Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
شاید تریلر هایی که شما میگی با اون چیزی که من میگم تفاوت کنه اخه من اونی که دیدم مرده همون اول رو سن ایستاده میگه تریلر رسمی e3 بعد با لپ تاپ گیم پلی رو بازی میکنه
صحنه ی از پیش درست شده ای هم توش نبود

شاید!
منم از شما عذر میخوام :((بهتره بحث تریلر را تموم کنیم بره پی کارش:biggrin1:

خوب اگر کسی عکس جدید از بازی داره بزاره
دقت کنید گفتم جدید

دوستان عزیز یه خواهش داشتم
یه والپیپر 1024*768 از این بازی به من بدین که رنگ سفید توش کم باشه
من هر قدر گفتم رنگ سفید زیادی بود که چشم را اذیت می کرد

دوستان نسخه پی سی هم موکول شده به نیمه اول 2010
یه کمی زود تر Q1 2010
مگه شما انتظار داشتی نوامبر بیاد؟! تاخیر چیزیه که ما پی سی باز ها خوراکمونه اصلا اگه بازی تاخیر نخوره لذتش از بین می ره:biggrin1:

اره درسته ما که عادت کردیم همش تاخیر ولی گفتم حتما یک ماه تاخیر میخوره نه چندماه
assassin's creed واسه کنسول نوامبر 2007 اومد و نسخه پی سی اوریل 2008 امسال هم نسخه دوم نوامبر 2009 میاد فکرکنم پی سی هم اوریل 2010 میاد
زمان انتشار ac2 نسخه پی سی روی اسپلینترسل نسخه پی سی هم اگه قرار باشه تاخیر بخوره تائیر داره
خدا کنه اینطوری نشه

PS3 این وسط چی کارست؟:confused::confused:
مطمئنی E3 را با PS3 اشتباره نکردی؟:laughing:
در ضمن سونی سه چیه دیگه؟ PS3
کسانی که به PS3 میگن سونی سه همونایین که به Wii میگن دبلیو آی آی!:laughing::laughing:

na azizam injoriyam ke migi nist sony 3 ya be ghole shoma ps3 ke mikhaii begii aslesh ine age dore ma ke motmaenam senet ghad nemide migoftan sonye 1 hala jange konsola shode shoma shodi kaseye dagh tar az aash dar zemen ps3 hack shode khasti yad begiri be man payam bede ta vasat bezaram bebini bashe aghaye ps3 yadam bashe az in bebad ps3 seda konam chon aslesh ine dige ?
dar zemn to will to omret az nazdik nadi chera migii har moghe talabe ziyad peda kard mishinim dar morde esmesh bahs mikonim
dar zeman bebakhshid az dostan winam fa nadare

خدا لعنت کنه این یوبی سافت را
من یکی که از تاخیر خیلی ناراحتم
همين مونده كه ‍PCگيمرا شركتاي بازيساز رو براي تاخير نسخه PCلعنت كنند
وقتي بازيه 60هزار تومني رو 2هزار تومن ميخري بايد فكر اينجاشم بكني(منظورم همه پي سي گيمر ها هست)
با اين وضعيت قمر در عقرب پي سي همين كه بازي براش مياد خيليه
شما حاضري 60هزار تومن پول بدي 17نوامبر بخري يا حاضري 2-3ماه صبر كني 2هزار تومن بدي بازي رو بخري(اگر با هردوتاش مخالفي برو 360 بخر:-";))

به نظر من این سیاست اشتباهه که نسخه پی سی را چندماه بعد کنسول برای فروش میدند اخه چه تائیری داره کسی که بخواد نسخه کپی بخره چه نوامبر باشه چه فوریه میخره
تازه همه این مشکلات را میندازند سر گیمر ها بیشتر این کپی رایت ها تقصیر خود مایکروسافته و ربطی به پی سی گیم نداره نرم افزار ها هم خیلی بیشتر بازی ها کپی رایت میشه و این که پی سی هم خیلی دزدی زیاده ربطی به پی سی گیمر ها نداره که بگویند اینجوری هستند کنسول دار ها هم اگه تو اروپا و امریکا میتونستند دستگاهاشون را کپی خور کنند تا الان کپی رایت کنسول چندین برابر پی سی بود.
تازه امکانات نسخه کنسول هر بازی را پی سی نداره
سازنده ها موقعی که فروش نسخه پی سی یه بازی خوب میشه صداشون در نمیاد ولی وقتی فروشش کم میشه جار میزنند
جلوگیری از کپی رایت هم کاری نداره خوداشون نمیخواند مخصوصا مایکروسافت وقتی استدیو های بازی ساز پی سی را تعطیل یا مجبور میکنه فقط برای ایکس باکس بازی بسازند همین میشه دیگه.

