Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
كار نميكنه!
icon18.gif

واسه كرك چيكار كنم؟
ميشه از وسط بازي كرك رو عوض كرد؟
نترس بابا مشكلي نيست...ميتوني از همين جايي كه گير كردي بري...
خدمت شما...
من اينو تست كردم مشكلي نداره....خيلي جالب و بدرد بخور هست...
شما هم امتحان كنيد...
کد:
http://www.persianupload.com/1289928
کد:
http://www.multiupload.com/J1GR84JK1P
اينم توضيحاتش...
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان
یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید...

آخرین ویرایش:
اقا با سلام

من تو این codex گیر کردم 27 تا پیدا کردم 3 تا کم دارم کسی هست بگه چطوری میشه رو نقشه محل این codex رو پیدا کرد؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید :cheesygri

اقا با سلام

من تو این codex گیر کردم 27 تا پیدا کردم 3 تا کم دارم کسی هست بگه چطوری میشه رو نقشه محل این codex رو پیدا کرد؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید :cheesygri
به شهرهاي مختلف برو...اگه ديدي نيست...بازي رو ادامه بده...سكانس 13 كه كامل شه همه نقشه ها اپديت ميشن و ميتوني بقيه رو بگيري...همين...

به شهرهاي مختلف برو...اگه ديدي نيست...بازي رو ادامه بده...سكانس 13 كه كامل شه همه نقشه ها اپديت ميشن و ميتوني بقيه رو بگيري...همين...
دادش اخرشم میخوام وارد یه قسمت بشم همونجا که دوست پدرش هست به همراه خانوادش اما میگه یه چیزایی از حافظه این کم داره که اونم با تکمیل کردن codex درست میشه اما بازم هیچ اثری از محل اون 3 تا تو نقشه نیست

دادش اخرشم میخوام وارد یه قسمت بشم همونجا که دوست پدرش هست به همراه خانوادش اما میگه یه چیزایی از حافظه این کم داره که اونم با تکمیل کردن codex درست میشه اما بازم هیچ اثری از محل اون 3 تا تو نقشه نیست
منم همون جا گیرم اما 29 تاشو جور کردم لنگ همون یه دونه هستم
تو هیچ کجای نقشه بازی نیست :(

دوستان...
بايد اول اون viwepointها رو بريد....همنا كه شكل عقاب هست ...
تا جاهاشون مشخص شه ... و نقشه اپديت شه ...
اين كار رو كردين؟؟؟

خب باید Resolution رو تنظیم خور کنی تا اوکی شه ..
شما ببین مانیتورت 16:9 هست یانه . اگه باشه ، رزولوشن 1080 *1920 رو ساپورت میکنه و دیگه بالا و پایین صفحه سیاه نیست.!!!
دوستان...
نسخه pc نسخه ی کاملِ؟
یا مثل نسخه های کنسولی یه قسمت هایی رو بریدن و بعد به بعنوان DLC میخوان بندازن به مردم؟!
کجایی برادر ؟؟؟؟ بازی اومده با کرک سرور مجازی !! فول کرک اسکیدرو هم که تازه رسیده !!! اون دو DLC هم تحت عنوان سکانس 12 و 13 فابریکی به نسخه PC اضافه شدن.کرک اسکیدرو هم که دوستان میگن 100% کار میکنه فقط یه کپی پیست!!!

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزيز
نيازي به ويو پوينت و آزاد سازي نقشه نيست و همه صفحه‌هاي codex در نقشه هر شهر معلومه. فقط كافيه كه به تك تك شهرها سر بزنيد و با نگاه دقيق به نقشه محل اونها رو علامت بذارين تا اونها رو پيدا بكنيد.

سلام دوستان
اون مرحله که یارو یی رو که به پدرش خیانت کرد رو رد کردم ( کشتمش )
اون اعلامیه ها و ... رو هم از بین بردم
اما حالا یه ماموریت دارم
میره روی یه پشت بوم و یه علامت عجیبی رو میبینه
بعد از اون 8 تا عکس میاد که گفته 5 تاش رو باید انتخاب کنی مثل یه رمزه
حالا هر کودوم رو انتخاب میکنم قبول نمیکنه
توی فایل راهنمایی انگلیسیش هم چیزی در باره این ماموریت نبود

بچه ها آدرس یک سایت رو گزاشته بودن برو تو انجا هست:confused:

سلام دوست عزيز
نيازي به ويو پوينت و آزاد سازي نقشه نيست و همه صفحه‌هاي codex در نقشه هر شهر معلومه. فقط كافيه كه به تك تك شهرها سر بزنيد و با نگاه دقيق به نقشه محل اونها رو علامت بذارين تا اونها رو پيدا بكنيد.
سلام...
ببخشيد اگه نقشه اپديت نشه كه جاها معلوم نيست!!!!
پس به نظرم اول ويو پوينت ها...بعد codex...

دوستان این کرک skidrow فقط موقعی کار میکنه که پج 1.1 رو نصب کرده باشیم؟

من هنوز بازی رو هم نریختم.

چه کنم؟

بله دوست عزیز!! باید پچ رو اول بریزی!! حدود 20 مگ حجمشه!! میتونی دانلود کنی یا بزاری بازی خودش آپدیت کنه!!
Assassins Creed II v1.0 [734 KB] Fixed File

یا میتونی از Offline Server استفاده کنی که نیازی به پچ نداره!!

Assassins Creed II Offline Server v0.44.1907

موفق باشی

من 9 نفر از آشوبگران رو توی فلورانس کشتم و الان توی vila هستم داوینچی بهم میگه همه نامه ها بیار تا codex ها کامل بشه من الان 25 تا پیدا کردم اما 5 تای دیگه مونده که هیچ اثری ازش نیست !
توی map هم مدام میگه توی TUSCAN باید باشم الان توی TUSCAN هستم همه ویوپویت ها رو در TUSCAN باز کردم اما دیگه اثری از codex نیست یا همون نامه ها من الان چیکار کنم؟ ماموریت هم که با علامت تعجیب (!) ندارم یعنی علامت تعجب الان توی ویلا همون اتاق codex ها هستش که باید همه اونها رو پیدا کنم اما این 5 تا توی هیچ کدوم از شهرها نبود لطفا یکی راهنمایی کنه باید چیکار کنم من!!!؟ راستی هر شهر دیگه ای میرم توی نقشه شهر tuscan چشمک میزنه که باید برم اونجا اما اونجا من همه viwepoint هاش باز کردم هیچ codex دیگه ای نبود باید کار دیگه ای بکنم؟ فقط Race رو انجام ندادم توی TUSCAN بقیه علامت ها این شهر همه انجام شده
یکی راهنمایی کنه ممنون :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or