Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

یکی از دوستان جواب منو به صورت درست و حسابی بده :دی
من پرسیدم که چجوری میشه فهمید که چند تا Feather گرفتم ؟
یکی از دوستان گفت از تو منو می تونی . آدرس دقیق تو منو رو بگید .

از توی منوی بازی برو تو قسمت DNA همینجوری جلو رو تا ته بگیری تا برسی به آمار پرا تو اونجا رو هر کدوم که کلیک کنی میگه تو هر شهر چنتا جمع کردی و چنتا مونده برای شهر بزرگتر یعنی ونیز و فلورانس آمارشو به صورت ناحیه ای میده که راحت تر باشه

ممنون
بالاخره 100 تا رو پیدا کردم .
ولی تو اون اچیومنتی که باید 10 نفر رو بکشی موندم . دستگاه من وقتی چند بار از Double Hidden Blade استفاده می کنم ، فریز می کنه . کسی راه حل دیگه ای نداره ؟

ممنون
ولی تو اون اچیومنتی که باید 10 نفر رو بکشی موندم . دستگاه من وقتی چند بار از Double Hidden Blade استفاده می کنم ، فریز می کنه . کسی راه حل دیگه ای نداره ؟

این قضیه فریز شدن چیه؟ من خودم تا اخر نرفتم ولی دوستم که رفته میگه اخر ای بازی فریز مشه؟ من گفتم شاید مشکل از دیسک باشه ولی الان دارم پی میبرم که مشکل یه چیز دیگست.

ممنون

نمیدونم ... استفاده از شمشیر الطیر کارو راحت تر میکنه چون سرعتش خیلی بالاس ولی اگه یه گارد سنگین وزن بیاد سراغت کاریش نمیشه کرد ... بهترین کار همون اسموک بمبه فقط وقتی زدی سریع باید بری پشت هر گارد و با شمشیر بزنیش ... چون اگه دیده باشه وقتی از پشت به کسی با شمشیر حمله کنی با یه ضربه میکشتش ... فک کنم بتونی با هر بمب 3 نفرو اینطوری بکشی ... یه نفرم میمونه که باید جوانمردانه بزنیش ...

برم امتحان کنم ببینم چی میشه .
یه سئوال دیگه هم دارم ، اینکه مرحله 11 رو که رفتم ، باید بعدش سریع 14 رو هم برم ؟

دقیقا نگرفتم منظورتو ولی اگه منظورت از نظر اماده بودن برای آخرین مرحلس بهتره قبلش زره الطیرو باز کنی و شمشیرشم بخری خیلی عجیب و غریب سخت نیست مخصوصا که یه قسمت عمده ایشو میشه به صورت کاملا مخفی رفت

منظورم اون خبری بود که گفتن بازی در مرحله ی یازده گیر می کنه و نباید در این مرحله دستگاه رو خاموش کنی .
من بدون اطلاع از این قضیه یه ضرب رفتم و مشکلی پیش نیومدش ... سکانس 14 خیلی کوتاهه 11 و 14 رو یه ضرب رفتن خیلی طول نمیکشه ...

خوب اون تروفیی که باید ده نفر رو بکشی رو گرفتم :دی
فقط مونده اون تروفیی که باید The Truth رو کامل کنی !!!
از اون هم فقط این یدونه مونده :
Glyph20-1--article_image.jpg

ظاهرا يه dlcبراي بازي قراره بياد به نام نبرد فلوري، مي خواستم سوال كنم dlc ‎ها رو ميشه روي dvd ‎جايي بيدا كرد؟اصلا قابليتش هست؟
DLC ها رو فقط میشه از لایو گرفت همونطور که اسمش روشه : Downloadable content !
مگه اینکه خودشون بیان بعدن روی دیسک عرضه کنن !

یه نفر لطف کنه این آهنگ ملایم بازی رو بزاره .
---------------
چند تا پست بالاتر یکی از معما هارو گذاشتم و گفتم که توش گیر کردم . کسی ویدئویی نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or