Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
من 9 نفر از آشوبگران رو توی فلورانس کشتم و الان توی vila هستم داوینچی بهم میگه همه نامه ها بیار تا codex ها کامل بشه من الان 25 تا پیدا کردم اما 5 تای دیگه مونده که هیچ اثری ازش نیست !
توی map هم مدام میگه توی TUSCAN باید باشم الان توی TUSCAN هستم همه ویوپویت ها رو در TUSCAN باز کردم اما دیگه اثری از codex نیست یا همون نامه ها من الان چیکار کنم؟ ماموریت هم که با علامت تعجیب (!) ندارم یعنی علامت تعجب الان توی ویلا همون اتاق codex ها هستش که باید همه اونها رو پیدا کنم اما این 5 تا توی هیچ کدوم از شهرها نبود لطفا یکی راهنمایی کنه باید چیکار کنم من!!!؟ راستی هر شهر دیگه ای میرم توی نقشه شهر tuscan چشمک میزنه که باید برم اونجا اما اونجا من همه viwepoint هاش باز کردم هیچ codex دیگه ای نبود باید کار دیگه ای بکنم؟ فقط Race رو انجام ندادم توی TUSCAN بقیه علامت ها این شهر همه انجام شده
یکی راهنمایی کنه ممنون :(
شما ونیز و اون یکی شهره (اسمشو یادم رفته) هم برو بعد بیا بهمون خبر بده :smile:

بله دوست عزیز!! باید پچ رو اول بریزی!! حدود 20 مگ حجمشه!! میتونی دانلود کنی یا بزاری بازی خودش آپدیت کنه!!
Assassins Creed II v1.0 [734 KB] Fixed File

یا میتونی از Offline Server استفاده کنی که نیازی به پچ نداره!!

Assassins Creed II Offline Server v0.44.1907

موفق باشی

دادا من نفهمیدم...این فایل اولی که دادی زدی 700 کیلو بایت...

بعد که میری تو لینکش 7 مگ هست...

از طرف دیگه میگی 20 مگ باید باشه...

من گیج شدم..

میشه بگی دقیقا من باید چه کار کنم و چی رو دانلود کنم؟

آفلاین سرور نمیخوام..

من 9 نفر از آشوبگران رو توی فلورانس کشتم و الان توی vila هستم داوینچی بهم میگه همه نامه ها بیار تا codex ها کامل بشه من الان 25 تا پیدا کردم اما 5 تای دیگه مونده که هیچ اثری ازش نیست !
توی map هم مدام میگه توی TUSCAN باید باشم الان توی TUSCAN هستم همه ویوپویت ها رو در TUSCAN باز کردم اما دیگه اثری از codex نیست یا همون نامه ها من الان چیکار کنم؟ ماموریت هم که با علامت تعجیب (!) ندارم یعنی علامت تعجب الان توی ویلا همون اتاق codex ها هستش که باید همه اونها رو پیدا کنم اما این 5 تا توی هیچ کدوم از شهرها نبود لطفا یکی راهنمایی کنه باید چیکار کنم من!!!؟ راستی هر شهر دیگه ای میرم توی نقشه شهر tuscan چشمک میزنه که باید برم اونجا اما اونجا من همه viwepoint هاش باز کردم هیچ codex دیگه ای نبود باید کار دیگه ای بکنم؟ فقط Race رو انجام ندادم توی TUSCAN بقیه علامت ها این شهر همه انجام شده
یکی راهنمایی کنه ممنون :(
شما همه شهرها رو گشتين؟؟؟؟اخه اينا خيلي تابلو هست....
من خودمم وقتي رفتم ويلا اينجوري شد...بعد رفتم تو شهرها ديدم بقيه نقشه اماده هست و ويوپوينت ها رو رفتم و codexها رو گرفتم...
توي توسكاني ماموريتي نداري؟؟؟؟
اخه اين جوري كه نميشه؟؟؟؟
يه چك كن خبر بده...

من گیج شدم..

آفلاین سرور نمیخوام..
اون 20 مگ يه پچ هست...
من كه نريختم و كرك كار كرد...
در مورد بقيه نمي دونم...
ولي يه كرك 3مگي هست من اونو زدم هيچ مشكلي نداشت...
يه كم بري عقب ميبينيش...هيج دردسري هم نداره...

دوستان قسمتی که باید با عوی اتزیو مبارزه کنیم و جاخالی بدیم هر چی اف رو می گیرم و با اسپیس جاخالی می دم رد نمیشه dodge ها صفر می مونه..لطفا کمک کنید...

