Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn

اون سلاحی که کاراکتر در طول بازی داره خیلی کوچکتر از این حرف هاست
خوب حالا ما حرفمون را پس می گیریم. سلاح گرم اختراع شده بود.
ولی سلاحی که دست کاراکتر ماست حدل اقل مال قرن 17 است یعنی حدود 150 سال بعد از وقوع داستان بازی

ولی سلاحی که دست کاراکتر ماست حدل اقل مال قرن 17 است یعنی حدود 150 سال بعد از وقوع داستان بازی
تا حدودی اره تا حدودی نه
حال مهم اینه که با تفنگ میکشی ولی یک مشکل یک گارد که رو سقف یک مکان باشه با تفنگ بکشی چجوری گارد های پایین نمیفهمند چون تو دمو صدای زیادی داشت!

تا حدودی اره تا حدودی نه
حال مهم اینه که با تفنگ میکشی ولی یک مشکل یک گارد که رو سقف یک مکان باشه با تفنگ بکشی چجوری گارد های پایین نمیفهمند چون تو دمو صدای زیادی داشت!
اون فقط یه تریلر بود.
یعنی کسی بازی نمی کرد.
من که نفهمیدم دقیقا چی گفتی!

من باید اضافه کنم یکی از سازنده ها داشت تست میکرد
چرا جدیدا همه عادت کردن ما را ضایع کنن
من تکذیب می کنم.
توی تریلرهایی که من دیدم هیچ کس بازی نمی کرد
اصلا نمی تونست بازی کنه
چون دوربین هی جابجا می شد
ضایع بود اون را کسی بازی نکرده

نه بابا
توی سال 1400 میلادی هیچ وسیله ی پرنده ای اختراع نشده بود
همچنین هیچ سلاح گرمی تولید نشده بود
سازنده ها میگن لئوناردو داوینچی این چیز ها را برای ما ساخته
آخه لئوناردو داوینچی همون موقع توی ایتالیا بود
ميدوني مشكل شما (مشكل خيليا)اينه كه خيلي تمايل داريد كه بازي شباهت زيادي به واقعيت داشته باشه
بازي كه به واقعيت شبيه بود همين AC بود
الطير نقش يه قاتل رو داشت كه اينه واقعيت ميرفت اين شهر يه فردي رو ترورميكرد دوباره ميرفت يه شهر ديگه باز همين اشو همين كاسه
ولي اگر تخيل وارد بازي بشه ايراد كه نداره هيچ تازه بازي رو زيبا تر ميكنه
حتما قرار نيست اونموقع كه داوينچي بوده hidden gun يا اون پرنده هم كشف شده باشه مهم اينه كه تو بازي اين وسيله ها هست تا بازي سرگرم كننده تر باشه
درسته بازی خیلی خوبیه ولی توی شماره اولش من از نصف به بعد بازی از بازی خسته شده بود
گاهی اوقات انیمیشن های مبارزات خیلی تکراری می شدند
خودتم كه اين حرفو زده بودي
حالا هي بگيم اونموقع اين چيز كشف نشده بود اون چيز كشف نشده بود اخشم ميگيم اين بازي خيلي غير واقعيه پس بدرد نميخوره حتي اگر بازي عالي باشه
پس انقدر بازي رو انقدر با واقعيت مقايسه نكنيد
اگر منظورت اون تريلر 6 دقيقه اي بود كه خير هيچكس بازي نميكرد

ميدوني مشكل شما (مشكل خيليا)اينه كه خيلي تمايل داريد كه بازي شباهت زيادي به واقعيت داشته باشه

من فقط داشتم دوستمون را توجیح می کردم همین
icon11.gif

در ضمن اینی که میگی بعضیا تمایل دارن بازی به واقعیت نزدیک بازی مشکل نیست، بلکه یه سلیقه است
icon14.gif

ولی خودم زیاد به نزدیکی بازی و واقعیت علاقه ندارم.
icon13.gif

چرا جدیدا همه عادت کردن ما را ضایع کنن
من تکذیب می کنم.
توی تریلرهایی که من دیدم هیچ کس بازی نمی کرد
اصلا نمی تونست بازی کنه
چون دوربین هی جابجا می شد
ضایع بود اون را کسی بازی نکرده
عزیز تو ندیده چی رو تکذیب میکنی ؟من دیدم یه نفر داره بازی میکنه تو همون تریلر e3 اونم با لپ تاپ