به نظر من این سیاست اشتباهه که نسخه پی سی را چندماه بعد کنسول برای فروش میدند اخه چه تائیری داره کسی که بخواد نسخه کپی بخره چه نوامبر باشه چه فوریه میخره
تازه همه این مشکلات را میندازند سر گیمر ها بیشتر این کپی رایت ها تقصیر خود مایکروسافته و ربطی به پی سی گیم نداره نرم افزار ها هم خیلی بیشتر بازی ها کپی رایت میشه و این که پی سی هم خیلی دزدی زیاده ربطی به پی سی گیمر ها نداره که بگویند اینجوری هستند کنسول دار ها هم اگه تو اروپا و امریکا میتونستند دستگاهاشون را کپی خور کنند تا الان کپی رایت کنسول چندین برابر پی سی بود.
تازه امکانات نسخه کنسول هر بازی را پی سی نداره
سازنده ها موقعی که فروش نسخه پی سی یه بازی خوب میشه صداشون در نمیاد ولی وقتی فروشش کم میشه جار میزنند
جلوگیری از کپی رایت هم کاری نداره خوداشون نمیخواند مخصوصا مایکروسافت وقتی استدیو های بازی ساز پی سی را تعطیل یا مجبور میکنه فقط برای ایکس باکس بازی بسازند همین میشه دیگه.
كسي كه بخواد كپي بخره ميخره مهم انيه كه اگر يه ادمي تو هر جاي دنيا 360 يا PS3و يه PC خوب داشته باشه بجاي 60دلار ميره 2-3دلار ميده نسخه PC رو ميگيره
اين تاخير ها بيشتر براي اينه كه نسخه هاي كنسولي فروششونو بكنن بعد نسخه PC رو ريليز ميكنن كه يه سوديم از PC ببرن
اها پس تقصير مايكروسافت كه پي سي گيمرا ميرن نسخه غير قانوني خريد ميكنن:-"
درباره امكاناتم بگم همه بازيا امكانات جدا مثله MW2 ندارن كه به ندرت پيدا ميشه
حرف من اينه پي سي الان تو وضعيت خيلي بديه حالا ما هي بيايم بگيم تقصير مايكرو و تقصير بازي سازاستو تقصيره اصلا خدا لعنت كنه .... هيچ فايده اي نداره مهم اينه كه نسخه غير قانوني يا حتي دزدي تو دنياي پي سي به شدت زياد شده
البته اين قضيه كپي رايت تو ايران مخصوصا براي بازي ها و نرم افزار هاي خارجي امكان پذير نيست يا خيلي سخت امكان پذيره چون ارزش پولي ما كه همون ريال باشه خيلي پايينه مثلا يه بازي 60دلار باشه 60دلار براي اونا(غربيا)پول زيادي نيست ولي وقتي به ريال تبديل ميشه ميشه يه قيمت نجومي كه خيلي از ماها قادر به پرداختش نيستيم(مشكل ريشه ايه)
ولي بالاخره بازي ميكنيش ديگه;)

na azizam injoriyam ke migi nist sony 3 ya be ghole shoma ps3 ke mikhaii begii aslesh ine age dore ma ke motmaenam senet ghad nemide migoftan sonye 1 hala jange konsola shode shoma shodi kaseye dagh tar az aash dar zemen ps3 hack shode khasti yad begiri be man payam bede ta vasat bezaram bebini bashe aghaye ps3 yadam bashe az in bebad ps3 seda konam chon aslesh ine dige ?
dar zemn to will to omret az nazdik nadi chera migii har moghe talabe ziyad peda kard mishinim dar morde esmesh bahs mikonim
dar zeman bebakhshid az dostan winam fa nadare

قانون شماره 26) زبان سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی می باشد و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی پست های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع می باشد. البته استفاده از لغات انگلیسی و یا به کار بردن جملات انگلیسی جهت توضیحات اضافی و فهم بیشتر (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد.