با سلام خدمت تمام دوستان و علاقه مندان بازی Ac
من یک Group توی Xfire درست کردم اگر Fan این بازی هستید حتما Join بشید دیدم برای اکثر کشور ها هست اما برای ما نیست اگر دوست داشتید Join بشید.کاره خاصی هم قرار نیست توش انحام بدیم فقط اگر کسی سوالی داشته باشه بهش کمک می کنیم و راجعه خوده بازی بحث می کنیم و یا اگر خبر تازه از نسخه های آینده بازی باشه به همه اعضا منتقل میشه.
با تشکر از شما
http://www.xfire.com/communities/ac2pe/

دوستان قسمتی که باید با عوی اتزیو مبارزه کنیم و جاخالی بدیم هر چی اف رو می گیرم و با اسپیس جاخالی می دم رد نمیشه dodge ها صفر می مونه..لطفا کمک کنید...
شما يه بار f رو ميزنيد ديگه ولش كنيد و دستتون رو space باشه و فلشهاي جهتي...همين كه حمله كرد دوتاش رو با هم بزنيد...همين...:cool:

من گیج شدم..

آفلاین سرور نمیخوام..

دوست عزیز من فقط لینک کرکها رو گذاشتم نه پچو!!! اگه آفلاین سرور نمیخوای باید از کرک SKIDROW استفاده کنی که 700 کیلو حجم داره ولی قبلش باید پچ 20 مگ رو نصب کنی!! یا از سرور آفلاین استفاده کنی که فقط 4 مگ حجم داره!!

میتونی اینجا ببینی!!

موفق باشی

این بازی اساسینز 2 واقعا بازی قشنگی بود:love: اما یه عیب داشت که تو سری 1 اش هم بود:(
اونم این بود که فن های گوناگونی رو نمی شد تو مبارزه ها زد
یا باید همش ضد فن بزنی یا جاخالی بدی اما فن های قشنگی نداشت
حداقل دست ادمو ازاد میذاشت که مثلا ضد فنهات کمبو بشن یا اصا ضد فن دابل بزنی ( یعنی همزمان دونفرو ضد فن بزنی )

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم اساسین رو که میریزم دیگه نمیاد.یعنی مشکل از سروره.باز نمیشه.وقتی میخوام بازش کنم میگه ساختار سرور شما مشکل داره.چه طوری میشه حلش کرد؟:confused:
خواهشا سریع ممنون

سلام دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم اساسین رو که میریزم دیگه نمیاد.یعنی مشکل از سروره.باز نمیشه.وقتی میخوام بازش کنم میگه ساختار سرور شما مشکل داره.چه طوری میشه حلش کرد؟:confused:
خواهشا سریع ممنون
کرک skidrow را بگیر این مشکلات را هم نداره.

با سلام خدمت تمام دوستان و علاقه مندان بازی Ac
من یک Group توی Xfire درست کردم اگر Fan این بازی هستید حتما Join بشید دیدم برای اکثر کشور ها هست اما برای ما نیست اگر دوست داشتید Join بشید.کاره خاصی هم قرار نیست توش انحام بدیم فقط اگر کسی سوالی داشته باشه بهش کمک می کنیم و راجعه خوده بازی بحث می کنیم و یا اگر خبر تازه از نسخه های آینده بازی باشه به همه اعضا منتقل میشه.
با تشکر از شما
http://www.xfire.com/communities/ac2pe/
یعنی توی این سایت یک نفر پیدا نمیشه که طرفدار این بازی باشه؟!
یعنی یک نفر نیست که با Xfire کار کنه!
بی خود نیست که کشور اشگولاب تپه Group داره ولی کشور ما نداره هنوز هممون اندر خم کرک کردن بازی هستیم.

بله ویوپوینت نمونده برام
يعني نيست؟؟؟
نمسشه كه؟؟؟
ببين...بعضي وقتا ممكنه دوتا هدف رو هم افتاده باشن...مثلا يه پوستر و يه codex با هم يه جا باشن معلوم نشه يكيش...
حالا شما خوب نگاه كن...اگه اينم نبود ديگه كرك رو عوض كنيد...من ديگه هيچي به نظرم نميرسه...
راستي ماموريت ديگه نمونده؟؟؟
سكانس چند هستيد؟؟؟
از كدوم كرك استفاده كردين؟؟؟
از اين؟؟
http://www.persianupload.com/1289928

شما همه شهرها رو گشتين؟؟؟؟اخه اينا خيلي تابلو هست....
من خودمم وقتي رفتم ويلا اينجوري شد...بعد رفتم تو شهرها ديدم بقيه نقشه اماده هست و ويوپوينت ها رو رفتم و codexها رو گرفتم...
توي توسكاني ماموريتي نداري؟؟؟؟
اخه اين جوري كه نميشه؟؟؟؟
يه چك كن خبر بده...

همه شهر ها گشتم اما اثری از codex نبود تیو توسکانی هم همه ماموریتها رو انجام دادم فقط یه Race مونده ماموریت نیستش برای گرفتن پول بیشتر هست من دنبال codex هستم شهر های دیگه البته همه ویو پوینت هاش باز نکردم فقط توسکانی همه اش باز شده نمیدونم حالا از اونه یا نه !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or