Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
میشه اون مطلبت رو بزاری؟یعنی شما می گی ماکرو برای اینکه کنسولش بفروشه این کار و کرده و جلوی پایرت ها رو نمی گیره؟!!!!
بحث مزخرفیه چون تا حالا صد بار شده و به نتیجه هم نرسیده ولی اون مطلبت رو بزار برام جالبه
خیلی سخته بتونم مطلب مربوط به halo را پیدا کنم چون خیلی وقت پیش خوندم
ولی یه نگاه به لینک های زیر بندازید راحت میفهمید
http://www.dailygame.net/news/archives/006350.php
http://www.industrygamers.com/galleries/opinion-who-killed-pc-gaming/8/

بحث خداییش داره منحرف میشه (شایدم شده)
یکی از دوستان پرسید بازی برای dx11 میاد یا نه
فکر کنم جواب نه باشه من که تا حالا چیزی نشنیدم

بحث خداییش داره منحرف میشه (شایدم شده)
یکی از دوستان پرسید بازی برای dx11 میاد یا نه
فکر کنم جواب نه باشه من که تا حالا چیزی نشنیدم
به نظرم بیاد.ولی فعلا چیزی گفته نشده

معمولا سری S.C سیستم بالایی برای اجرای بازی لازم داره.
نسخه قبلی هم اگه یادتون باشه غیر از اون حجم بالای بازی (فکر کنم حدود 10گیگ بود) سیستم نسبتا قوی ای برای اجرا بازی لازم داشت

معمولا سری S.C سیستم بالایی برای اجرای بازی لازم داره.
نسخه قبلی هم اگه یادتون باشه غیر از اون حجم بالای بازی (فکر کنم حدود 10گیگ بود) سیستم نسبتا قوی ای برای اجرا بازی لازم داشت
نه گیگ می خواست

Minimum Recommended Microsoft Windowshttp://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_Creed#cite_note-11 Operating System Windows XP with Service Pack 2 or Windows Vista CPU Intel Pentium D 2.4 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Dual Core) processor Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or better/AMD Athlon 64 X2 4200+ or 4400+ Memory 512 MB (XP), 1 GB (Vista) 2 GB Hard Drive Space 9.0 GB Graphics Hardware 256 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader Model 3.0 or higher. 512 MB DirectX 10.0–compliant video card. Sound Hardware DirectX 9.0 or 10.0–compliant 5.1 channel surroun

دوستان یه چیز برام عجیبه شخصیت ezio تو تمام ویدئوهاش که دیدم شمشیرش به سمت چپش وصل هست ولی این بی معنی میشه وقتی شمشیر داره خلع سلاح میکنه سرباز ها را حتی جایی ندیدم با شمشیر خودش بجنگه همش خلع سلاح میکنه:confused::confused:
این خیلی ضایعه شما با یکی بجنگی طرف را خلع سلاح کنی ولی دست به شمشیرت نزنی پس چرا دنبال خودش میبره:laughing:

و یه سوال دیگه هم من بپرسم که توی Trailer بازی من دیدم که یکی از انگشت هاش که باید قطع میبود کامل سر جاش بود البته اینو بگم که شک دارم چون یه همچین چیزی خیلی ضایع هست!:laughing:البته اینم بگم که با اون دستی که شمشیر میزد انگشت نداشت مگه اینکه اینجا از هر دو دستش استفاده کنه نمیدونم!:biggrin1::biggrin1:

و یه سوال دیگه هم من بپرسم که توی Trailer بازی من دیدم که یکی از انگشت هاش که باید قطع میبود کامل سر جاش بود البته اینو بگم که شک دارم چون یه همچین چیزی خیلی ضایع هست!:laughing:البته اینم بگم که با اون دستی که شمشیر میزد انگشت نداشت مگه اینکه اینجا از هر دو دستش استفاده کنه نمیدونم!:biggrin1::biggrin1:
اگه منظورتو اون دستيه كه دشنه داره بايد بگم كه تو اين شماره هم تو دو تا دستش دشنه هست هم نيازي به قطع كردن انگشت نداره
هر چي باشه كلي گذشته و پيشرفت كردن ديگه :biggrin1: ( روشهاي جا سازي نوين :eek: )

اگر منظورت Hidden Blade كه خيلي وقت پيش معلوم شد كه جناب داوينچي يه Hidden Blade ميسازه كه نميخواد نقص عضو كني تا اسسين بشي
چرا ضايه س؟اتفاقا اصلا ضايه نيست چون خيليا Hidden Blade ساختن و بدون اينكه انگشت قطع كنن ميتونستن ادمم بكشن:-"

اگر منظورت Hidden Blade كه خيلي وقت پيش معلوم شد كه جناب داوينچي يه Hidden Blade ميسازه كه نميخواد نقص عضو كني تا اسسين بشي
چرا ضايه س؟اتفاقا اصلا ضايه نيست چون خيليا Hidden Blade ساختن و بدون اينكه انگشت قطع كنن ميتونستن ادمم بكشن:-"
نه منظورم شمشیر اصلی خود شخصیت هست وقتی داره و همراهشه چرا سرباز ها را خلع سلاح میکنه خوب دنبالش نبره:laughing:

دوستان یه چیز برام عجیبه شخصیت ezio تو تمام ویدئوهاش که دیدم شمشیرش به سمت چپش وصل هست ولی این بی معنی میشه وقتی شمشیر داره خلع سلاح میکنه سرباز ها را حتی جایی ندیدم با شمشیر خودش بجنگه همش خلع سلاح میکنه:confused::confused:
این خیلی ضایعه شما با یکی بجنگی طرف را خلع سلاح کنی ولی دست به شمشیرت نزنی پس چرا دنبال خودش میبره:laughing:
اينم حرفيست
ولي تو تريلر ها معمولا سعي ميشه قابليت هاي جديد نشون داده بشه تا قابليت هاي قديم مثله استفاده از شمشير خود كركتر
AC IIام كه ماشالله انقدر قابليت جديد داره يادشون رفته يه ويديو كوچيك از شمشير خود اتزيو نشون بدن
تو اين عكس هرچي صلاح داره يا ميتونه بدست بياره هستش
2تا شمشير هم هست اونيم كه از همه پررنگ تره Hidden Blade_ه
آقا مهرداد كه اصلا با شما نبود :confused: :biggrin1:
مهراد;)

اما اونطور که من میدونستم اینا یه عهدو پیمانی با خودشون داشتن!:biggrin1::biggrin1:
البته اینم دیده بودم که با دو دست میترکونه اما ... :biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or