عزیز تو ندیده چی رو تکذیب میکنی ؟من دیدم یه نفر داره بازی میکنه تو همون تریلر e3 اونم با لپ تاپ

من سه تا تریلر از باز دیدم که توی هیچ کدوم امکان نداشت یه نفر در حال بازی کردن باشه
چون ضایع بود این تریلر ها سینمایی و قبلا ساخته شده و کسی بازی نمی کنه
اصلا امکان نداره توی یک بازی سوم شخص دوربین این قدر از کاراکتر فاصله بگیره و مال خودش جاباجا شه

ببينيد دوستان بايد تعصب و غيرت گذاشت كنار بازي اساسين يكي از عنواهاي كم نظير توي سبك خودش و گرافيكه رودست اين بازي هنوز بازيي نيومده چه انحصاري چه غيره انحصاري در ضمن اونايي كه سوني 3 دارن برن بشينن بازي انحصاري كنسولشونو بازي كنن

منظور ايشون تريلر E3 نيست كه
تا حالا به جز اون تريلر گيم پلي E3 چندين تريلر ديگه از بازي پخش شده كه فقط نكات و وسايل و مكانهاي مختلف جديد بازي رو نشون داده (معمولا تريلر ها همينطور هستن و تريلر گيم پلي خيلي به ندرت مياد)
ببينيد دوستان بايد تعصب و غيرت گذاشت كنار بازي اساسين يكي از عنواهاي كم نظير توي سبك خودش و گرافيكه رودست اين بازي هنوز بازيي نيومده چه انحصاري چه غيره انحصاري در ضمن اونايي كه سوني 3 دارن برن بشينن بازي انحصاري كنسولشونو بازي كنن
ايشونكه غيرتي نشد فقط يه دعوا كرد
سوني 3 چيه ديگه
شما كه عضو بازيسنتري اين مدلي نگو ديگه;)

PS3 این وسط چی کارست؟:confused::confused:
مطمئنی E3 را با PS3 اشتباره نکردی؟:laughing:
در ضمن سونی سه چیه دیگه؟ PS3
کسانی که به PS3 میگن سونی سه همونایین که به Wii میگن دبلیو آی آی!:laughing::laughing:

متاسفانه ما هر موقع میاییم بازی سنتر و توی هر تاپیکی که میریم چند نفر با هم در حال دعوا هستند و ...
یه سوال داشتم و اون اینکه این نسخه دو بازی ایا اومده یا خیر و اگر نیومده تاریخ دقیق ریلیز بازی کی هست ؟

متاسفانه ما هر موقع میاییم بازی سنتر و توی هر تاپیکی که میریم چند نفر با هم در حال دعوا هستند و ...
یه سوال داشتم و اون اینکه این نسخه دو بازی ایا اومده یا خیر و اگر نیومده تاریخ دقیق ریلیز بازی کی هست ؟
دعوا نمی کنیم بحث می کنیم
برای امریکا و کانادا 17 نوامبر
برای اروپا 20 نوامبر

حالت خوبه؟
چه ربطی داشت !من انحصاری هامو بازی میکنم نیاز به گفتن تو نبود

من سه تا تریلر از باز دیدم که توی هیچ کدوم امکان نداشت یه نفر در حال بازی کردن باشه
چون ضایع بود این تریلر ها سینمایی و قبلا ساخته شده و کسی بازی نمی کنه
اصلا امکان نداره توی یک بازی سوم شخص دوربین این قدر از کاراکتر فاصله بگیره و مال خودش جاباجا شه
شاید تریلر هایی که شما میگی با اون چیزی که من میگم تفاوت کنه اخه من اونی که دیدم مرده همون اول رو سن ایستاده میگه تریلر رسمی e3 بعد با لپ تاپ گیم پلی رو بازی میکنه
صحنه ی از پیش درست شده ای هم توش نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or