Assassin's Creed 2, Xbox360 Thread | لطفاً پست اول تاپیک را بخوانید

درود

دوستان من شماره 1 اين بازي رو رو pc بازي كردم خدايي باحال بود ...

حالا شماره 2ش رو (يعني ميگفتن 2!) روي psp بازي كردم حالم بهم خورد !! واقعا ubi رو psp گند زده اساسي ...

اصلا حالم بهم خورد ...

ميخواستم ببينم اين شماره 2ش رو xbox360 چجوريه ؟ ارزش خريدن داره ؟! آقا در حد 1 هم باشه من رازيم (ببين از بي بازي به چه فلاكتي افتاديم !....)

درود

دوستان من شماره 1 اين بازي رو رو pc بازي كردم خدايي باحال بود ...

حالا شماره 2ش رو (يعني ميگفتن 2!) روي psp بازي كردم حالم بهم خورد !! واقعا ubi رو psp گند زده اساسي ...

اصلا حالم بهم خورد ...

ميخواستم ببينم اين شماره 2ش رو xbox360 چجوريه ؟ ارزش خريدن داره ؟! آقا در حد 1 هم باشه من رازيم (ببين از بي بازي به چه فلاكتي افتاديم !....)

جان؟اون که شماره 2 نیست؟اون کلا با 2 فرق داره.اون داستان الطیره.
اگه با نسخه 1 حال کرده باشی مطمئنا با نسخه ی 2 بیشتر هم حال می کنی.

با سلام.اگه میشه راهنماییم کنید.یه مرحله تو بازی هستش که الطییر میشه.تو اون مرحله باید یکی رو دنبال کنم که میره بالای برج.منم دنبالش میرم ولی تا نصف برج میرم ولی دیگه بعدشو اصلا" نمیره.نمیدونم چرا!یه تخته هست باید اونو بگیره ولی اصلا" نمیگیره.امکان داره دی وی دی بازی خراب باشه؟خواهشا" از دوستان راهنماییم کنن!!!!

با سلام.اگه میشه راهنماییم کنید.یه مرحله تو بازی هستش که الطییر میشه.تو اون مرحله باید یکی رو دنبال کنم که میره بالای برج.منم دنبالش میرم ولی تا نصف برج میرم ولی دیگه بعدشو اصلا" نمیره.نمیدونم چرا!یه تخته هست باید اونو بگیره ولی اصلا" نمیگیره.امکان داره دی وی دی بازی خراب باشه؟خواهشا" از دوستان راهنماییم کنن!!!!

جلویِ تخته وایسا ، RT رو با A نگه دار بعد ول کن میپره میگیره.
RT > A > JUMP!z

جان؟اون که شماره 2 نیست؟اون کلا با 2 فرق داره.اون داستان الطیره.
اگه با نسخه 1 حال کرده باشی مطمئنا با نسخه ی 2 بیشتر هم حال می کنی.

RT رو با A نیگه دار و بدو جلو تا از دیوار بره بالا وقتی که به حداکثر ارتفاع رسید جهتو بگیر به سمت میله هه و یه بار A رو بزن ... اینطوری الطیر یه پرش مایل میکنه به سمت میله و میگیرتش ...

آقایون من در یکی از مراحل Assassin Tomb گیر کردم.
اون جایی که می گه باید Advanced Wall Jump بپری من هر کاری می کنم نمی تونم انجامش بدم ( بعد از مرحله ای که هواپیما را بمون می ده و می ریم آدمه را می کشیم مرحله ی Assassin Tomb باز می شه که ... )
اگر می شه یک راهنمایی ما را بکنید

آقایون من در یکی از مراحل Assassin Tomb گیر کردم.
اون جایی که می گه باید Advanced Wall Jump بپری من هر کاری می کنم نمی تونم انجامش بدم ( بعد از مرحله ای که هواپیما را بمون می ده و می ریم آدمه را می کشیم مرحله ی Assassin Tomb باز می شه که ... )
اگر می شه یک راهنمایی ما را بکنید

وقتی که از لبه آویزونی برا رسیدن به لبه های بالاتر که بهش دسترسی نداری بالا رو با A و فک کنم RT میگری تا بپره بالا بعدش B رو میزنی تا وقتی به لبه رسید لبه رو بگیره ...

ببخشید یه سوال
من یه شمشیر گرفتم ولی بعدا اشتباهی یه چیز دیگه خریدم رفت روی اون شمشیر بعد که خواستم دوباره اون شمشیر بخرم گفت قبلا خریده شده. میخوام بدونم به چه شکل میتونم از بین وسایل خریده شده یکی رو انتخاب کنم؟:confused:

من چند بار پرسیدم کسی جوابی نداده

سوال داشتم اینکه من در قسمت The Truth موقع باز کردن فایلها , یعنی Decode کردن یکیشون خراب شد , و حالا وقتی میرم به قسمت فایل هاش یک آیکون قرمز نشون میده و وقتی برای باز کردنش میرم میره اونجایی که مثل اینکه خورده شیشه های قهوه ای رو نشون میده و میمونه اونجا , نه بر میگرده و نه کاری میشه کرد به غیر از رفتن به داشبورد
برای کسی همچنین مشکلی پیش اومده ؟

ببخشید یه سوال
من یه شمشیر گرفتم ولی بعدا اشتباهی یه چیز دیگه خریدم رفت روی اون شمشیر بعد که خواستم دوباره اون شمشیر بخرم گفت قبلا خریده شده. میخوام بدونم به چه شکل میتونم از بین وسایل خریده شده یکی رو انتخاب کنم؟:confused:
شما بايد بري توي ويلا اونجايي كه عمو ماريو هستش توي يكي از اتاق ها ميتوني وسايلي كه خريدي رو جابجا كني!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or