من با بدبختی تونستم این متن را بخونم چون اصلا فینگیلیشم خوب نیست

ولی جواب اون چیزهایی را که خوندم را میدم
اولا PS3 وبه قول شما سونی سه نه سونی سه و به قول من PS3:p
اونایی که می گفتن سونی یک هم اشتباه می کردن پس کار احمقانه ای که آدم یک اشتباه به مدت طولانی (بیشتر از سن من) انجام بده:cheesygri
کسانی هم که ادعا کردن PS3 را هک کردن زیادن ولی من تا با چشم خودم نبینم باور نمی کنم:smile:
در ضمن اگر منظورت از Will ویه باید بگم عموم یکیش را پارسال خرید ولی توی قم بازیش گیر نمی اومد فروخت:smile:

-----+-----
ما یه اشتباهی کردیم به یوبی سافت لعنت فرستادیم
در ضمن اگر من توان خرید بازی اصل را داشتم حتما می خریدم پس این قدر سر این بحث نکنیم که من بدبخت بازی کپی می خرم بعد شکایتم می کنم
اگر قرار باشه کسی که بازی کپی میخره حرف نزنه فقط باید انجمن :pPS3 :pباز بمونه و بقیه را پاک کنن

كسي كه بخواد كپي بخره ميخره مهم انيه كه اگر يه ادمي تو هر جاي دنيا 360 يا PS3و يه PC خوب داشته باشه بجاي 60دلار ميره 2-3دلار ميده نسخه PC رو ميگيره
اين تاخير ها بيشتر براي اينه كه نسخه هاي كنسولي فروششونو بكنن بعد نسخه PC رو ريليز ميكنن كه يه سوديم از PC ببرن
اها پس تقصير مايكروسافت كه پي سي گيمرا ميرن نسخه غير قانوني خريد ميكنن:-"
درباره امكاناتم بگم همه بازيا امكانات جدا مثله MW2 ندارن كه به ندرت پيدا ميشه
حرف من اينه پي سي الان تو وضعيت خيلي بديه حالا ما هي بيايم بگيم تقصير مايكرو و تقصير بازي سازاستو تقصيره اصلا خدا لعنت كنه .... هيچ فايده اي نداره مهم اينه كه نسخه غير قانوني يا حتي دزدي تو دنياي پي سي به شدت زياد شده
البته اين قضيه كپي رايت تو ايران مخصوصا براي بازي ها و نرم افزار هاي خارجي امكان پذير نيست يا خيلي سخت امكان پذيره چون ارزش پولي ما كه همون ريال باشه خيلي پايينه مثلا يه بازي 60دلار باشه 60دلار براي اونا(غربيا)پول زيادي نيست ولي وقتي به ريال تبديل ميشه ميشه يه قيمت نجومي كه خيلي از ماها قادر به پرداختش نيستيم(مشكل ريشه ايه)
ولي بالاخره بازي ميكنيش ديگه;)

این قضیه مایکروسافت که خیلی مفصله یک مطالبی در موردش خوندم که واقعا عامل نابودی پی سی گیم شده(قضیه فروش بازی halo که 80 درصد روی پی سی بود و فقط 20 درصد ایکس باکس)
در مورد کپی رایت و دزدی هم موضوع اینه که نمیخواند جلوش گرفته بشه و گرنه کاری نداشت

این قضیه مایکروسافت که خیلی مفصله یک مطالبی در موردش خوندم که واقعا عامل نابودی پی سی گیم شده(قضیه فروش بازی halo که 80 درصد روی پی سی بود و فقط 20 درصد ایکس باکس)
در مورد کپی رایت و دزدی هم موضوع اینه که نمیخواند جلوش گرفته بشه و گرنه کاری نداشت
میشه اون مطلبت رو بزاری؟یعنی شما می گی ماکرو برای اینکه کنسولش بفروشه این کار و کرده و جلوی پایرت ها رو نمی گیره؟!!!!
بحث مزخرفیه چون تا حالا صد بار شده و به نتیجه هم نرسیده ولی اون مطلبت رو بزار برام جالبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or