشتن تو دریا و پیدا کردن جزایر و ... بود. خیلی دیگه چیزی ازون بازی یادم نمیاد و تنها چیزی که یادمه این بود که یکی حس اکتشاف خیلی قوی داشت و دومی هم مبارزات دریایی واقعا حماسی بودن. همون موقع هم خیلی روش وقت گذاشتم ولی آخر بخش داستانی رو تموم نکردم اما اینبار می‌خوام برم تو ریسینک و کار ناتمام رو تموم کنم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or